Loading...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ &  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Πιστεύουν οι ανόητοι πως μπορούν να εμπαίζουν τους πάντες θεωρώντας τους εαυτούς τους πανίσχυρους και ικανούς απέναντι σε κάθε συνομιλητή τους! Καβάλησαν το καλάμι ( γιατί τους το επέτρεψαν όλοι) και δεν ξέρουν πλέον τι ζητάνε οι αμετροεπείς και νέο-Οθωμανιστές  Μογγόλοι! Η μόνη γλώσσα που ξέρουν είναι αυτή που έμαθαν να αντιμετωπίζουν ως υποτακτικούς όλους τους ‘συνομιλητές τους’, ας διαπραγματευτούμε λοιπόν στη δική τους γλώσσα!


   Ή τους παίρνουμε φαλάγγι μαζί με τους Γάλλους, τους Κύπριους και όποιους άλλους Ευρωπαίους θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, μαζί και με τις άλλες χώρες που έχουν ανοιχτά  μέτωπα μαζί τους, τους Κούρδους, Σύριους, Αιγύπτιους και όλους τους άλλους φτάνοντας τους στα βάθη της Ανατολίας ή ας αποφασίσουν να καθίσουν επιτέλους ως εκπρόσωποι ενός σοβαρού κράτους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και όχι να φέρονται ως βάρβαροι, ξεχνώντας τις όποιες γελοίες και πέραν του Διεθνούς  Δικαίου  εξοργιστικές, εκβιαστικές και παράλογες απαιτήσεις τους, σταματώντας τις μόνιμες απειλές τους και τις ψευτομαγκιές τους για να συζητήσουν επί της μιας και μόνης διαφοράς μας, αυτή της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών, είναι τόσο απλό

    
Ωστόσο αυτό φαντάζει αδύνατον. Πρώτον, γιατί ο Ερντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί και δεν θέλει να έχει την ιδία τύχη με έναν εκ των προκατόχων του που αποτελούσε και το πρότυπο του, τον Αντνάν Μεντερές, όταν αυτός οδηγήθηκε για τις αποτυχίες του και τα ατοπήματα του στην αγχόνη κατά όπως διαβάζει κανείς στη σύγχρονη ιστορία της χώρας του. Και δεύτερον, γιατί φερόμενος ως ψυχασθενής και διαπιστευμένος πλέον Δικτάτορας έχει ξεφύγει τελείως. Ο λαός του πεινά, η χώρα του και η οικονομία της γκρεμίζεται κι αυτός φτιάχνει νέα παλάτια τον 21ο αιώνα ζώντας στον δικό του κόσμο, αυτοχριζόμενος Σουλτάνος και εκπορθητής, θέλοντας να γίνει ο ηγέτης όλου του Ισλαμικού τόξου βάζοντας ως στόχο ζωής την επανακατάκτηση όλων των χωρών της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των χωρών της Ευρώπης!
     Κύριοι, τι είναι αυτό που τόσο πολύ έως σήμερα δυσκολεύεστε να καταλάβετε; Ξυπνήστε πριν είναι αργά για όλους!
 

    
     Μετά τις τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες διαμεσολάβησης όλων των εμπλεκομένων χωρών να κατευναύσουν την επιθετικότητα τους, δεν σταματούν στιγμή να προκαλούν και να απειλούν ευθέως με πόλεμο την Ελλάδα και τη Κύπρο, όπως και κάθε άλλη χώρα που τολμά να σταθεί απέναντι τους και μεταξύ αυτών τη Γαλλία, ακόμα και την Ε.Ε !!! 
     Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς πλέον από αυτόν τον λαό και τον άφρονα ηγέτη του; 
Κύριοι, τιμωρήστε τους τώρα όσο είναι καιρός, κλείνοντας τους με συνοπτικές διαδικασίες όλες τις στρόφιγγες των χρηματοδοτήσεων τους και σταματήστε να τους εξοπλίζετε, γιατί αυτά τα όπλα θα στραφούν τελικά εναντίον σας στέλνοντας στον θάνατο τα παιδιά σας. Πως είναι δυνατόν με τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν να βρίσκεστε ακόμα σε διάλογο μαζί τους;  Οτιδήποτε λένε, είναι προδήλως προσχηματικό για να αποφύγουν  τις κυρώσεις  της 24ης /9, κάτι που ο οιοσδήποτε  μπορεί να το αντιληφτεί. Κι  όμως τους επιτρέπετε να σας απειλούν και να σας γελοιοποιούν!
    Ντροπή, ντροπή και όνειδος, αυτό δεν τιμά την Ε.Ε. και τους ηγέτες της! Αυτός κι αν είναι διασυρμός για τον ίδιο τον θεσμό, για σας και τους λαούς σας!!!

    ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ 24 -ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ & ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ  ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ & ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

     Και εσείς κύριοι ως κυβέρνηση των Ελλήνων και εκπρόσωποι του Έθνους, μη διανοηθείτε καν να ενδώσετε στις όποιες πιέσεις δεχτείτε από την Γερμανία, τις ΗΠΑ και όποιους άλλους ‘’Συμμάχους’’ μας αυτές τις ημέρες για να καθίσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν δεν εξασφαλίσετε εκ προοιμίου, ότι το θέμα  προς  συζήτηση θα ‘ναι μόνο ένα, η οριοθέτηση των ΑΟΖ!
     Επίσης μην αποχωρήσετε από τη Σ. Κορυφής αν δεν ψηφιστούν συγκεκριμένα και αυστηρά μέτρα εναντίον της Τουρκίας!!!            
     ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ & ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                                     

www.manifesto.com.gr     

  

Υ.Γ.  Η παρούσα επιστολή θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς όλες τις χώρες της Ε. Ε. και τις Η.Π.Α.. Επίσης προς όλα τα διεθνή Μ.Μ.Ε και προς κάθε άλλη χώρα. Ταυτόχρονα θα σταλεί σε κάθε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό όπως και προσωπικά σε κάθε αρχηγό κράτους!
 
READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!