Loading...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ CEO ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ;
Κλίκ για μεγέθυνση

Ποιος θα σταματήσει τις τράπεζες μετά τις εκλογές, όταν θα αρχίσει η μεγάλη σφαγή και το ολοκαύτωμα; Δεν το έκανε 4 χρόνια η κυβέρνηση Τσίπρα θα το κάνει τώρα ο Κυριάκος; Όταν μπορούσε ως Α\Α και δεν το έκανε, θα το κάνει ως κυβέρνηση μη έχοντας πλέον καν την ανάγκη των ψήφων του λαού;

     Ναι, γυρίστε πλευρό να κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου  συνέλληνες και κάντε όνειρα ‘’θερινής νυκτός’’, ταιριάζουν άλλωστε με την εποχή! Χθες ο Κυριάκος, εξήγγειλε τα πρώτα 5 μέτρα αυτά που θα ψηφίσει για να ‘’βοηθήσει’’ και να ‘’σώσει’’ τον λαό, ωστόσο είδε κανείς να αναφερθεί στη ψήφιση του Ν\Σ να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους για να σώσει τις περιουσίες του λαού και τις ζωές των συνανθρώπων μας;
     Ντροπή και όνειδος για κάθε πολιτικό οποιασδήποτε παράταξης, που δεν βγαίνει μπροστά να προασπίσει τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα του λαού. Να αφαιρέσουν ως οφείλουν να κάνουν το δικαίωμα από τους λεηλάτες της πατρίδας τους, να κλέβουν τις περιουσίες του λαού μέσω των τραπεζών και
funds, αφήνοντας τους να κυβερνούν αυτοί τη χώρα, μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε μαριονέτες και φερέφωνα, Ντροπή!

     Και μη σκεφτεί κανείς ότι βάζουμε πλάτη στο Σύριζα, γιατί ο άνευ τσίπα- Τσίπρας και όλη η συμμορία του πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί, να απολογηθούν και να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους και τις όποιες πράξεις προδοσίας τους!
     Είναι αυτό που ζητά ο λαός και που πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση!!!
     Ωστόσο, στο ερώτημα σας αδέρφια αν θα κάνει ένα από αυτά ή και τα δυο η Ν.Δ. λυπάμαι για την απάντηση, αλλά δεν θα κάνει τίποτα, γιατί απλά έχει δεσμευτεί και αυτός , όπως και ο Τσίπρας , έχοντας βάλει και οι δυο προσημείωση και ενέχυρο τον Ελληνικό λαό και τις περιουσίες του, μαζί και τον εθνικό πλούτο της χώρας, έναντι ανταλλάγματος του ακριβοθώρητου  θώκου της εξουσίας!

     Αν ήθελαν και οι δυο να σώσουν όχι μόνο τις πρώτες κατοικίες του λαού  μας αλλά και κάθε περιουσία της Λαϊκής και Μεσαίας τάξης, όλων αυτών των πολιτών που έφτιαξαν με το αίμα τους κάποια σπίτια για τα παιδιά τους, να μη χάσουν και οι δύσμοιροι εγγυητές τις δικές τους περιουσίες γιατί θέλησαν να στηρίξουν κι αυτοί τους δικούς τους ανθρώπους, αγνοώντας φυσικά το κατάπτυστο σενάριο των ισχυρών της γης και τον Αρμαγεδδώνα που θα ‘ρχόταν να τους πάρει τα πάντα!
     Ποιος μπορούσε να  φανταστεί τι θα συμβεί στη χώρα. Ποιος πίστευε ότι θα φτάσουν εκατομμύρια πολίτες να  μεταλλαχτούν σε παρίες μιας τριτοκοσμικής χώρας, σε πολίτες που θα ζουν ως πάροικοι και σκλάβοι στη πατρίδα τους -γιατί περί αυτού πρόκειται- αφήνοντας τις τράπεζες να επιβάλουν τους νόμους της ζούγκλας,  ελέγχοντας τις ζωές μας, κλέβοντας το βιος του λαού μαζί και τις ζωές του και κάθε φορά μια κυρίαρχος κυβέρνηση να μη αντιδρά, στιγμές που αν το ήθελε θα μπορούσε με περίσσια άνεση να επιβάλει στις τράπεζες το ως άνω Ν\Σ! Ωστόσο κανείς τους δεν το έκανε!!!!!!!

     Βγάλτε λοιπόν μόνοι σας ως Έλληνες πολίτες τα δικά σας συμπεράσματα! Και ναι μεν μαύρο στο Σύριζα και κατάμαυρο προσωπικά στον Τσίπρα, ωστόσο τίθεται το ερώτημα, πρέπει αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες να ψηφίσουν Ν.Δ.;
     Μήπως πρέπει οι ψήφοι του λαού να πάνε στα μικρά κόμματα; Αυτά που είναι πιο κοντά στα προβλήματα του λαού μας και δη σε 2-3 από αυτά που δεν δίστασαν να δώσουν μάχες  έξω και μέσα στη βουλή προασπίζοντας σπίτια και ακίνητα του λαού, σώζοντας τα από τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες;
     Αν αυτά τα κόμματα δεν υπάρξουν, ποιοι θα σταθούν απέναντι στους λεηλάτες, στα
funds  και στις τράπεζες;

     Πατριώτες και πατριώτισσες η 7 Ιούλη έφτασε, ας το σκεφτούμε όλοι πολύ σοβαρά τι θα ψηφίσουμε! Αν η Ν.Δ. δεν εξαγγείλει τις επόμενες μέρες ότι θα ψηφίσει το επίμαχο και σωτήριο Ν\Σ των κόκκινων δανειοληπτών της χώρας, δεν πρέπει να πάρει τις εκλογές έχοντας αποκτήσει αυτοδυναμία!!!
     Πρέπει να βρεθεί στην εξουσία να συγκυβερνά με ένα δεύτερο, ακόμα και με ένα τρίτο κόμμα! Ας το σκεφτούμε πλέον ως λαός έγκαιρα πριν είναι αργά,  κάνοντας ένα ακόμα λάθος, που θα στοιχειώσει γι άλλη μια φορά τη χώρα και τον λαό μας!!!

     Τέλος, ελπίζουμε σύντομα να βρούμε τον τρόπο να καταγγείλουμε συγκεκριμένες έκνομες συμπεριφορές τραπεζών και στελεχών τους, που λυμαίνονται πραγματικά τις περιουσίες του λαού ως πραγματικοί επικυρίαρχοι της χώρας, καταστρέφοντας επιχειρήσεις και οικογένειες οδηγώντας πολλούς από αυτούς ακόμα και στον θάνατο και που κάποια στιγμή πρέπει γι' αυτό να πληρώσουν!!!

Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

ΥΓ. Ελπίζω μετά και από αυτό το άρθρο, κάποιοι που ενίοτε μας κατηγορούν κατατάσσοντας μας στο ένα ή στο άλλο κόμμα, να καταλάβουν το λάθος τους. Για μας ένα είναι το δόγμα, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΤΗ ΧΩΡΑ!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!