Loading...
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ! ‘’ΚΟΚΚΙΝΑ’’ ΔΑΝΕΙΑ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ Ιη ΜΑΗ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα τραπεζίτες και κυβέρνηση μαζί με τα σπίτια και τις περιουσίες μας να πάρουν και τις ζωές μας! Τα πάντα στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας!
     ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020, ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ & ΕΝΤΙΜΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ!!!

     Όταν αποδεδειγμένα έκλεψαν, γκρέμισαν και κατέστρεψαν την οικονομία της πατρίδας τους οδηγώντας τον λαό στην εξαθλίωση, με κάποιους απ' αυτούς ήδη να βρίσκονται στις φυλακές και άλλους να τους ακολουθούν, όταν επί σχεδίω φόρτωσαν επί σειρά ετών τους Έλληνες με δάνεια ξεπουλώντας τις διασωθείσες τράπεζες μας επί 3-4  φορές με τα χρήματα του λαού αντί πινακίου φακής στους λεηλάτες μας, δίνοντας τους μαζί και  τα δάνεια του για να βρεθούν στην εξουσία εξασφαλίζοντας τους την αρπαγή  κάθε  περιουσιακού τους στοιχείου, έρχονται τώρα οι ανάλγητοι να προδώσουν τον λαό τους δίνοντας του τη χαριστική  βολή με την ψήφιση αυτού του ανομολόγητου,  εγκληματικού, κατάπτυστου και μισελληνικού Ν/Σ, να μπορούν να πτωχεύσουν ‘’εν μια νυκτί’’ κάθε ‘’κόκκινο’’ και ‘’πράσινο’’ δανειολήπτη παίρνοντας τους τα πάντα!
     Στιγμές, που με πρόσφατα στοιχεία της Eurostat 1 στους 3 Έλληνες ούτε καν  το νερό και το ρεύμα του πλέον δεν μπορεί να πληρώσει, ανακηρύσσοντας μας για άλλη μια φορά ‘’πρωταθλητές’’ στη φτώχια σε όλη την Ε. Ε!!!
      

     Αυτές τις απίστευτα τραγικές στιγμές για τον λαό μας και τους δανειολήπτες, έρχονται ως λεηλάτες οι ‘‘Ελληνάρες’’ που μας  κυβερνούν συνωμοτώντας με τους τραπεζίτες,  να πτωχεύσουν κάθε νοικοκυριό και μικροεπιχειρηματία στην ίδια την πατρίδα τους!
     ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ  ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!
     Και όλα αυτά, στιγμές που το 50% των νεορυθμισμένων δανείων χάνουν τις ρυθμίσεις καθώς κανείς τους πλεον δεν μπορεί να πληρώσει, με τον
Αρμαγεδδώνα να ξαναχτυπά τη 1η Μάη, αναγγέλλοντας οριστικά το τέλος κάθε δανειολήπτη και εγγυητή!

