Loading...
Μήνυμα προς κάθε ηγέτη των Βαλκανίων, της Ε.Ε. & της Δύσης: ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ! ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
Ενεργοποιηθείτε πριν είναι αργά, γιατί είναι έτοιμος να πνίξει τα Βαλκάνια και όλη την Ευρώπη στο αίμα! Δείτε τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στις ΗΠΑ. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης και τη λευκή επιταγή που πήρε από τον Τράμπ να προχωρήσει στα επόμενα κατακτητικά του σχέδια παρατήστε τα, δεν έχετε το δικαίωμα να κυβερνάτε τις χώρες σας και τους λαούς σας!

     Ο Τούρκος έχει δείξει ήδη τις προθέσεις του. Με έναν λαό να τον ακολουθεί τυφλά, να τον επευφημεί και να τον δοξάζει, τίποτα πλέον δεν τον σταματά! Όταν τελειώσει με την γενοκτονία των Κούρδων, έχοντας τις ευλογίες αυτού του επικίνδυνου  ψυχασθενούς και τέως  πλανητάρχη, τα επόμενα θύματα του θα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος και μετά θα ακολουθήσουν οι Βαλκάνιοι λαοί και τα κράτη της Ευρώπης!                      
     Τι άλλο  περιμένετε να δείτε  απ’ αυτόν τον ‘’βαρεμένο’’ Σουλτάνο της τρίτης χιλιετίας και τους ακολούθους του φωτοκόπιες του Αδόλφου Χίτλερ και των Ναζί; Μόλις χθες τον δόξαζαν ως Θεό τους και του τραγουδούσαν μέσα στη βουλή ‘’η δική μας σχέση είναι μια ιστορία έρωτα …’’, είναι καλά οι άνθρωποι; Είναι δυνατόν αυτός ο λαός να έχει θέση στην Ε. Ε, στους λαούς της Δύσης  και στον πολιτισμό τους;
Οι άνθρωποι ζουν χαμένοι στον κόσμο τους, μη κάνετε ένα ακόμη λάθος!!!

     Κύριοι, ο ‘’Σουλτάνος’’ το ‘χει πει σε όλους τους τόνους, το όραμα του είναι ένα, η αναγέννηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Το στίγμα του σας το ‘χει δώσει πολλά χρόνια πριν όταν έφτιαξε τα παλάτια του, μιλώντας για ‘’τα σύνορα της καρδιάς τους’’ και ‘’τις γαλάζιες πατρίδες τους’’, μετρώντας έως και τα χαμένα χιλιόμετρα που τους ‘’έκλεψαν οι άπιστοι’’ δηλαδή εμείς και όλοι εσείς!
      Ταυτόχρονα, με τον μολυσματικό ιό που κατάφερε να εμφυτεύσει στον εγκέφαλο τους, δεν έχει καταλάβει κανείς Τούρκος ότι με βάσει τη δική τους θεωρία, αν το πάνε και οι Έλληνες όπως και αυτοί, με τις κατακτήσεις του Μ. Αλεξάνδρου δεν θα βρουν μέρος να εγκατασταθούν ούτε στα βάθη της Ασίας! Οι δε λαοί της Ευρώπης και όλης της γης θα πρέπει να αρχίσουν πολέμους επαναδιεκδικώντας τα χαμένα εδάφη τους με πρώτους, τους απογόνους των Ρωμαίων…, είναι καλά οι άνθρωποι;
     Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος αυτόν τον λαό και τον ηγέτη τους;                                                  

     Κύριοι, τον αφήσατε να εξοπλιστεί σαν αστακός, να δημιουργήσει μια ισχυρή πολεμική βιομηχανία μετατρέποντας οσονούπω τη χώρα του ακόμη και σε πυρηνική δύναμη φουσκώνοντας τα μυαλά 82.000.000 ανθρώπων, ενός λαού χαμηλής νοημοσύνης φανατισμένου και εξαπατημένου, να ονειρεύεται έως και την Άλωση της Ευρώπης, επαναφέροντας τους το αέναο  Οθωμανικό τους όραμα!         
     Πώς είναι δυνατόν να μη βλέπετε τον ψυχισμό τους και την έξαρση του ακραίου εθνικισμού τους; Οι άνθρωποι παραληρούν ζώντας στιγμές εθνικής παλιγγενεσίας και έτοιμοι για όλα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!

                                                                       
     Η Τουρκία κύριοι πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα, πριν κτυπήσει πρώτη! Το πώς θα γίνει βρείτε το εσείς ως ηγέτες, είναι χρέος σας και καθήκον σας απέναντι στους λαούς σας! Αρκετά πια μ’ αυτόν τον ψυχάκια ηγέτη τους, τον φέρελπι Σουλτάνο του 21ου αιώνα και τους Νεότουρκους Οθωμανούς του! Ας μπει επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία πριν τα αλυτρωτικά τους ‘’οράματα’’ μας οδηγήσουν σε έναν Γ΄Π.Π!!!           

     Βρείτε τα με τη Ρωσία ακόμη και με τον σατανά αν χρειαστεί κι αφήστε τον Τράμπ να παραληρεί, ξεχάστε τον, αυτός επιζητά τον διαμελισμό της Ευρώπης!      
     Αν χρειαστεί ξεχάστε ακόμη και το ΝΑΤΟ, όπως είπε και ο Μακρόν είναι ‘’εγκεφαλικά νεκρό’’!  Συμπράξτε με όλες τις χώρες που βρίσκονται σήμερα απέναντι τους, τη Συρία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και τα άλλα κράτη της ευρύτερης περιοχής και της  Μ.Α., με τους Κούρδους και τις όποιες άλλες κυνηγημένες μειονότητες από τους Τούρκους και ως μια γροθιά πλέον 28 κρατών και υπό τη σκέπη όλης της Δύσης, με ηγέτιδα τη Γαλλία που σήμερα είναι και η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης, επιτελέστε το καθήκον σας όποιο κι αν είναι αυτό απέναντι στους λαούς σας!                                     

     Κύριοι, αποτελεί ντροπή για κάθε χώρα της Ευρώπης και τους ηγέτες της να βγαίνουν οι Τούρκοι κάθε μέρα να απειλούν και να διασύρουν 28 κράτη και τις ένοπλες δυνάμεις τους και 500.000.000 πολίτες και κανείς να μην αντιδρά! 
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗ & ΛΑΟ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος  --
www.manifesto.com.gr

Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο, μετά από κάποιο ‘’λιφτινκ’’ θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και  θεσμούς και προσωπικά προς τους αρχηγούς των ως άνω κρατών.


READ THE ARTICLE IN ENGLISH


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!