Loading...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ & Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΖΟ, & ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΘΝΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΟΠΟΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Δεν είναι μόνο οι τραγικοί, ανεύθυνοι, φοβικοί και δουλικοί χειρισμοί τους στα εθνικά μας θέματα που οδηγούν το Έθνος μας στην απαξία και τη καταστροφή. Αυτά τα έχουμε πει και τα ‘χουμε προβλέψει και δυστυχώς θα δικαιωθούμε!!!

     Είναι η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει  σε όλα τα μείζονα θέματα η χώρα. Προ ημερών πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο  ένα ακόμη ‘’ραντεβού’’ των ελληνικών τραπεζών με τα funds στα γραφεία της JP Morgan για να κλείσουν τις κατάπτυστες, δυσώδεις, απάνθρωπες και ανθελληνικές ‘’συμφωνίες’’ τους, να βρουν τον τρόπο να λεηλατήσουν τις ζωές μας, τα σπίτια και τις περιουσίες όλων των Ελλήνων!
    
Ενώ από σήμερα έως και την Παρασκευή οι επικεφαλής των θεσμών θα βρίσκονται στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες μιας ακόμα πράξης Εθνικής Μειοδοσίας, προκειμένου στις 26 Φεβρουαρίου στην έκθεση της πέμπτης αξιολόγησης να ληφθεί η οριστική  πολιτική έγκριση για την εφαρμογή της στο Eurogroup της 16ης Μαρτίου.
    
Κύριοι, καταλαβαίνετε τι κάνετε  και που οδηγείτε  τη πατρίδα σας; Πάτε να εφαρμόσετε την αμερικάνικη πτωχευτική νομοθεσία στην πιο σκληρή, στυγνή κι απάνθρωπη μορφή της, σε μια χώρα που την αναδεικνύετε τα τελευταία χρόνια και με διαφορά, πρωταθλήτρια Ευρώπης στη φτώχεια! Ντροπή σας !!!
    

     Πείτε επιτέλους και μια φορά την αλήθεια στον λαό, ότι τον Απρίλιο με την ψήφιση αυτού του κατάπτυστου Νέου Πτωχευτικού Νόμου για επιχειρηματίες και νοικοκυριά θα ρίξετε τη χώρα και τον λαό στη πυρά και στον Καιάδα και ότι ΄εν ριπή οφθαλμού θα αρχίσουν να χάνουν όλοι την κινητή κι ακίνητη περιουσία τους, πρώτες και δεύτερες κατοικίες δικές τους και των παιδιών τους, συμπαρασύροντας και τους δόλιους εγγυητές τους!!!
    Πείτε τους, ότι με συνοπτικές διαδικασίες πλέον, οι τράπεζες και τα ‘’μακριά τους χέρια’’, οι εταιρίες ‘’διαχείρισης’’ όπως τις ονομάζουν τώρα, αυτές που τους μεταφέρουν όλα τα δάνεια του λαού, ‘’κόκκινα και ‘’πράσινα’’ για να αποφύγουν τη κατακραυγή τους, την ποινικοποίηση και την ευθύνη των πράξεων τους  και των εγκλημάτων τους, όταν όντως ως εκτελεστές στέλνουν έως και στον θάνατο αθώους πολίτες, αφαιρώντας τους από 1η Μάη ακόμα και το έσχατο συνταγματικό τους δικαίωμα να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη!!!
    
Επιτέλους, πάψτε να κρύβεστε πίσω από τους δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές διαπράττοντας ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά εγκλήματα, μια πράξη Εσχάτης προδοσίας που θα διώξει από τον τόπο τον λαό και τα παιδιά μας μεταλλάσσοντας όσους μείνουν σε άστεγους, επαίτες και παρίες των δανειστών και εισβολέων, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ύπαρξη του Έθνους μας!     

