Loading...
Κυριάκο συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη! Ωστόσο να θυμάσαι, το ότι είσαι Πρωθυπουργός το οφείλεις σε δυο παράγοντες!
Κλίκ για μεγέθυνση

Πρώτον, στον Μέγα Προσκυνημένο Πινόκιο της πολιτικής και στο συνονθύλευμα του και δεύτερον, στον λαό που σε τίμησε με τη ψήφο του περιμένοντας να κάνεις τα αυτονόητα, να σώσεις αυτόν και τη χώρα!!!

     Ωστόσο, πέρα από αυτά που υποσχέθηκες κι άλλα πολλά που θα ‘χεις στο μυαλό σου να κάνεις, αν θες να κυβερνήσεις, πρέπει να πάρεις τα ηνία της χώρας στα χέρια σου, παίρνοντας από τις τράπεζες την οικονομική διαχείριση του τόπου, γιατί αυτοί πλέον διοικούν, να σώσεις τις μικροπεριουσίες των δανειοληπτών, των παιδιών τους και των εγγυητών τους, ψηφίζοντας το επίμαχο Ν\Σ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΕΓΓΥΗΤΕΣ,  να προηγούνται των φάουντ της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους!!!
     Είναι αδιανόητο όσο και ακραία δυσώδες, κάτι που οδηγεί κάθε νοήμονα πολίτη  σε ‘’ασφαλή συμπεράσματα’’ που δεν τιμούν τον όποιον Πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης όταν δεν το κάνει, καθώς είναι γνωστό σε κάθε Έλληνα ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών Γιούγκερ και Μοσχοβισή, όπως μύριες φορές έχουμε πει, έχουν απαντήσει επισήμως ότι αυτό το δικαίωμα εναπόκειται στην απόφαση της Κυβέρνησης!!!

    
     Κυριάκο, μη κάνεις το ίδιο λάθος με τους προκατόχους σου Σαμαρά και Τσίπρα.
Κάνε τη διαφορά ψηφίζοντας το Ν\Σ τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων  σου!
    
Θα σώσεις όχι μόνο τις περιουσίες και τα σπίτια του λαού αλλά και την οικονομία της χώρας, αυτό που είναι το ζητούμενο, γιατί θα αλλάξει η ψυχολογία κάθε πολίτη απελευθερώνοντας τις δυνάμεις της αγοράς, που επί σειρά ετών εγκλωβίστηκαν μέσα στα θυλάκια της αβεβαιότητας και των κινδύνων της χρεωκοπίας του κράτους!!!
    
     Αυτό το Εθνικό έγκλημα που τείνει να γίνει αέναο πλέον, πρέπει κάποιος να το σταματήσει! Και είναι ένα από τα δυο τουλάχιστον Εθνικά εγκλήματα που διέπραξε  ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του μαζί με το ‘’Μακεδονικό’’, που γι αυτά πρέπει όλοι τους να καθίσουν στο εδώλιο να δικαστούν με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας!
     Είναι ιερό και εθνικό καθήκον του επόμενου Πρωθυπουργού της χώρας να οδηγήσει κάθε υπεύθυνο στη Δικαιοσύνη να πληρώσει το τίμημα της προδοσία του!!!

     Παρακαλούμε δείτε μόνο αυτό: Δεν πρόλαβε να ξημερώσει η επόμενη μέρα και ο  Α. Ένρια του (SSM) ήρθε να συσκεφτεί με τη διοίκηση της ΤτΕ και τους τραπεζίτες, ‘’Έλληνες’’ ή μη, να βρουν νέες μεθοδεύσεις και τρόπους να κλέψουν μέσω των χρυσωμένων από τον λαό δικών μας έως χθες τραπεζών, κάθε ανήμπορο ‘’κόκκινο’’ δανειολήπτη και κάθε περιουσιακό του στοιχείο σκορπίζοντας την δυστυχία έως και τον θάνατο σε χιλιάδες πολίτες!!!!!!
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΗ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

     Κύριοι της νέας κυβέρνησης, μην ολιγωρείτε και μη κωφεύετε στα κελεύσματα των πολιτών, αυτών που εσείς οι ίδιοι ως πολιτικοί και οι εκάστοτε κυβερνήσεις της χώρας, τους οδήγησαν στην περιθωριοποίηση και στη δυστυχία, ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!
     Ήρθε η στιγμή να επιτελέσετε το καθήκον σας, επιτέλους κάντε το, το οφείλετε στον Λαό και στη Πατρίδα σας!!!

     Τέλος, παρακαλούμε πολύ τους υπευθύνους των γραφείων του Πρωθυπουργού, του ΥΠΟΙΚ και του υφυπουργού κ. Γ. Ζαββού, όπως παραδώσουν το παρόν άρθρο ως επιστολή προσωπικά  προς τους ιδίους, να λάβουν γνώση αυτού του μείζονος αιτήματος που άπτεται πραγματικά της ζωής εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας, των δανειοληπτών και εγγυητών τους!!!

     Κύριοι κλείνοντας, σας ευχόμεθα  και πάλι κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                    

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!