Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
Πατριώτες, η χώρα μας κινδυνεύει μην αυταπατάστε, τίποτα δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει σ’ αυτή τη δόλια πατρίδα μας! Δυστυχώς, υπολειπόμεθα Ελλήνων πολιτικών και ενός ηγέτη!!! 
  
     Κύριε Μητσοτάκη, στρέψτε το βλέμμα σας προς τη Τουρκία και την Ισπανία κι αν δεν νοιώσετε ντροπή ως Έλληνας, ψάξτε να βρείτε από πού ‘’κρατάτε’’...! 
     Δυστυχώς αποδεικνύεστε και εσείς ένας ανεπαρκής, φοβικός κι ανώριμος  πολιτικός και το χειρότερο όλων, επιβεβαιώνετε ότι είστε ένα εγκάθετο εκτελεστικό όργανο των λεηλατών της πατρίδας μας!  Αποδεικνύετε δια της συμπεριφοράς σας, ότι δεν ήρθατε να υπηρετήσετε τη χώρα αλλά τα συμφέροντα των ισχυρών, αυτών που λεηλατούν τις περιουσίες  μας ιδιοποιούμενοι τις τράπεζες και τα δάνεια του λαού, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Φέουδο και αποικία σκλάβων, Ντροπή σας!                                    
     Ακόμα και ο Ερντογάν που τον κατηγορούμε όλοι ως δικτάτορα και σφαγέα, αποδεικνύεται ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον λαό του, καθώς μετά τις πρώτες αυτοκτονίες δανειοληπτών αυτές τις μέρες στη χώρα του, δεν δίστασε να πάρει άμεσα μέτρα εναντίον των τραπεζών να διαφυλάξει τους πολίτες του, σεβόμενος τον εαυτό του και κυρίως αυτόν που του οφείλει τα πάντα, τον λαό του!!!
     Είναι προφανές ότι αναγνωρίζοντας πως το κράτος είναι αυτό που φέρει την ευθύνη για την οικονομική ανέχεια του λαού του, δεν δίστασε στιγμή να βάλει υπεράνω των τραπεζών και των οικονομικών συμφερόντων των ισχυρών της χώρας του τον λαό, κάνοντας αυτό που εσείς αρνείστε, όταν οδηγείτε κάθε μέρα Έλληνες πολίτες στην ανέχεια και στον θάνατο, παραδίδοντας τους στους λεηλάτες και ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ !!!

     Πάρτε λοιπόν ένα ακόμα μάθημα ευθύνης και πατριωτισμού απ’ αυτόν τον  τούρκο αλλά μεγάλο  ηγέτη, καθώς αποδεικνύεται πως πέρα από την ικανότητα του να διαχειρίζεται τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις της χώρας του κερδίζοντας όλες τις μάχες, διαθέτει στοιχεία που δυστυχώς εσείς και οι συνεργάτες σας υπολείπεστε, όπως πατριωτισμό και ευαισθησία, να επεμβαίνετε και να επιλύετε τα προβλήματα του λαού! 
     Λυπούμεθα πραγματικά και ντρεπόμαστε ως πολίτες όταν σας κάνουμε σύγκριση  μ’ αυτόν τον "απίστευτο" τούρκο και εχθρό μας, να ανακαλύπτουμε ότι υστερείτε στα πάντα μπροστά του. Ταυτόχρονα αναρωτώμεθα ως Έλληνες, πόσα εκατομμύρια πολίτες νοιώθουν το ίδιο συναίσθημα και φυσικά δεν αναφερόμαστε σ’ αυτούς που δεν μπορούν να αποβάλλουν τον κομματικό τους μανδύα! 
     Φτάσαμε δυστυχώς να εξυμνούμε τον μεγαλύτερο εχθρό της χώρας μας, αν είναι δυνατόν, κατηγορώντας εσάς, ποιον,  τον ηγέτη της δικής μας χώρας!
    
ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ & ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ! ΚΥΡΙΟΙ, ΧΑΣΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ & ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ‘’ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ’’! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ & ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ!

