Loading...
Κύριοι, πάψτε να οδηγείτε πολίτες στον Θάνατο! Επιτέλους, δώστε ένα τέλος στο δράμα του λαού, μιλάμε για Έλληνες!!! Και εσείς Μ.Μ.Ε των Σ/Κ τι άλλο κάνετε πέρα από το να χαϊδεύετε τα αυτιά τους και να λαϊκίζετε; ΝΤΡΟΠΗ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριοι δείτε τους αριθμούς, κανείς πλέον δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του και τα δάνεια του! Πάψτε να αναφέρεστε σε δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές και σε κουλτούρα πληρωμών, είναι θέμα ανέχειας και μόνο, δεν πρόκειται περί σκοπιμότητας. Είναι ντροπή για τον λαό μας να προσφεύγετε σ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς, πλέον ότι προσβάλετε τη νοημοσύνη μας γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι λόγοι αυτών των αναφορών σας!

     Ποιοί διέλυσαν την οικονομία της χώρας, οι πολίτες ή οι πολιτικοί μαζί με τους τραπεζίτες και κάθε διαπλεκόμενο και λαμόγιο; Ποιοί έδωσαν τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα, στους πολιτικούς και τα Μ.Μ.Ε. και σε όλους τους υμετέρους τους φορτώνοντας όλοι τους λογαριασμούς τους στους φορολογικούς παραδείσους, κλέβοντας τα λεφτά της χώρας και του λαού;          
    Είναι έγκλημα, πρόκληση και κατάπτυστη αναλγησία να γνωρίζετε όλοι τι έχει συμβεί και συνειδητά να προπηλακίζετε κάθε Έλληνα δανειολήπτη και εγγυητή παίρνοντας τους τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες τους φτωχοποιώντας τους, μεταλλάσσοντας τους σε παρίες δίνοντας τα αντί πινακίου φακής στα funds, όταν μπορείτε να τους σώσετε!!!

    
     Κύριοι, αυτό που κάνετε εσείς και οι προκάτοχοι σας δεν είναι απλά μια επιλογή και κυβερνητική απόφαση. Εντάσσεται σε μια άλλη κατηγορία, αυτή που χαρακτηρίζεται ως μια πράξη Εθνικής μειοδοσίας και Εσχάτης Προδοσίας! Τους λόγους αναζητήστε τους μέσω των νομικών σας συμβούλων. Είναι μια από τις πράξεις σας που επιφέρουν στον λαό καταστροφικές κοινωνικοοικονομικές συνέπειες  και ανήκεστες βλάβες, οδηγώντας πολλούς πολίτες έως και στον θάνατο, προσδίδοντας πλέον άλλη διάσταση στο κατηγορητήριο σας, αυτό που θα σας  οδηγήσει στο εδώλιο - κάτι που αργά ή γρήγορα μοιραίως θα συμβεί- με τις βαρύτερες των κατηγοριών!

     Τώρα, σε σχέση με τη ψήφιση αυτής της νέας διάταξης να παρέχετε μόνιμη και ετεροχρονισμένη ασυλία στα τραπεζικά στελέχη με το βαρύτατο κακουργηματικό αδίκημα της απιστίας, με βάση το οποίο θα πάψουν να διώκονται για αδικήματα αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα αλλά μόνο κατ’ έγκληση, δηλαδή κατά τεκμήριο μόνο μετά από μηνυτήρια αναφορά της ίδιας της Τράπεζας –αν είναι δυνατόν, δεν πιστεύουμε αυτό που διαβάσαμε- κάτι πραγματικά αδιανόητο, απίστευτο, εξωπραγματικό και ιδιοτελές, μια πράξη κατάπτυστη και πραξικοπηματική κατά του κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας,  είναι αυτό που δεν πρέπει επί ουδενί να ψηφιστεί!
     Οι λόγοι είναι προφανείς και σαφείς, κανείς δεν θα πάει φυλακή!!!!!!
     Πατριώτες, αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν σ’ αυτή τη χώρα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, αυτά συμβαίνουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής!!!          
     ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

