Loading...
Κύριοι, πόσο ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων θα αποδειχθείτε τελικά; Είναι δυνατόν να είστε για Δεύτερη φορά με Παρούσα τη Τουρκία έξω από τη διάσκεψη στα της Λιβύης τεκταινόμενα, όταν εκεί παίζεται έως και η ύπαρξη μας;
Κλίκ για μεγέθυνση
Σηκώστε το ανάστημα σας και απαιτήστε τη συμμετοχή μας θέτοντας επιτέλους κόκκινες γραμμές και τους δικούς μας όρους στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ, γιατί τους δώσατε τα πάντα δίχως ανταλλάγματα και αυτό πληρώνετε τώρα, να είστε οι ορντινάντσες τους και μονίμως πεσμένοι στα τέσσερα! 
     Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι κυβερνάτε τη χώρα, μας κάνετε όλους να ντρεπόμαστε να είμαστε Έλληνες, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΡΕ ΛΙΠΟΨΥΧΑ ΝΕΝΕΚΙΑ!

     Δεν βλέπετε ότι δια της ενδοτικότητες σας και της πλήρους υποταγής σας χάνετε κάθε μάχη απέναντι στη Τουρκία και τα μόνα που σας μένουν τελικά είναι τα χτυπηματάκια στη πλάτη και οι κολακείες; Γίνατε ο περίγελος όλων, οι γραφικοί τύποι του κλώτσου και του μπάτσου ακόμα και για τους συμμάχους μας, οι υποτελείς που κανείς πια δεν μας λογαριάζει, τι άλλο πρέπει να μας κάνουν;
     Και για να γίνω πιο σαφής μήπως και καταλάβετε επιτέλους τι κάνετε σ’ αυτή τη δόλια πατρίδα σας και στον λαό σας ανόητα και προσκυνημένα ανθρωπάκια, θα σας πω ν’ ανατρέξετε στις εκάστοτε διασκέψεις μετά το τέλος κάθε πολέμου, όταν οι νικητές εν τη απουσία των ηττημένων μοιράζουν τις πατρίδες τους!                                                                                                                                                        

     Κύριοι, αυτό μας κάνουν και τώρα, δίχως καν να έχει προηγηθεί πόλεμος μας έχουν κατατάξει στους ηττημένους!

     Ξυπνήστε επιτέλους γιατί η χώρα χάνεται! Ξεπουλήσατε τη πατρίδα σας σε Εθνικό και οικονομικό επίπεδο μαζί με τον λαό μας, υποσκάπτοντας το μέλλον και την ύπαρξη του Έθνους μας!!!

 

     ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ), ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΩΡΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΑΡΟΧΗ!!!!!!                
     ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΑΠΕΥΚΤΑΙΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ:  ΠΡΩΤΟΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ FUNDS  ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ -ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΚΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ & ΑΝΑΛΥΣΕΙ- & ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ!!!
     ΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Α) Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΛΙΓΟΣ & Β)
ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!  

 

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!