     Παρακαλούμε δείτε, πέραν των μοντέλων ρύθμισης που εφήρμοσαν η Κύπρος και η Πορτογαλία για να βοηθησουν τους δανειολήπτες τους,  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ για να βοηθήσει τους ‘’κόκκινους’’ δανειολήπτες, δίνοντας τους μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους, αναγνωρίζοντας, ότι όλο αυτό είναι απότοκο της οικονομικής τους κρίσης!     
     ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ τις τράπεζες πριν δώσουν τα δάνεια τους στα funds να καλούν τους δανειολήπτες να τα προσφέρουν σ’ αυτούς με τους ίδιους όρους! Στην περίπτωση δε που έχουν δώσει τα δάνεια ήδη στα Funds, τους ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να τους καλέσουν σε διακανονισμό, ζητώντας τους μόνο την αξία που έχουν καταβάλει για την εξαγορά του δανείου τους + τόκους και έξοδα!!!    
     Είναι αυτό που ζητάμε και αρνείστε όλοι σας επί 6 συναπτά έτη, δίνοντας τις περιουσίες του λαού σας στα κοράκια και στους λεηλάτες μας! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!    
     Μετά από όλα αυτά τολμάτε να βρίσκεστε ακόμα στην εξουσία θεωρώντας τους εαυτούς σας Έλληνες, απίστευτο, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς!!!      

     Κύριοι, μεγάλα, πολλά και τραγικά τα λάθη σας  και όχι μόνο στα εθνικά μας θέματα, αλλά και στους χειρισμούς της εσωτερικής κοινωνικοοικονομική σας ατζέντας! Σας παραθέτω προς προβληματισμό σας μόνο, το πρόσφατο εναγώνιο ερώτημα του Αγρινιώτη καφετζή μερικώς  παραφρασμένο, μήπως και δεν το καταλάβατε: «Γιατί κύριε κράτος; Ξεχάσατε ποιοι σας έστειλαν στην Εξουσία;»
     Παρακαλούμε, δείτε το μήνυμα κι ακούστε τις κραυγές απόγνωσης αυτού του μικροεπιχειρηματία που εκπροσωπούν τις κραυγές κάθε πολίτη αυτής της χώρας, είτε επαγγελματία είτε δανειολήπτη κι απαντήστε αν όχι σ’ αυτόν και σ’ εμάς, στις εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφια θύματα σας. Σ’ αυτούς τους Έλληνες που θα οδηγήσετε στα λουκέτα, στα παγκάκια και στον θάνατο,  αλλά και σ’ αυτούς που θα παραμείνουν στη ζωή να περιφέρονται ως ζόμπι για να υπηρετούν τα ανάλγητα και κατάπτυστα ανθελληνικά σχέδια σας, όλους αυτούς που θα καταγραφούν τελικά το επόμενο διάστημα στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων σας!!!

     Κύριοι, αν θέλετε πραγματικά να βάλετε ένα τέλος σ’ αυτή την τραγωδία που βιώνουν εκατομμύρια πολίτες αφήστε τον δήθεν ‘’Ηράκλειο’’ κυβερνητικοτραπεζικό σας τάχα άθλο στην άκρη και την κατάπτυστη διεθνοποιημένη πλέον προπαγάνδα σας και επικεντρωθείτε στη νέα ‘’ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΕΙΑ’’ που περνούν οι δανειολήπτες συνάνθρωποι σας. Μπείτε στη βουλή και ψηφίστε το επίμαχο και αέναο πλέον αίτημα τους, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, υπηρετώντας έστω για μια φορά τον λαό σας ως οφείλετε να κάνετε και όχι τους τραπεζίτες και λεηλάτες της πατρίδας σας! ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ!!!
    
     Επιτέλους, πότε θα καταλάβετε ότι το άρθρο 86 ή όποιο άλλο ψηφίσετε δεν θα σταθεί  ικανό να διαγράψει τα όποια εγκλήματα σας απέναντι στον λαό; Μιλάμε για Εθνική Μειοδοσία και πράξη Εσχάτης Προδοσίας, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε;     
     Πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίζετε μ’ αυτόν τον επαίσχυντο κι ανθελληνικό τρόπο τους συμπατριώτες σας, αυτούς που σας τίμησαν και σας εμπιστεύτηκαν προσφέροντας σας την εξουσία, να τους στέλνετε στις στοές και στον θάνατο και να ελπίζετε στην απαλλαγή σας; Τι κάνετε κύριοι και πότε θα σκεφτείτε τον λαό σας;
    
Όταν αρχίσουν μαζικά οι οικογενειακές αυτοκτονίες όπως και στην Τουρκία ή όταν βγει ο λαός στους δρόμους μετατρέποντας τη χώρα σε ‘’κρανίου τόπο’’ που το Παρίσι μπροστά του θα φαντάζει ως παράδεισος μ’ αυτά που θα συμβούν;                                                                                                                                                      
                  

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος  

www.manifesto.com.gr

                        
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!