     Και μια και φτάσαμε εδώ, δίχως να θέλω να θίξω τη βαρύτητα του άρθρου, αυτό που θα ‘θελα να σας προτείνω εν όψει και του Σ/Κ είναι, να δείτε την ταινία ‘’THE INTERNATIONAL’ του 2009 με τον Κλάιβ Όουεν! Έστω κι αν την έχετε δει, ξαναδείτε τη, γιατί ούτε εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το βάρος και τα μηνύματα αυτής της καταπληκτικής ταινίας, καθώς δεν είχαμε ‘’γευτεί’’ έως εκείνη τη στιγμή τις συνέπειες των μνημονίων και την Αρμαγεδδωνική επέλαση και καταστροφή της χώρας μας!
     Μετά κι από τη τελευταία θλιβερή εικόνα του διασυρθέντος και ψυχασθενούς όσο και επικίνδυνου πλανητάρχη που παρακολουθήσαμε κατά τη συνάντηση του με τον Εντοργάν και τους άμεσους κινδύνους που προκύπτουν για τη πατρίδα μας από την ‘’λευκή’’ κάρτα που του έδωσε για την ευρύτερη περιοχή μας, πιστεύω ότι μόνο αυτή η ταινία είναι ικανή να απαντήσει στα ερωτήματα όλων μας, λύνοντας κάθε απορία, προετοιμάζοντας μας για τα χειρότερα που πρόκειται να συμβούν!    
      

     Δείτε πως και ποιοί κυβερνούν τα κράτη πίσω από τις σιδερόφρακτες πόρτες τους και ποιοί ελέγχουν τις τύχες των λαών μέσω των σκιωδών κυβερνήσεων τους. Πώς εγκλωβίζουν τους πολιτικούς και τις απίστευτες μεθοδεύσεις τους κάνοντας τους πιόνια και εκτελεστικά όργανα των απεχθέστερων και ομαδικών εγκλημάτων τους!
     Πιστεύω πραγματικά πως πρόκειται, περί μιας αριστουργηματικής παρουσίασης των πραγματικών γεγονότων που εξελίσσονται κάθε φορά προ της επέμβασης  στα εσωτερικά της όποιας επιλεγείσας χώρας για να δεχτεί τελικά την απόλυτη εξαρτοποίηση της από τους ισχυρούς της γης, οδηγώντας την μαζί με τον λαό της σε μονοπάτια αέναα σκοτεινά και αδιέξοδα!    
                    

     Τέλος, επειδή εμμένουμε στις αρχές μας και δη σ’ αυτό που πιστεύουμε και κάνουμε, πάντα κατά τη ρήση μας ‘’πέρα και πάνω από κόμματα, μόνο για τον λαό και τη χώρα μας’’, για να μη αδικήσουμε κανέναν παραμένοντας ακριβοδίκαιοι, ένα σχόλιο μόνο θα κάνουμε για τον απύθμενο πλέον λαϊκισμό και των ‘’άλλων’’:
     Έρχονται σήμερα με τον πλέον προκλητικό και ανάλγητο τρόπο, Τσίπρας και Τσακαλώτος, ανακόλουθοι και υπεύθυνοι των εξελίξεων, αυτοί που επί 5 χρόνια δεν ψήφισαν το επίμαχο Ν/Σ για να βοηθήσουν κάθε ‘’κόκκινο’’ δανειολήπτη της χώρας, να επιβάλουν στις τράπεζες, να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους, ποιοι, "οι προασπιστές του λαού", οι αναφωνούντες και διακηρύττοντες ανά την Ελλάδα στους δρόμους, το ‘’κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’’ και τα ‘’δεν πληρώνω.. κι όλα τ’ άλλα’ μη βοηθώντας ποιούς,  αυτούς που και οι ίδιοι χρεοκόπησαν, αποστασιοποιούμενοι των ευθυνών τους μεταλλάσσοντας τους σε παρίες, μη σώζοντας τις περιουσίες τους και τις οικογένειες τους οδηγώντας τα παιδια τους στη ξενιτιά, λαϊκίζοντας και κατηγορώντας ωστόσο σήμερα τους νεοκυβερνώντες, ότι είναι αυτοί που ψηφίζουν την ασυλία τους και την απαλλαγή τους, φυσικά με το αζημίωτο ‘’τακτοποιώντας’’ και τους ίδιους, (πως θα μπορούσαν άραγε να μη το κάνουν) κατηγορώντας τους τάχα για την ψήφιση του νόμου, που θα τους κρατήσει όλους έξω από τις φυλακές!!!
  Εδώ πια σταματά το μυαλό μας!!!!!!  

     Ωστόσο κύριοι, ας μη ξεχνά κανείς σας τη ρήση του λαού μας, ‘’καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια’’, ο λαός μας είναι εδώ και δεν ξεχνά! Όλα στον καιρό τους, θα 'ρθει και η δική σας σειρά … γιατί τέτοιες πράξεις δεν παραγράφονται και τέτοιες πληγές δεν κλείνουν ποτέ!!!!!!        


Το ως άνω άρθρο εστάλη και προς τους 300σιους!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος 
                   

www.manifesto.com.gr                                                                                   
ΥΣ. Τώρα ως προς την φωτογραφία, δείτε ένα από τα "πηγαδάκια τους" & πως μας χλευάζουν όλοι βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα!                  

                                                                                                            

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!