Loading...
ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΙΔΑ & Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ & ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Που είναι οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., το ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ; Ακόμα και η Ρωσία του Μέγα Πούτιν ‘’ψάχνεται’’ και συμβιβάζεται μαζί του. Με τη στρατηγική του τους έστειλε όλους αδιάβαστους! Ένας πραγματικός ηγέτης για τη χώρα του που κατόρθωσε να μεταλλάξει 82.000.000 πολίτες σε φανατισμένους στρατιώτες να χαιρετούν στρατιωτικά δηλώνοντας έτοιμοι για  ΟΛΑ!!!

     Ότι πει το κάνει με τον τσαμπουκά του παραμένοντας στο απυρόβλητο, κάνοντας πράξη το ‘’σας έχω γραμμένους όλους..’’ μη αντιδρώντας πλέον κανείς στις σφαγές και γενοκτονίες  αθώων. Κατάφερε να περνά τα μηνύματα του και όλες τις θέσεις του όπως θέλει, όπου και όποτε θέλει ακόμα και μέσω του παγκόσμιου αθλητισμού προς όλον τον πλανήτη, αψηφώντας και απειλώντας τους πάντες κάνοντας επίδειξη δύναμης, σε σημείο να αμφισβητούμε πλέον έως και το πάγωμα του προγράμματος των F35 πως είναι ‘’μούφα’’ και παροδικό, προς δήθεν αντίποινα της αγοράς των S400!
     Όλος ο πλανήτης πλέον κάτω από τα σκέλη … του νέου Σουλτάνου Ερντογάν!
     ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΤΡΑΜΠ!!!  

     Πατριώτες, φίλες και φίλοι, δυστυχώς το πρόβλημα της χώρας μας παραμένει. Δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν ηγέτες, κυβερνήσεις και πολιτικοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μιλάμε για πολιτικούς ανάξιους και υποτελείς αμφιβόλου πιστότητας, για εκπροσώπους και εντεταλμένα όργανα των ισχυρών και των τραπεζών!
     Πλέον αυτού δυστυχώς για την Ελλάδα, η Τουρκία αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας για τη Δύση απέναντι στις Ευρωασιατικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να την απειλήσουν (ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΡΑΝ), ενώ συνορεύει με την πάντα ‘’εκρηκτική’’ Μέση Ανατολή και το Ιράν ελέγχοντας τα στενά του Βοσπόρου, τη δίοδο των Ρώσων στη Μεσόγειο. Είναι όλα αυτά που με τον πλέον καλύτερο τρόπο και άψογη στρατηγική ως γνήσιοι ανατολίτες διαπραγματευτές εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι.
     Δυστυχώς, η δική μας χώρα αποτελεί εφεδρεία για τη Δύση στον Ασιατικό επεκτατισμό, τη δεύτερη γραμμή άμυνας και το αντίβαρο στον τουρκικό επεκτατισμό, έως και αν αποσχιστούν από τη Δύση. Ρόλος σημαντικός μεν, αλλά όχι εξίσου σοβαρός με της Τουρκίας, ο οποίος θα γίνει κομβικός μόνο αν η Δύση χάσει την Τουρκία!

     Ωστόσο, πείτε μας κύριοι εσείς που μας κυβερνάτε και περί άλλων τιτιβίζετε ως να ‘στε περαστικοί και τουρίστες σ’ αυτόν τον τόπο, τι θα γίνει με την Κύπρο και τη χώρα μας; Οι Τούρκοι με το Κουρδικό τέλειωσαν ή το τελειώνουν οσονούπω. Έχετε καταλάβει ότι παίρνουμε σειρά; Ποιος θα σώσει τη πατρίδα μας, εσείς με τα παχιά λόγια από τα έδρανα ή τα παιδιά μας που θα στείλετε στο στόμα του λύκου ‘’αδιάβαστα’’ κάνοντας μας να ζήσουμε στιγμές που δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε; Τι κάνετε γι αυτό;
     Σας έχουμε πει σε όλους τους τόνους να πάψετε να είστε τα φοβισμένα και προσκυνημένα ανθρωπάκια της Δύσης, εξηγώντας σας τόσες φορές τους λόγους που πρέπει να βγείτε και να απαιτήσετε τη στρατιωτική παρουσία των συμμάχων μας στο Αιγαίο, στη Κύπρο και στη Μεσόγειο και εσείς στιγμές εθνικά κρίσιμες, αδρανείτε και σιωπάτε ως πάσχοντες από
Alzheimer και άνοια!

     Ασχολείστε με χίλια δυο άλλα γελοία ή δευτερεύοντα θέματα κι αφήνετε πίσω αυτά που θα στοιχειώσουν τη πατρίδα σας! Ποιους  περιμένετε να σώσουν την Ελλάδα και τον λαό μας από την επέλαση των Τούρκων και τη λεηλασία των τραπεζών και των founds;
    Αν δεν το κάνετε εσείς ποιοι θα το κάνουν, οι Τούρκοι ή οι τραπεζίτες; Επιτέλους, τι άλλο θα κάνετε σ΄ αυτόν τον δύσμοιρο λαό μας;
    Αν δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τα μείζονα θέματα της πατρίδας σας, τι στο καλό γυρεύετε στην εξουσία; Παρατήστε τα και τραβάτε σπίτια σας. Ο ένας μετά τον άλλον έρχεστε παίζοντας με τις ζωές μας και την ύπαρξη του Έθνους μας, θεωρώντας ότι κυβερνάτε τη χώρα, Έλεος!

     Κύριοι, αποδείξτε στον λαό ότι μπορείτε να επιτελέσετε το έργο σας αντιμετωπίζοντας τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και των ‘’κόκκινων’’ δανείων, δίνοντας ένα τέλος στην επικυριαρχία των τραπεζών, ειδάλλως φύγετε και εσείς να ‘ρθουν οι όποιοι επόμενοι να προσπαθήσουν να σώσουν τον τόπο, γιατί μ’ αυτά που κάνετε θα ψάχνουμε να βρούμε, που αρχίζουν και που τελειώνουν τα σύνορα μας κι αν απέμειναν ακόμα κάποιοι Έλληνες να ζουν στα σπίτια τους σ’ αυτή την έρμη και δόλια χώρα!!!

 Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!