Loading...
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΒΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ & ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ‘’ΜΟΤΟ’’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ; ‘’ΚΑΛΙΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ 1Η ΤΟΥ ΜΑΗ’’!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Καταλαβαίνετε τι έχετε κάνει στη πατρίδα σας, όταν φτάσατε τον λαό να εύχεται η χώρα να οδηγηθεί σε πόλεμο για να γλυτώσει το βιος του;
    
Ντροπή σας, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς, δεν σέβεστε και δεν τιμάτε καν ούτε  αυτούς  που σας εμπιστεύτηκαν προσφέροντας σας την εξουσία!
     Εσείς δεν είστε Έλληνες, αλλάξτε χώρα και πατρίδα!!! 

     Πατριώτες, την άμεση εκκαθάριση δεκάδων χιλιάδων εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη με «fast track» διαδικασίες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν έως τέλος του 2021 αντί του 2032 της αρχικής τους πρόβλεψης. Η «διαδικασία» αυτή προωθείται μετά την κατάπτυστη ψήφιση και συμφωνία των τριών, κυβέρνησης, ‘’θεσμών - δανειστών’’ και τραπεζών,  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ’’!!!
    
Οι αλλαγές προβλέπουν απαγόρευση αναβολών στις δίκες, παύση κάθε προστασίας και άμεση θεσμοθέτηση των μέτρων μετά το Πάσχα. Την άμεση εκκαθάριση των εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη και την επίσπευση και ενίσχυση των πλειστηριασμών, προκειμένου να ‘’οχυρωθεί η αποτελεσματικότητα’’ του υπό διαμόρφωση νέου ‘’πτωχευτικού πλαισίου’’ όπως και οι τιτλοποιήσεις του «Ηρακλή» για τη μείωση των’’ κόκκινων’’ δανείων των τραπεζών!

    
     Κύριε Μητσοτάκη, είχαμε προειδοποιήσει τον προκάτοχο σας ότι τα ψέματα του και η ανέντιμος στάση του απέναντι στον λαό στο θέμα των ‘’κόκκινων’’ δανείων, θα του στοιχίσουν την εξουσία όπως και έγινε!
     Φανταστείτε, ότι η βόμβα αυτή – που για ‘σας θα ‘ναι πυρηνική - δεν έσκασε στα δικά του χέρια και έχασε τις εκλογές ! Με εσάς τι θα συμβεί τη 1η του Μάη; Μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις του λαού και τι θα γίνει στη χώρα;
ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ & ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ & ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;

    Και όλα αυτά στιγμές κρίσιμες για τη χώρα! Δείτε ενδεικτικά ένα από τα σχόλια κάποιου αναγνώστη μας:
    ‘Γιώργος Μ…..ς. Καλά τώρα είναι με τα καλά τους;;;; ο Τούρκος καραδοκεί, και η κυβέρνηση από τον Μάη σκέφτεται πλειστηριασμούς έως και πρώτης κατοικίας;;;;; Τότε κύριε Μητσοτάκη, ποιες εστίες, και ποιους ώμους θα υπερασπιστούν τα παιδιά μας;;;;; Ανοίξτε τον ασκό του Αιόλου και τα λέμε.... Και πάψτε επιτέλους αυτόν τον παπαγάλο τον ‘Αδωνη, γιατί έχει πολύ μακριά γλώσσα....!!!’’
     Και ένα δεύτερο:  Αθανάσιος Γ………ς.  Όποιος έρθει να μου πάρει το σπίτι θα γίνει φυτό, η φυλακή είναι καλύτερη από το να μένεις στον δρόμο!!!!!!

     Κύριοι, ποια παιδιά θα πάνε να πολεμήσουν για τη πατρίδα τους; Για ποια πατρίδα, τη δική σας; Γιατί τη δική τους πατρίδα την έχασαν, τους την πουλήσατε μαζί με το βιος τους και όσα από τα παιδιά μας απέμειναν θα πάνε να βρουν τα άλλα στη ξενιτιά! Ποιοι θα μείνουν βρε ανόητοι κι ανθέλληνες σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο να παλέψουν, να δημιουργήσουν και να πολεμήσουν αν χρειαστεί για τη πατρίδα τους;
     Τουλάχιστον 250.000 οικογένειες με 4 άτομα κατά Μ. Ο. κι αυτό
x2  μαζί με τους εγγυητές τους, δηλαδή 2.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ θα χάσουν σε πρώτη φάση τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και όχι μόνο τις πρώτες κατοικίες τους, γιατί τράπεζες και funds θα τους εκπλειστηριάσουν  τελικά τα πάντα στις κατακρημνισμένες πλέον σημερινές αξίες της αγοράς!!!
     Ποιος Έλληνας και Ελληνίδα Μάνα και ποιας οικογένειας τα παιδιά θα δεχτούν τον κοινωνικό διασυρμό τους και την πτώχευση τους, να βρεθούν παρίες και άστεγοι την επόμενη μέρα δίχως να αντιδράσουν; Καταλαβαίνετε τι θα συμβεί στη χώρα;

     ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ  Ο ‘’ΗΡΑΚΛΗΣ’’ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ‘’ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ’’ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30–4  ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ & ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ & ΤΟΥΣ  ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ & ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ & ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΩΣ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!                           

     ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ & ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ! ΝΑ ‘ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ & ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΠΟΙΟ Ν/Σ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ! ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ Ν/Σ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ DISCOUNTS ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ!!!  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!!!

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!