Loading...
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΤΟ & ΟΗΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΑΚΕΦΑΛΕΣ & ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΜΕΝΕΣ & ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΕΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Ηγέτες των λαών της Ευρώπης και εσείς της Μεσογείου, το παιχνίδι πλέον είναι δικό σας! Σταθείτε στο πλευρό του Μακρόν και γκρεμίστε τα μεγαλεπήβολα και αρρωστημένα σχέδια του ‘’Σουλτάνου’’ στέλνοντας τον στα βάθη της Ανατολίας, πριν είναι αργά και για τις δικές σας χώρες!!!    

     Τι είναι αυτό που δεν βλέπετε κύριοι; Στρέψτε τα βλέμματα σας στη Λιβύη, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Τι άλλο περιμένετε να πει και να κάνει αυτός ο καβαλημένος για να νοιώσετε ντροπή ως ηγέτες προκειμένου να αντιδράσετε; Είναι δυνατόν να κάνετε πίσω όλοι μπροστά σ΄ αυτήν την απίστευτη προκλητικότητα και επιθετικότητα του Ερντογάν αφήνοντας μόνη της την Ελλάδα; Μια χώρα που είναι ο Ακρίτας των συνόρων της Ευρώπης και της Δύσης και που την μετατρέψατε προς όφελος σας σε αποθήκη ψυχών! Είναι δυνατόν να την έχετε εγκαταλείψει αφήνοντας την μόνη να προασπίσει τις χώρες σας και τα παιδιά σας; 
     Είναι δυνατόν να βλέπουμε την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ έως και την Αίγυπτο να κάνει πίσω την επόμενη μέρα των δηλώσεων της ως να έχει απέναντι της τις ΗΠΑ ή τη Ρωσία; Όλες ως χώρες έχετε ένοπλες δυνάμεις, τι κάνετε επιτέλους; Ντροπιάζετε τους λαούς σας! 

     Κύριοι, ακυρώστε τον ΑΜΕΣΑ ως ηγέτη συντρίβοντας τον σε μια γενικευμένη αναμέτρηση, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τον γκρεμίσετε από τον θώκο του, προσγειώνοντας μαζί και τον λαό του, πριν φτιάξει τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία!!!
     Και όσοι από εσάς τον χρηματοδοτείτε και τον εξοπλίζετε, διακόψτε άμεσα τις όποιες συναλλαγές μαζί του γιατί εγκληματείτε κατά των λαών σας. Είναι αυτά τα όπλα που θα πάρουν τις ζωές των παιδιών σας καθώς ξεχνάτε πως υπάρχουν και άλλες αξίες στη ζωή, που όταν χαθούν και αυτές ‘’τα πάντα θα τελειώσουν’’, καθώς θα πάψουν να υπάρχουν όρια και φραγμοί! Αναρωτηθείτε λοιπόν τι κάνετε στις χώρες σας και τους λαούς σας!

     Κύριοι, οι εστίες πολέμου σε όλη τη γη είναι πολλές  και κάθε μια από αυτές κρύβει τους κινδύνους της, ωστόσο ποιος θα περίμενε ότι η περιέχει της Ν. Α. Ευρώπης θα εξελισσόταν λόγω της ατολμίας σας στην πιο επικίνδυνη εστία έναρξης του Γ΄Π. Π.;
     Μην αφήνετε τον καβαλημένο ‘’Σουλτάνο’’ να κάνει τα παιχνίδια του, γιατί σύντομα ή θα τον προσκυνήσετε ή θα πρέπει να αρχίσετε να μετράτε τις απώλειες σας σε εκατόμβες ζωών, σε εδάφη και στις οικονομίες σας!
     Τα πράγματα εξελίσσονται καλά μόνο για την Τουρκία και σ’ αυτό φταίτε εσείς, που το μόνο που κάνετε όλοι είναι να είστε απλοί θεατές των εξελίξεων, αφήνοντας τους λαούς σας εκτεθειμένους και ανήμπορους να αντιδράσουν στις επερχόμενες τραγικές γι αυτούς εξελίξεις, γράφοντας με μελανά γράμματα  την Ιστορία σας φορώντας τον μανδύα της ντροπής! 

     Μια τακτική που αποτελεί ντροπή και όνειδος για κάθε ηγέτη και για κάθε χώρα που θέλει να σέβεται την ιστορία της και να τιμά αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα τους!

    

     ΚΥΡΙΟΙ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΣΤΗ ΔΥΣΗ!
     ΚΑΝΤΕ ΤΟ ‘’ΧΘΕΣ’’ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

     
Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας - αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr      

Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς κάθε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους.

READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!