Loading...
ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ, ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ Ή ‘’ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ’’;
Κλίκ για μεγέθυνσηΜιλάμε για μια χώρα προδομένη, που κάποιοι τη μετάλλαξαν σε Φέουδο και σε παροικία άκληρων σκλάβων! Και δεν είναι μόνο αυτοί που μας χρωστάνε τα πάντα γιατί τους κατεβάσαμε απ’ τα δέντρα μεταλλάσσοντας τους σε ανθρώπους, δυστυχώς μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρωτοστατούν δικά μας έμβια!!!

     Κύριοι, δεν ξεκινήσατε καλά, τελικά ποιος είναι ο στόχος σας; Να γίνετε οι υποτακτικοί και τα φερέφωνα των ισχυρών και τραπεζών ή να αναλάβετε να σώσετε τη χώρα επιτελώντας το καθήκον σας απέναντι στον λαό και στη πατρίδα σας;Επιτέλους, πάψτε να κάνετε τα ίδια λάθη! Αυτή η χώρα δεν μπορεί αενάως να προδίδεται από τους πολιτικούς της, γίνετε εσείς οι πρώτοι που ‘’θα σπάσετε το ρόδι’’!                                                                                                                   

     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ 15 ΜΕΤΡΩΝ & ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ Ν\Σ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
     Βάλτε ένα τέλος επιτέλους σ’ αυτό το αέναο μαρτύριο των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, αυτό που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια πολίτες μαζί με τους εγγυητές τους και τις οικογένειες τους!
     Μπείτε τώρα στη Βουλή και ψηφίστε το Ν\Σ να  σώσετε τους δανειολήπτες και την οικονομία της χώρας!!!

     Σε οτιδήποτε άλλο αναφέρεστε, όπως  στους τάχα ‘’κακοπληρωτές’’ και σε άλλα δυσώδη στημένα σενάρια ότι πρέπει να σωθούν οι τράπεζες και για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουν μέσω των θυγατρικών τους εταιριών, funds και άλλων μεθοδεύσεων, τις περιουσίες και τα σπίτια των συνανθρώπων μας στέλνοντας τους άστεγους έως και στον θάνατο είναι για Ινδιάνους, όχι για νοήμονες πολίτες! Ντροπή, Ντροπή και Όνειδος για όσους τολμούν να τα λένε!!!
     Δηλαδή, πρέπει οι συμπατριώτες σας να χάσουν τις περιουσίες και τα σπίτια τους από τα funds μέσω των τραπεζών, όταν εσείς ως πολιτικοί και οι τραπεζίτες μαζί με τα μύρια τόσα σκάνδαλα και τις πολιτικές σας είστε οι υπεύθυνοι της πτώχευσης τους, εσείς, που τους μεταλλάξατε σε πένητες να μη μπορούν σήμερα να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους; Και γι αυτό κύριοι, ‘’πρέπει’’ να δώσετε αυτά στους λεηλάτες, στα βαμπίρ και στα κοράκια αντί πινακίου φακής και όχι στους ίδιους,για να σωθούν τα αδέρφια σας;
     Ντροπή! Είναι αυτό που μονίμως πουλάτε θέλοντας να πιστέψει ο Ελληνικός λαός ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν δάνεια, ότι βρίσκεστε τάχα εν δικαίω, ότι υπηρετείτε τον λαό και τη πατρίδα σας και ότι ζούμε σ’ ένα κράτος Δικαίου, είναι δυνατόν;

     Κύριοι, επιτελέστε το καθήκον σας ως εκπρόσωποι του λαού αποδεικνύοντας ότι είστε μαζί του και κυρίως ότι σκέπτεστε και ενεργείτε ως Έλληνες! Όποιος άλλος χειρισμός σας επί των ‘’κόκκινων’’ δανείων θα καταστεί μοιραίος για καθε δανειολήπτη υπό τις σημερινής οικονομικές συνθήκες!!!
     Να είστε σίγουροι ότι οι πολίτες αυτής της δόλιας και κατακλεμμένης χώρας, γνωρίζουν ότι η άρνηση της εκάστοτε κυβέρνησης να ψηφίσει το επίμαχο Ν\Σ ενέχει δολιότητας και δυσωδών συμφωνιών κάτω από το τραπέζι κι αυτοί που το κάνουν ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
     Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους, ότι ο λαός μας δεν τρώει πλέον κουτόχορτο κι αυτό μη το ξεχάσετε στιγμή κατά τη διάρκεια της θητείας σας!

     ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ!
     ΜΗΝ ΑΨΗΦΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος   

www.manifesto.com.gr

                   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!