Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟ ‘ΠΕ & ΤΟ ‘ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Μετά και από τη χθεσινή εξέλιξη, είναι θέμα πλέον ολίγων εβδομάδων ο πόλεμος με την Τουρκία κι αυτό δεν θα αλλάξει! Επίσης, το ότι δεν αντέδρασε κανείς ακόμα και σ’ αυτό το πραξικόπημα κατά της Αγιάς Σοφιάς και της Χριστιανοσύνης, είναι η απόδειξη ότι ουδείς δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στον Ερντογάν, είτε για οικονομικούς λόγους είτε γιατί ως ηγέτες είναι όλοι τους ανεπαρκείς, οσφυοκάμπτες και ανθρωπάκια!                  
     Αν εξαιρέσει κανείς τον Μακρόν που αποδεικνύεται πλέον ότι είναι η μόνη ελπίδα της Ευρώπης και ο μόνος ηγέτης που έχει ούμ@@λα, όλοι οι άλλοι είναι για τον Καιάδα!
     Αυτοί δεν είναι ηγέτες, είναι η ντροπή των λαών τους!!!

    
     Που είναι η Ε.Ε, οι ΗΠΑ αλλά και η Ρωσία του πανίσχυρου πλέον και νέου πλανητάρχη Πούτιν;

     Βλαντιμίρ Πούτιν, έχεις την μοναδική ευκαιρία να αναδειχθείς σε προασπιστή της Χριστιανοσύνης και σε παγκόσμιο ηγέτη. Μην απεμπολήσεις αυτή την ευκαιρία για σένα και για τη χώρα σου! Η Ε.Ε. και η Δύση δεν είναι εχθροί σου, έναν εχθρό έχεις κι αυτόν τον γιγαντώνεις και θα τον βρεις μπροστά σου! 
     Φυσικά δεν μπορεί να σου πει κανείς τι θα κάνεις, εξάλλου έχεις αποδείξει τις ικανότητες σου. Ωστόσο να θυμάσαι, ότι και οι πιο μεγάλοι ηγέτες έχουν κάνει λάθη που στοίχισαν στους ίδιους και στους λαούς τους, μη κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. 
    
     Ο Ερντογάν είναι το φίδι που ζεσταίνεις στον κόρφο σου κι αυτό μη το ξεχνάς! Έχει πάρει τις αποφάσεις του αποστασιοποιούμενος πλέον από την Ευρώπη και τη Δύση έχοντας μόνο έναν στόχο, να γίνει ο Οικουμενικός ηγέτης των Μουσουλμάνων και των Ισλαμιστών, εχθρός του Δυτικού πολιτισμού και της Χριστιανοσύνης, ένας δεύτερος Μπίλ Λάντεν!
     Αυτό δεν πρέπει να του το επιτρέψετε, ήδη έχει δείξει τις προθέσεις του. Αυτός είναι ο εχθρός σου, μετά
τη κατασκευή του Canal Istanbul απενεργοποιώντας τη συνθήκη του Μοντρέ αποκόπτοντας την έξοδο σου στη Μεσόγειο τι θα κάνεις εσύ και η χώρα σου;
     ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

     Τώρα έχει πλέον απέναντι του σύσσωμη την παγκόσμια κοινότητα, βρείτε τα άμεσα μεταξύ σας και στείλτε τον όλοι μαζί στο βάθος της Ανατολίας όπου και η θέση του!

     Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ & ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΡΩΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ!
     ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ & ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
     ΕΤΣΙ Η ‘’ΠΟΛΗ’’ ΘΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ!!!

 Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                     

www.manifesto.com.gr

Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς κάθε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους.

READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!