     Πατριώτες, δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που θέλουν να λεηλατήσουν τη χώρα, είναι κι αυτοί που μας κυβερνούν με τους τραπεζίτες και τους έξωθεν μέντορες τους!!!
     Ωστόσο, έστω κι αν κάποιοι ακρίτες αγρυπνούν κι αυτοί μαζί μας ζώντας το δράμα του λαού προσπαθώντας να βοηθήσουν, δυστυχώς οι εξουσιάζοντες δεν ακούν κανέναν. Δείτε την πρόσφατη δήλωση του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου Προέδρου του Ε. Ε. Αθηνών:
     OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    
Κύριε πρόεδρε συγχαρητήρια για τη θέση σας, ωστόσο δεν ξέρω αν σας άκουσε κανείς. Αργήσατε και οι μάχες δεν κερδίζονται έτσι με απλές και καθυστερημένες αναφορές, όταν έχετε μπροστά σας ανάλγητους πολιτικούς και κυβερνήσεις. Έχετε μεγάλη δύναμη στα χέρια σας, ενεργοποιήστε την άμεσα ως κοινωνικοεπαγγελματικός φορέας έστω και τώρα, απαιτώντας να ακυρωθεί αυτό το κατάπτυστο Ν/Σ του νέου πτωχευτικού νόμου πριν της ισχύς του της 1ης Μάη, γιατί η χώρα θα οδηγηθεί σε μαύρες μέρες που κανείς μας σ’ αυτόν τον τόπο δεν θα ‘θελε ποτέ να ζήσει!!!
     Δηλώσατε πως αυτή είναι η μοναδική λύση
και πως πρόκειται για πολιτική απόφαση που αφορά τη Κυβέρνηση της χώρας!
     ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ & ΑΚΡΙΒΕΣ! Απευθυνόμενος δε προς τους κυβερνώντες και τους τραπεζίτες, ζητήσατε ως Έλληνας το αυτονόητο! Αυτό που ζητάμε και εμείς 6-7 χρόνια τώρα, να καλούν τους δανειολήπτες πριν δώσουν τα δάνεια τους στα funds, να τους τα προσφέρουν στην ίδια τιμή έστω και με ένα + 5% λέγοντας ότι είναι αδιανόητο να πουλάς το ακίνητο ενός δανειολήπτη ΈΛΛΗΝΑ στο 10-20% της αξίας του στους αλλοδαπούς και στα κοράκια, αφαιρώντας το δικαίωμα από αυτόν και τον εγγυητή του να προσπαθήσουν να βρουν εκ των ενόντων τα χρήματα να προηγηθούν της εξαγοράς του δανείου τους για να σώσουν τις ζωές τους, τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους!
     Είναι κάτι που ξεφεύγει από κάθε όριο λογικής, αλλά και οιασδήποτε έντιμης και ανθρώπινης συμπεριφοράς των πολιτικών μας απέναντι σε Έλληνες πολίτες!
     Έφτασαν κάποιοι να πουν, ότι αυτό δεν υπάρχει ως προηγούμενο. Φυσικά είναι ψέμα όπως λέτε και εσείς, γιατί συνέβη τουλάχιστον στην Ιταλία και τη Κύπρο. Ωστόσο, έστω κι αν υποθέσει κανείς ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, δεν θα ‘πρεπε η όποια Ελληνική κυβέρνηση να το εφεύρει και να το εφαρμόσει για να διαφυλάξει τον λαό της;
     Είναι δυνατόν να πουλάς ως κυβέρνηση τα σπίτια και τις περιουσίες των πολιτών της χώρας σου οδηγώντας τους στη καταστροφή και στον θάνατο;  Κύριοι, μιλάμε για Έλληνες Ντροπή, Ντροπή & Όνειδος για κάθε έναν από σας!

     Βεβαίως και αποτελεί ένα φως στο σκοτάδι να υπάρχουν ακόμα κάποιες ζωντανές φωνές ιδιωτών  και ελάχιστων έστω Μ.Μ.Ε και φορέων, όπως του Κόντρα Channel και η δική σας φωνή! Πραγματικά σας αξίζουν τα εύσημα με αυτούς τους ανάλγητους πολιτικούς που μας κυβερνούν, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να βρεθούν στην εξουσία, να προδώσουν τις όποιες αρχές τους (αν είχαν ποτέ) και τη πατρίδα τους!!!
     Όσοι είναι από τους παλιούς φίλους της ιστοσελίδας μας γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πολλές φορές έχουμε πει πως τα ‘’πράσινα’’ δάνεια θα περάσουν τελικά και αυτά στα funds, όπως θα γίνει δυστυχώς μετά τις 30 Απρίλη δικαιώνοντας τις θέσεις μας!
    
Χαρακτηρίστηκε δε, ως μια πρωτοφανή σε ευρωπαϊκό επίπεδο «παρενέργεια»  τιτλοποιήσεων μη εξυπηρετούμενων δανείων, που θα καλυφθούν με κρατικές εγγυήσεις βάσει του άλλου επίσης κατάπτυστου σχεδίου «Ηρακλής», καθώς μαζί με τα «μπουκέτα» των κόκκινων δανείων που θα τιτλοποιηθούν θα ενταχθούν και τα «ΠΡΑΣΙΝΑ» δάνεια!!!
     Αυτό λέει ότι από 1η Μαΐου, αν ο λαός ή τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν τους σταματήσουν τα σχέδια, να μη ψηφίσουν  το τρισκατάρατο αυτό Ν/Σ του ‘’πτωχευτικού δικαίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις’’, με τη πρώτη καθυστέρηση κάθε δανείου όποιου δανειολήπτη, θα ενεργοποιούνται αυτόματα οι διαδικασίες των ηλεκτρονικών κατασχέσεων και πλειστηριασμών!
    
