Loading...
ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ! Τέτοιες στιγμές κρίσιμες για τη πατρίδα τους, ψηφίζουν τελικά  στη Βουλή μαζί με τους τραπεζίτες και τα Funds, τον νέο πτωχευτικό κώδικα, τολμώντας να θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες!
Κλίκ για μεγέθυνση


     Τέτοια ενορχηστρωμένη συνομωσία πολιτικών, τραπεζιτών και Μ.Μ.Ε, τόσο μεθοδευμένη διαπλοκή σ’ αυτό το επίπεδο, δεν έχει ξαναζήσει ποτέ η πατρίδα μας στα 200 χρόνια της σύγχρονης ιστορία της!!!
    
     Και για όσους αγνοούν ή νομίζουν πως ξέρουν τι έφεραν σήμερα στη βουλή να ψηφίσουν αυτοί οι κατάπτυστοι ανθέλληνες, όντως διαπιστευμένα εκτελεστικά όργανα των νέων ιδιοκτητών των τραπεζών μας, κατόχων πλέον και όλων των δανείων του λαού μας, ακολουθώντας ξεπερασμένες πια Γκεμπελικές μεθόδους προπαγάνδας ως μια ομάδα κοινών Μαφιόζων, παριστάνοντας τους Δικαστές και τιμωρούς, βαπτίζοντας κάθε δανειολήπτη -εφόσον φρόντισαν πρωτίστως να τον χρεοκοπήσουν- στρατηγικό κακοπληρωτή για να έχουν ένα δήθεν "ηθικό" κίνητρο για να τους πάρουν τα πάντα!

     Ήρθε η στιγμή να μάθει πλέον κάθε Έλληνας σ’ αυτόν τον τόπο, ότι μετά από τη ψήφιση αυτού του τερατώδους, μαφιόζικου και εγκληματικού πέραν κάθε ορίου λογικής Ν/Σ, που μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα θα μπορούσε να  ψηφιστεί και όχι στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ότι οι κατέχοντες τις τράπεζες και τα δάνεια του λαού θα βρεθούν τελικά επικυρίαρχοι της χώρας ιδιοποιούμενοι τα πάντα, επιχειρήσεις και περιουσίες του λαού, καθώς θα κοκκινήσουν πλέον όλα τα δάνεια έως κι αυτά που εξυπηρετούνται σήμερα υπό τις τραγικές συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα, της Πανδημίας, της υποκατανάλωσης, της φτώχειας και της ανέχειας του λαού και που κάθε μέρα που περνά θα οδηγεί χιλιάδες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λουκέτο!              
     Και φυσικά σε όλα αυτά προσθέστε ότι η αλαζονεία και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν λαμβάνει καν υπ'όψιν της ότι  διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες αν όχι μέρες, πριν βρεθούμε σε πόλεμο με την Τουρκία!!!

     Μετά τα ως άνω, μια ερώτηση μόνο: Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση, οι Τραπεζίτες και τα ΜΜΕ παραμένουν Έλληνες και κυρίως οι πρώτοι ότι υπηρετούν την Πατρίδα τους και τον λαό και όχι τους μέντορες τους; Αυτούς που τους ανέβασαν στην εξουσία δια των μεθοδεύσεων τους προκειμένου να ξεπουλήσουν τον λαό και τη Πατρίδα τους; 

     Αν κάποιοι δεν συμφωνούν μαζί μας ας πατήσουν εδώ
: Μετά αν δεν πέσουν και αυτοί από τις ταράτσες, έχουν δεν έχουν δάνεια, ας σκεφθούν ως Έλληνες κι ας μας κρίνουν!

     Κύριοι, προσωπικά εμένα όπως και κάποια εκατομμύρια Ελλήνων δεν θα μας πείσετε ποτέ! Ωστόσο, αν κάνουμε λάθος, ακυρώστε αυτό το Ν/Σ και προχωρήστε άμεσα σε Σεισάχθεια ή στην ψήφιση ενός νέου Ν/Σ επιβάλλοντας στις τράπεζες, στα funds και στις εταιρίες διαχείρισης, να προχωρήσουν σε ολοσχερή διαγραφή τόκων και τόκων υπερημερίας και σε μεγάλα κουρέματα των δανείων!!!  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, αποδείξτε το!

     Αν δεν το κάνετε μας επιβεβαιώνετε και όλοι αυτοί οι πολίτες, για τις μαύρες μέρες και νύχτες που ‘’διαχρονικά θα τους προσφέρετε’’ στέλνοντας τους τελικά στα παγκάκια και στις στοές και πολλούς απ’ αυτούς στον θάνατο, ρίχνοντας τους από μπαλκόνια και ταράτσες … , δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτοί και τα παιδιά τους τι τους κάνατε!
     'Οτι κι αν ψηφίσετε προς απαλλαγή σας –όπως 
ήδη έχετε κάνει –αυτό δεν θα σας σώσει από το μένος τους, όσα χρόνια κι αν περάσουν, αν δεν πληρώσετε για τις πράξεις σας!!! 
    
     Αυτό κρατήστε το και θυμηθείτε, πως δε θα αργήσει να έρθει εκείνη η ώρα της πληρωμής, γιατί έτσι κι αλλιώς θαύματα δεν γίνονται, δεν θα 'στε για πάντα στην εξουσία!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος  

www.manifesto.com.gr     

 

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!