Loading...
ΜΥΡΙΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ & ΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ & ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ! Η ΧΩΡΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ & ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ & ΘΕΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Για τα κοράκια ‘’επενδυτές’’, η ελληνική αγορά ακινήτων αποτελεί πλέον το δεύτερο "Ελντοράντο" τους, το επενδυτικό next big thing, μετά τα ελληνικά NPLs! Αυτός είναι και ο λόγος που συνωστίζονται ως γύπες πάνω από πτώματα να λάβουν θέσεις σε μια αγορά που επί σχεδίω λεηλάτησαν, βλέποντας  ότι ήρθε  η στιγμή των μεγάλων ευκαιριών, της εκτίναξης των τιμών και αποδόσεων!

     Κρίνουν ότι η αγορά πλέον βρίσκεται στα σκαριά μιας τεράστιας αναδιάταξης του χάρτη real estate που θα ξεκινήσει μαζικά το αμέσως προσεχές διάστημα, μετά τις τιτλοποιήσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων και τις πωλήσεις "πακέτων" ακινήτων των τραπεζών, προερχόμενα από τους πλειστηριασμούς των ανήμπορων και δύσμοιρων ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών της χώρας, καθώς θα τους πάρουν τα πάντα, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΕΣ & ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!! 


     Έως και των 700 ακινήτων "πακέτα’' άρχισαν να βγαίνουν στην αγορά, καθώς στην επόμενη τριετία, οι τράπεζες θα διαχειρίζονται πλέον ένα στοκ άνω των 100.000 ακινήτων!                                                                                                                                        
     
ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ & ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ & ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ‘’ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ’’ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Ν\Σ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ‘’Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ’’! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ & ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ‘’ΕΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ’’ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ & ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!

    
     Γι αυτό πατριώτες, ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, κάθε δανειολήπτης σ’ αυτόν τον τόπο ‘’κόκκινος’’ ή μη (γιατί όλα τα δάνεια όλων θα κοκκινίσουν κι αυτό ας το καταλάβει επιτέλους κάθε Έλληνας γιατί κουραστήκαμε να το επαναλαμβάνουμε) πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας αρωγός, δίνοντας μας τη δύναμη του να φτάσουμε στην ολοκλήρωση του στόχου μας, να σωθούν οι περιουσίες και τα σπίτια του λαού!!!                                            
     Κι αν τούτο δεν σταθεί δυνατό να συμβεί και η αναλγησία τους περισσέψει για άλλη μια φορά, πρέπει κάποιοι να οδηγηθούν στο σκαμνί να δικαστούν για τις πράξεις τους και τα ανομήματα τους, να αποδοθεί η Δικαιοσύνη όπως αρμόζει σ’ ένα ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ & ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ & Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!

    
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ & ΝΑ ‘ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ! 
ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ & ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

     Κύριοι, πρέπει να καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή να πάψετε να πυροβολείτε τον λαό, οι εχθροί της χώρας βρίσκονται έξω από τα σύνορα μας!!! 
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr


ΥΓ. ‘’ΣΙΩΠΗ ΙΧΘΥΟΣ’’; Πότε θα απαντήσει η Πειραιώς στο καυτό και εναγώνιο ερώτημα των εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών της;
Τι θα κάνει την επόμενη μέρα  της συνεργασίας της με την Intrum; Κύριοι, οι ‘’κόκκινοι’' περιμένουν τις απαντήσεις σας!!!

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!