Δείτε τους ανάλγητους ως που έφτασαν και τι τολμούν να λένε στον λαό:
     "Η διαγραφή του χρέους με ρευστοποίηση όλης της περιουσίας του οφειλέτη, θα επιφέρει την εξυγίανση του! Αυτό είναι και το σημείο κλειδί του νέου πτωχευτικού κώδικα, ο οποίος κινείται στη λογική της "δεύτερης ευκαιρίας", όπως ορίζει η κοινοτική οδηγία 1023/2019. Ειδικότερα, μετά την πτώχευσή του (εννοεί την οικονομική του καταστροφή) "καθαρός" πλέον ο οφειλέτης, θα μπορεί να επανέλθει στην επιχειρηματική δράση, ανοίγοντας νέα επιχείρηση μετά την παρέλευση  τριών ετών!"

     Τι λένε οι κατάπτυστοι και γελοίοι ανθέλληνες εχθροί του λαού και του Έθνους, πως τολμούν; Έως που θα φτάσει αυτή η κοροϊδία, αυτός ο απίστευτος και επαίσχυντος καθημερινός χλευασμός του λαού μας; Μας έχουν όλους για διανοητικά αναπήρους;
     Έχοντας το βάρος του διασυρμού και της ντροπής τους, με τι ψυχικά αποθέματα και κυρίως με τι λεφτά θα κάνει οποιεσδήποτε από αυτούς μια νέα αρχή; Αν υπήρχαν τα λεφτά αυτά δεν θα πλήρωναν το δάνειο τους και τις υποχρεώσεις τους, θα άφηναν να τους στιγματίσουν κοινωνικά & επαγγελματικά  καταστρέφοντας τη ζωή τους;
     ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΡΕ ΝΕΝΕΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΣΑ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Ν/Σ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

     Κύριε Μητσοτάκη, εξαπατήσατε και εσείς όπως και ο προκάτοχος σας εκατομμύρια δανειολήπτες και τους εγγυητές τους, στην πλειονότητα πολίτες της Μεσαίας και Λαϊκής τάξης! Πάψτε επιτέλους να γελοιοποιήστε ως κυβέρνηση  βγάζοντας στα κανάλια τον θρασύτατο βιβλιοπώλη σας και όλους τους άλλους τελάληδες μαζί με τους μεγαλοδημοσιογράφους σας φερέφωνα σας, να ζητάτε τάχα για το καλό των δανειοληπτών να σπεύσουν έως τις 30-4 να ρυθμίσουν τα δάνεια τους να σώσουν τη α΄ κατοικία τους και τη ζωή τους.
     Με αυτά τα γελοία όρια και τους αστερίσκους που βάλατε, αλλά και με τα εκατοντάδες χιλιάδες άλλα δάνεια των επιχειρηματιών και των εγγυητών τους που δεν τυγχάνουν καμιάς πρότασης διακανονισμού και ουδεμίας πρόνοιας  από εσάς και τις τράπεζες, πως τολμάτε να βγαίνετε στον λαό να λέτε αυτές τις ανοησίες και γελοιότητες;
     ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ & ΜΕ ΤΑ FUNDS;

     Φυσικά η ανησυχία σας δεν είναι αν οι πολίτες χάσουν τα σπίτια τους, αλλά αν εσείς θα χάσετε την εξουσία όταν θα προσπαθείτε να διαφύγετε νύχτα να  σωθείτε από έναν λαό ανεβασμένο στα κάγκελα να ζητά τις περιουσίες του πίσω και ‘’τη κεφαλή σας επί πίνακι’’ και δεν είναι αλληγορική η έννοια!
     Τι φαντάζεστε ότι θα συμβεί μετά τη 1η του Μάη; Πάψτε να ζείτε με ψευδαισθήσεις, η χώρα θα βαφτεί στο αίμα κι αυτό όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί όλοι αυτοί είναι άνθρωποι νοήμονες και αξιοπρεπείς, έχοντες αξίες και οικογένειες που θα τις υπερασπιστούν ακόμα και με τη ζωή τους κι αυτό μη το ξεχνάτε!!!
    
     Αναρωτηθείτε λοιπόν έγκαιρα τι κάνετε ως κυβέρνηση και μπείτε στη βουλή ΧΘΕΣ να ψηφήσετε και να επιβάλετε το Ν/Σ στις τραπεζες, να προηγούνται οι δανειολήπτες της εξαγοράς των δανείων τους με τους ιδίους όρους,
σας το λέμε 6 χρόνια τώρα!
    
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ! Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ & ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr                             

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!