Loading...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ 1ης  ΜΑΗ!
Κλίκ για μεγέθυνση

Ψάχνετε να βρείτε εξιλαστήρια θύματα χρεώνοντας τα ατοπήματα σας στους δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές και στους έξωθεν εχθρούς της χώρας!  Τεράστιο το λάθος σας, Ντροπή και Όνειδος για σας και τη κυβέρνηση!!!

     Τρίμηνη ‘’διαπραγμάτευση’’, ‘’διαμεσολάβηση’’ και μετά κατασχέσεις και στην αγχόνη, δίχως καν να έχουν το έσχατο δικαίωμα της προσφυγής που διατηρούν ακόμα και οι μελλοθάνατοι!
     Αυτά είναι που μπορείτε να προσφέρετε στον λαό σας; Ντροπή!
   
     Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο ‘’κοινωνικής τραπεζικής’’ για σας και τον κ. Ζαββό  με βάση τις δηλώσεις του που θα υπογράψετε με τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης αύριο ως κυβέρνηση κατά τη συνάντηση σας μαζί τους;

    
    Τίποτα δεν θα σώσει τη χώρα ούτε εσάς, αν δεν κουρέψετε όλα τα δάνεια του λαού τουλάχιστον στα ποσοστά που τα ιδιοποιούνται τα Funds! Όχι ο ‘’Ηρακλής’’, ούτε ο Δίας δεν θα μπορέσει να σώσει τη χώρα, γι' αυτό αναμείνατε τα χειρότερα!  Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο σ’ αυτούς τους δανειολήπτες που θα χάσουν τις πρώτες κατοικίες τους, είναι και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι Έλληνες με τους εγγυητές τους, επιχειρηματίες και νοικοκυραίοι που θα χάσουν τα πάντα!!!
     Επιτέλους σεβαστείτε τον λαό, αυτόν που εσείς και το ίδιο το σύστημα κατέστρεψε!!!!!! 
  
     Αυτό που κάνετε ως κυβέρνηση και Έλληνες, είναι μια κατάπτυστη και ανθελληνική πράξη που ξεπερνά κάθε όριο λογικής, που μόνο ως πράξη προδοσίας μπορεί να χαρακτηριστεί όταν μπορείτε να επιτελέσετε το καθήκον σας δια της ψήφισης ενός Ν/Σ και δεν το κάνετε, εφευρίσκοντας δικαιολογίες που δεν σας τιμούν!!!                        
     Μια είναι η λύση, τράπεζες και ‘’Διαχειριστές’’ να προχωρήσουν άμεσα σε γενναία κουρέματα, ίδια με των Funds, κι αυτό να τους επιβληθεί δια Νόμου!  Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία κυρίων μαζί τους, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!          

     Με ποιους θα διαπραγματευτούν οι δανειολήπτες αν δεν υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο που θα επιβάλει σ' αυτούς που έχουν τελικά τα δάνεια τους να προχωρήσουν σε γενναία κουρέματα; Ποιοί θα τους σεβαστούν; Οι τράπεζες; Ποιούς κοροϊδεύετε;

