Loading...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ; ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ & ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Κλίκ για μεγέθυνση

Ψηφίσατε εκατοντάδες διατάξεις, κι αυτή που θα σώσει εκατομμύρια πολίτες  έως και την οικονομία της χώρας την παρακάμψατε και πάλι προδίδοντας τις προσδοκίες του λαού σας, υπηρετώντας τα funds, τους τραπεζίτες και τα προσωπικά σας συμφέροντα!
     Ντροπή σας ανθελληνικά ανθρωπάκια!!!

    
     ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ FUNDS ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕ; ΤΙ ΘΑ ‘ΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ; ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;
    
     Πατριώτες και πατριώτισσες, ζούμε τον απόλυτο ορισμό μιας ανθελληνικής έκνομης και επονείδιστης πράξης, που ομοία αυτής δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ στη χώρα, παραμένοντας όμηροι κάποιων Νεονενέκων της σύγχρονης ιστορίας μας που θα μας πάρουν τελικά τα πάντα φτιάχνοντας τη δική τους ζωή, για να βρεθούμε την επόμενη μέρα από νοικοκυραίοι, κατεστραμμένοι και παρίες υπηρετώντας τους εισβολείς λεηλάτες μας και τους δοσίλογους που συνεργάστηκαν μαζί τους!!!!!!                                   
     Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, πρόκειται για μια πράξη Εσχάτης προδοσίας!!!  Ωστόσο, ας μην ελπίζουν οι όποιοι υπεύθυνοι, όσο θα υπάρχει Ελλάδα, ότι αυτό θα τελειώσει καλά γι αυτούς, όποιο όρθρο κι αν ψηφίσουν για την ασυλία τους για να σώσουν το τομάρι τους, είτε αυτό είναι το άρθρο 86 ή το 65 ή το 390 του Π. Κ. που αφορά τους τραπεζίτες!!! Όλοι θα καθίσουν στο σκαμνί!!!
     Κύριοι, οι μάσκες έπεσαν, αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να πληρώσετε το τίμημα των πράξεων σας! Μάθετε να ζείτε μ’ αυτό, γιατί οι μέρες αυτές δεν θα αργήσουν!!!!!!

     Αδέρφια, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν υπάρχουν λόγια να τους περιγράψει κανείς, δεν σκέπτονται και δεν ενεργούν πλέον ως Έλληνες αλλά ως ‘’μεταλλαγμένοι κλώνοι’’ του Ερντογάν! Για άλλη μια φορά κώφευσαν στις απέλπιδες κραυγές και εκκλήσεις εκατομμυρίων  ΕΛΛΗΝΩΝ δανειοληπτών και των εγγυητών τους αγνοώντας τους, ‘’απαντώντας’’  δια της ψήφισης αυτού του κατάπτυστου και για ηλιθίους Ν/Σ ’’Ηρακλής’’ κλέβοντας τους τα σπίτια και τις περιουσίες  τους!                                                 
     Ας μας απαντήσουν, από πότε βαφτίζουμε τους λεηλάτες μιας χώρας επενδυτές! Αυτούς που έρχονται να πάρουν τα σπίτια μας και τις περιουσίες των παιδιών μας φτιαγμένες με το αίμα μας στο 5-10 και 20% της αξίας τους, ζητώντας τα την επόμενη μέρα στο 100% της αξίας τους πετώντας τους στον δρόμο μαζί με τις οικογένειες τους! 
     Αυτούς τους πολίτες που εσείς  οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες τους φάγατε τα λεφτά μεταλλάσσοντας τους σε παρίες και άστεγους στερώντας τους την αξιοπρέπεια, κλέβοντας έως και τη ζωή τους!!!
   
     Έλληνες και Έλληνιδες, πρέπει να καταλάβουμε όλοι έγκαιρα ότι το σχέδιο ‘’Ηρακλής’’ είναι ένα προπέτασμα καπνού, ένας άλλος Δούρειος ίππος για να πετύχουν τους στόχους τους! Είναι μια άριστα οργανωμένη προσπάθεια εξαπάτησης από τους νέους ιδιοκτήτες των τραπεζών οι οποίοι τις πήραν αντί πινακίου φακής ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, σε ένα παιχνίδι που γίνεται κάτω απ’ το τραπέζι για να μη αποκαλυφθούν οι πραγματικοί τους στόχοι, φροντίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες να πάρουν από τους ‘’κόκκινους’’ δανειολήπτες τις περιουσίες τους, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα το έδαφος για όλους αυτούς που σήμερα εξυπηρετούν τα δάνεια τους,  γι' αυτό και τα ‘’πράσινα’’ δάνεια ήδη βρίσκονται και αυτά τιτλοποιημένα στα χέρια των funds συμπεριλαμβανόμενα στα σχέδια τους, για να μη χάνουν τον χρόνο τους!           
     Αν το είχαν καταλάβει έγκαιρα οι συμπατριώτες μας και είχαν σταθεί αρωγοί στο πλευρό των ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε να τους πείσουμε τι θα συμβεί, σήμερα τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά για όλους! Ωστόσο, όλα αυτά τα λαμόγια πολιτικοί, τραπεζίτες και οι κοινοί τους μέντορες ως ‘’επιστήμονες του είδους’’, πέτυχαν να τους βάλουν απέναντι στους ‘’κόκκινους’’ κι ανήμπορους πλέον να αποπληρώσουν τα δάνεια τους πολίτες, επιτυγχάνοντας τον στόχο τους!!! 

     Έτσι φτάσαμε σ’ αυτή τη κατάντια του πολιτικού προσωπικού της χώρας και των κυβερνήσεων της ντροπής, να προσπαθούν να μας πουλήσουν τον ενδοτισμό τους και την προδοσία τους ως μια δήθεν ‘’ΦΡΕΝΗΡΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ’’ δίνοντας τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων στους μέντορες τους για να βρεθούν στην εξουσία, οδηγώντας τον λαό στην ανέχεια, στη δυστυχία και στη καταστροφή!!!!!!
     Και ενώ όλα αυτά διαδραματίζονται σε μια περίοδο που ο λαός ζει το οικονομικό του δράμα με τα μυαλά στα κάγκελα περιμένοντας να του πάρουν τα πάντα, στιγμές
που το ανάλγητο κράτος θα του ζητήσει να πάνε στον πόλεμο τα παιδια του και κάποια από αυτά θα γίνουν θυσία για την πατρίδα τους, ο πρωθυπουργός της χώρας και οι βαστάζοι του δεν διστάζουν να εκτελέσουν κάθε δανειολήπτη προδίδοντας τον λαό τους!!!

     Και κλείνοντας, ρωτάμε απλά ως νοήμονες πολίτες αυτής της δόλιας πατρίδας: Έως που θα φτάσει αυτή η διάβρωση των θεσμών; Μετά τους πολιτικούς άγγιξε και τον θεσμό της δικαιοσύνης; Τι κάνουν οι Δικαστές μας και τι σηματοδοτεί η απαλλαγή της Χ. Α;
     Τελικά, ποιοι θα διαφυλάξουν τους πολίτες, τη πατρίδα μας και το Έθνος μας, από τις έκνομες και αντεθνικές ενέργειες μιας κυβέρνησης που αδιαφορεί για τον λαό της;

Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος
                 
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!