     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΚΟΜΑ & ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΕΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ!!!
     Δείτε τι βγαίνουν και λένε οι άθλιοι σε έναν λαό που μόνο αν πιστεύουν πως είμαστε όλοι ΑΜΕΑ θα μπορούσαν να το κάνουν!
     Κυβέρνηση  – ‘’Προχωράμε στη πτώχευση των οφειλετών – με ότι αυτό συνεπάγεται άμεσες κατασχέσεις και πλειστηριασμούς - δίνοντας τους μια 2η ευκαιρία στο μέλλον ως Πρόνοια και Προστασία τους’’!
     Αδέρφια συμπολίτες μας, αυτή δεν είναι  πρόκληση, είναι μια απροκάλυπτη επαίσχυντη κι απίστευτη πράξη αναλγησίας!
     Δηλαδή εκπλειστηριάζουν τις επιχειρήσεις, τα σπίτια και όποια άλλα περιουσιακά στοιχεία κάθε δανειολήπτη και εγγυητή καταστρέφοντας τη ζωή τους όταν το ίδιο το σύστημα και οι πολιτικοί μας τους χρεοκόπησαν και αντί να τους δώσουν την ευκαιρία να αποπληρώσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους που τα δίνουν στα funds, τους πτωχεύουν και τους λεηλατούν παίρνοντας τους τα πάντα, για να τους δώσουν μετά από 3 χρόνια αν ζουν  και δεν έχουν πέσει από τα μπαλκόνια, ‘’μια δεύτερη ευκαιρία να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα’’!
     Τι λένε οι καταγέλαστοι και γελοίοι, σε ποιους πιστεύουν πως απευθύνονται; Έως που θα φτάσει αυτή η κοροϊδία κι αυτός ο απίστευτος χλευασμός του λαού μας; Μας έχουν όλους για διανοητικά αναπήρους;
     Έχοντας το βάρος της ντροπής τους, ποιοι και με τι ψυχικά αποθέματα και κυρίως με τι λεφτά θα κάνουν μια νέα αρχή; Αν υπήρχαν τα λεφτά αυτά δεν θα πλήρωναν το δάνειο τους και τις υποχρεώσεις τους, θα άφηναν να τους στιγματίσουν, να τους καταστρέψουν και να τους διασύρουν κοινωνικά και επαγγελματικά  παίρνοντας τους τα πάντα; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΡΕ ΝΕΝΕΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!!!!
    
Αναγάγατε μαζί με τα Μ.Μ.Ε. την εξαπάτηση σε ύψιστη επιστήμη  κι ακόμα τολμάτε να στέκεστε μπροστά στον Ελληνικό λαό!!!
    
Πείτε μας ορέ, σε ποια γλώσσα θέλετε να σας απευθύνουμε το ερώτημα, στα τούρκικα ή στη γλώσσα των δοσίλογων Αλβανοτσάμηδων για να πείτε στον λαό μας και στα εκατομμύρια των Ελλήνων δανειοληπτών και των εγγυητών τους, ΠΩΣ & ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ & ΣΠΙΤΙΑ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ & ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;
     Εσείς ορέ θα κάνετε τον Κολοκοτρώνη να βγει από τον τάφο του, ξεχάσατε ότι είστε Έλληνες, τι κάνετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι θα βάψετε τη χώρα στο αίμα;

     ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ & ΔΙΚΑΙΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ!  ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
    
Όλοι γνωρίζουν σ’ αυτόν τον τόπο τι κάνετε, ακόμα κι αυτοί οι ελάχιστοι που δεν χρωστούν, ότι οι πράξεις σας  είναι το αντίτιμο των ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ, σκοτεινών και βρώμικων συμφωνιών σας κάτω από το τραπέζι με τους τραπεζίτες λεηλάτες μας και μέντορες σας!

  Ελληνίδες κι Έλληνες, αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν σε ελεύθερα κράτη και Δημοκρατικά καθεστώτα, πρέπει να σώσουμε τη Πατρίδα μας! Αυτή δεν είναι η Ελλάδα που ονειρευτήκαμε να ζήσουμε μαζί με τα παιδια μας, γι αυτό και πήραν των ομματιών τους και έφυγαν. Η χώρα χάνεται και μαζί το Έθνος μας!
     Φρόντισαν οι Ελληνάρες και υπέρλαμπροι πολιτικοί μας –ΟΛΟΙ- τέως και νυν, να την μετατρέψουν  σε Φέουδο και αποικία σκλάβων, σε μια χώρα  ν’ ανήκει στους ισχυρούς και στους δανειστές και όχι στους Έλληνες, κι αυτό πρέπει να το πληρώσουν!!!
     Αν ο λαός μας δεν αντιδράσει, έως κι αυτοί οι πολίτες που πιστεύουν σήμερα ότι δεν κινδυνεύουν, θα χάσουν τα πάντα, ας μη επαναπαύεται κανείς!!!                                   

     ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ, ΠΑΨΤΕ Ν’ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΑΡΩΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ & ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος
                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!