     Κύριε Μητσοτάκη, αν ήρθατε όντως για να μείνετε και όχι να αποτελέσετε μια σύντομη και κακή παρένθεση στην ιστορία μας, με αυτά που κάνετε να ξέρετε ότι ο χρόνος σας τελειώνει! Χάνετε σε όλα τα διαπραγματευτικά πεδία, στα Εθνικά μας θέματα και στο Μεταναστευτικό  και με τα ‘’Κόκκινα’’ δάνεια οδηγείτε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στην απόγνωση και στη καταστροφή πτωχεύοντας τους, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας, τώρα που ο λαός πρέπει να παραμείνει ενωμένος εν όψη και των επικείμενων δραματικών εθνικών εξελίξεων, που μοιραίως θα υπάρξουν, το αμέσως επόμενο διάστημα με την Τουρκία!                  
     Πρέπει να καταλάβατε ότι με αιχμή του δόρατος τα κόκκινα δάνεια θα είναι η αιτία που θα χάσετε την εξουσία! Είναι αυτά που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα σας και είναι απορίας άξιον πως δεν το αντιλαμβάνεστε! Σημειώστε δε αν σας ενδιαφέρει και ελέγξτε το μέσω των άρθρων μας, ότι οι προβλέψεις μας έως σήμερα δυστυχώς για σας δεν έχουν πέσει ποτέ έξω και έτσι που το πάτε αν δεν αλλάξετε άμεσα ρότα, σας διαβεβαιώνουμε ότι σύντομα θα βρεθείτε εκτός ‘’νυμφώνος’’ ως κλαίουσες χήρες και πολλοί από εσάς υπόδικοι με πληθώρα κατηγοριών, ικανές να σας οδηγήσουν για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας εκεί που θα έχετε συντροφιά μόνο τις αναμνήσεις σας!!!

     Και εσείς κ. Σταικούρα, ως να είστε πνεύμα και σώμα ένα με τον πεφωτισμένο δευτεροηγέτη της χώρας μας βιβλιοπώλη "Μέγα" Άδωνη μαζί ως τρίο και με τον κ. Ζαββό, πάτε από το ένα λάθος στο άλλο επιβεβαιώνοντας τον άρρητο δεσμό σας, την υποτέλεια σας και την εξάρτηση σας από τις τράπεζες, εκπροσωπώντας τα κατάπτυστα δυσώδη και μισελληνικά σχέδια τους!!!                   
     Δεν προλαβαίνουμε να παρακολουθούμε στα κανάλια και στον τύπο τις δηλώσεις σας που βάσει αυτών για σας, συνεπείς  και έντιμοι πολίτες είναι μόνο αυτοί που εξυπηρετούν τα δάνεια τους και όχι αυτοί που δεν μπορούν! Αυτοί για σας είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές, άρα ανέντιμοι και φυσικά ψεύτες και κλέφτες που ζουν εις βάρος όλων των άλλων Ελλήνων, που πρέπει να τιμωρηθούν δια της εσχάτης των ποινών!     
    Καλά δεν ντρέπεστε; Μήπως αυτό εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα σχέδια των τραπεζών και τα δικά σας, δημιουργώντας ένα επαίσχυντο, ψευδές και ποταπό κίνητρο για να λεηλατήσετε τον λαό; Είναι τόσο προφανές αυτό που κάνετε, να κατηγοριοποιείτε εκατομμύρια Έλληνες χρίζοντας τους απατεώνες, όταν εσείς οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, τα κόμματα, οι μίζες και τα θαλασσοδάνεια των ευνοουμένων σας λαμογιών, είστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι της οικονομικής τους ανέχειας και καταστροφής!!!                 
     Ντροπή σας, πέσατε όλοι ως πεινασμένες ύαινες να φάτε  ότι απέμεινε από τα κουφάρια τους, εσείς δεν είστε Έλληνες!     

     Κύριοι, τα ‘χετε κάνει μπάχαλο παντού! Αντί να διαμορφώνετε εσείς την ατζέντα των εξελίξεων, σύρεστε πίσω από τους τραπεζίτες, τους μέντορες σας και τον Ερντογάν, αδυνατώντας να χειριστείτε τα μείζονα θέματα της χώρας, οδηγώντας μας σε μονοπάτια που ούτε στα χειρότερα όνειρα μας δεν θα ‘θέλαμε να ζήσουμε. Κι αυτό δεν μπορεί να μη το πληρώσετε ως άτομα και κυβέρνηση με το βαρύτερο των  τιμημάτων, γιατί τα λάθη σας προκαλούν μη αναστρέψιμα και καταστροφικά αποτελέσματα για τον λαό και τη πατρίδα μας!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος
                  

www.manifesto.com.gr    

 
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!