Loading...
ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ  ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗΣ Ε.Ε.;
Κλίκ για μεγέθυνση


Ενός θεσμού που αποτελεί πλέον ντροπή για τους λαούς του και που θα κάνει τους οραματιστές του να βγουν από τους τάφους τους!!!

     Κύριοι και εσείς κ. Μέρκελ που θέλετε να εκπροσωπείτε τους λαούς σας, πως είναι δυνατόν να μη σέβεστε τους δύο βασικούς πυλώνες της ίδρυσης του; 
     Η Ε.Ε. ιδρύθηκε πρώτον, για να πάψουν οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των λαών της και δεύτερον να λειτουργεί ως μια οντότητα δίχως εσωτερικά σύνορα, να μπορεί να αντιμετωπίσει τον όποιον εισβολέα και εχθρό θελήσει να επιβουλευτεί την ακεραιότητα των κρατών-μελών της, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο με την Τουρκία και τον απερίγραπτο και παρανοϊκό ηγέτη της!  
     Το ξεχάσατε ή σκοπίμως εθελοτυφλείτε γιατί είστε κατώτεροι των περιστάσεων; 
ΝΤΡΟΠΗ!!
     Επιτέλους τι κάνετε και που οδηγείτε τους λαούς σας; Ξεχάσατε τον πρώτο και βασικό πυλώνα της, αυτόν που αποτελεί και τον λόγο της ύπαρξης της!  Την αλληλεγγύη που πρέπει να επιδεικνύει ο θεσμός προς κάθε κράτος-μέλος του διαφυλάσσοντας αυτό και τους πολίτες του!

     Λαοί και ηγέτες της Ε.Ε., ήρθε η ώρα η Γερμανία να εκδιωχθεί από το βάθρο της. Ένας λαός με την δική τους ιστορία που έχει οδηγήσει στον θάνατο εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους διαπράττοντας τα πιο ειδεχθή εγκλήματα σφαγιάζοντας ακόμα και γυναικόπαιδα, βάφοντας με αίμα δυο φορές όλη την Ευρώπη, δεν μπορεί να προΐσταται της Ε.Ε. και των χωρών μας αποφασίζοντας για τις ζωές  μας και για τις επόμενες γενιές της Ηπείρου, αυτό το λάθος πρέπει να σταματήσει πριν είναι αργά!!!

     Η Ε.Ε. μέσα στα τόσα δεινά της, έχοντας να αντιμετωπίσει σήμερα τον χειρότερο εαυτό της και προ της επικείμενης διάλυσης της, μη έχοντας καν στρατό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των καιρών -ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των ηγετών της- έχει στις τάξεις της μια περήφανη Γαλλία, την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης και έναν στιβαρό ηγέτη τον Ε. Μακρόν έτοιμο να πάρει τα ηνία της στα χέρια του, που όπως φαίνεται ο άνθρωπος έχει μυαλό, αξιοπρέπεια και κυρίως ούμ@@λα!
     Έναν ηγέτη ικανό να αναλάβει το βάρος της ανυπαρξίας των άλλων ομολόγων του, υπερασπίζοντας τις αξίες, τις αρχές και τα ιδεώδη όλων των Ελεύθερων και Δημοκρατικών Λαών της Ευρώπης και της Χριστιανοσύνης, προ της επέλασης  του βαρεμένου και ψυχασθενούς νέο-Σουλτάνου Ερντογάν και των Ισλαμιστών βαρβάρων του, που αντί να βρίσκονται στα βάθη της
Ανατολίας όπου και η θέση τους, έβαλαν στόχο να ξαναγυρίσουν πίσω την ιστορία καταλαμβάνοντας και πάλι τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Μ. Ανατολή και ότι άλλο μπορέσουν να θέσουν υπό την κυριαρχία τους, οδηγώντας την ανθρωπότητα έως και σε έναν Γ΄ Π.Π !!!

     Κύριοι, το βάρος της ευθύνης σας είναι τεράστιο απέναντι στους λαούς σας, στην Ιστορία σας, και στις χώρες σας, ταυτόχρονα διακυβεύεται και το μέλλον της Ε.Ε.!               
     Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την Ευρώπη και τη Δύση. Σταματήστε πλέον να σκέπτεστε τα όποια οικονομικά οφέλη έχετε από την Τουρκία, γιατί αυτά που θα χάσετε θα ‘ναι πολλαπλάσια σε κόστος αυτών που θα πάθετε!                       
     Οι προθέσεις του Ερντογάν είναι δεδομένες κι αυτές δεν θα αλλάξουν αν δεν τον σταματήσετε, μη χρονοτριβείτε γιατί είναι χαμένος χρόνος. Δώστε ένα τέλος σ’ αυτά τα παρανοϊκά, σχιζοειδή, γελοία και προμεσαιωνικά εκτός τόπου και χρόνου οράματα του, περί  ανακατακτήσεων και ‘’γαλάζιας πατρίδας’’, πριν βαφτούν στο αίμα γη και θάλασσες!

     Πλέον αυτού δεν έχετε ως ηγέτες ίχνος Εθνικής περηφάνιας; Το χρωστάτε στους νεκρούς σας, μην αμαυρώνετε την ιστορία σας!!!

     Επιτέλους, ενεργοποιείστε το άρθρο 42 της ιδρυτικής συνθήκης της Ε. Ε, αυτό που προβλέπει τη στρατιωτική συνδρομή των άλλων χωρών-μελών όταν κινδυνεύει ένα κράτος-μέλος και κατεβείτε με λίγες μόνο από τις δυνάμεις σας όλοι στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο! Μετά από αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Μ. Ανατολής και προφανώς για να μη βρεθούν εκτός παιχνιδιού θα προστρέξουν και οι USA!!!
     ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ! ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ & ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΡΩΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ!
     ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ & ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
    
ΕΤΣΙ Η ‘’ΠΟΛΗ’’ ΘΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!
     ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
                    

     ΤΕΛΟΣ, ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. & ΤΗΣ  ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!  
     Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ & ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ & ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ & ΣΑΣ ΑΨΗΦΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΕ & ΣΙΩΠΑΤΕ!
      ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

 
Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                     

www.manifesto.com.gr

Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και σε κάθε άλλη χώρα, όπως και στις Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς κάθε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό όπως και προσωπικά σε κάθε αρχηγό κράτους.

READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!