Loading...
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ & ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ,  ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ & ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ;
Κλίκ για μεγέθυνση


Κύριοι της κυβέρνησης, το πρώτο Ν\Σ που θα ‘πρεπε να ψηφίσετε  είναι αυτό της σωτηρίας των δανειοληπτών! Είναι το εν αρχή καθήκον σας που θα ‘πρεπε να έχετε πράξει ψηφίζοντας το με την είσοδο σας στη Βουλή!

     Κι όμως, όχι μόνο αυτό δεν κάνατε, δεν αναφερθήκατε καν 15 ήμερες σ’ αυτό, στιγμές που ο πρωθυπουργός της χώρας άρχισε τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο Μαξίμου με έναν εκ των 8-9 ισχυρών της γης, αυτών που κατέχουν άνω του 50% του παγκόσμιου πλούτου τον κ. Prem Watsa, κύριο μέτοχο δυο τουλάχιστον εκ των τραπεζών μας που του ‘’δόθηκαν’’ μαζί με τα δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής και ιδιοκτήτη ποιος ξέρει πόσων Funds και άλλων τάχα ‘’χρηματοοικονομικών’’ εταιριών βαμμένων στο αίμα των δύσμοιρων δανειοληπτών εντός και εκτός της χώρας, εταιρίες δήθεν ‘’διαχείρισης κόκκινων δανείων ’’, που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν να λεηλατήσουν τα πάντα και στη δική μας χώρα, τον εθνικό μας πλούτο και κάθε δανειολήπτη μαζί, βγάζοντας τους στο δρόμο αφαιρώντας τους το δικαίωμα να ζήσουν και την αξιοπρέπεια τους, μεταλλάσσοντας τους τελικά σε άστεγους και παρίες, σε αναξιοπρεπείς πολίτες του περιθωρίου!    

     Κύριοι, ποιοί θα σώσουν τον λαό από αυτή την κατάντια αν όχι εσείς ως κυβέρνηση; Ο λαός μας σας έδωσε την αυτοδυναμία που του ζητήσατε, δεν θα ‘χετε πια καμιά δικαιολογία για ότι κι αν συμβεί! Ντροπή, επιτέλους, κάντε αυτό που επιτάσσει το καθήκον σας ως πολιτικοί και Έλληνες, το χρωστάτε στον λαό και στη Πατρίδα σας!!!

 
    
Κύριε Πρωθυπουργέ, ήρθε η στιγμή να μιλήσετε με τους τραπεζίτες και αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παραβάν και ένας εξ αυτών ήταν ο κ. Prem Watsa, που προφανώς επειδή δεν ανακοινώσατε τίποτα, δεν απαιτήσατε να προχωρήσουν οι τράπεζες σε μεγάλες διαγραφές και κουρέματα  των κόκκινων δανείων, όταν αυτά τους τα έχετε δώσει σε μηδενικές αξίες, ΓΙΑΤΙ;
          

     Μη κάνετε το λάθος να καταστρέψετε την πολύ καλή εικόνα που δημιουργήσατε τις πρώτες ημέρες της πρωθυπουργίας σας περνώντας μια σειρά σωστών μέτρων, κάτι που μας οδηγεί στο να σας δώσουμε συγχαρητήρια γι αυτό και έτσι να συνεχίσετε!
     Ωστόσο, θα καταστρέψετε εν τη γενέσει του αυτό που πάτε να φτιάξετε αν δεν προχωρήσετε σε μέτρα που θα σώσουν τους δανειολήπτες και τους ανήμπορους εγγυητές τους! Οι επιλογές σας είναι δυο, η ως άνω προαναφερόμενη ή να ψηφίσετε το ΣΩΤΗΡΙΟ Ν\Σ να προηγούνται οι δανειολήπτες των
Funds της εξαγοράς των δανείων τους στις ίδιες αξίες!!! 

     Αν δεν το κάνετε, θα σας ακολουθεί για πάντα η βαρύτερη των κατηγοριών μιας ανθελληνικής και συνωμοτικής πράξης και συμφωνίας με τους τραπεζίτες και τους μέντορες τους, ένα κατηγορώ που τελικά θα καθίσει κάθε προκάτοχο σας και ΥΠΟΙΚ στο σκαμνί με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, γι αυτό αποστασιοποιηθείτε και διαχωρίστε τη θέση σας! 
     Μιλάμε για ένα εθνικοκοινωνικό έγκλημα που δεν είναι δυνατόν ποτέ να ξεχαστεί και να διαγραφεί από τις μνήμες των θυμάτων και παθόντων, καθώς χάθηκαν και χάνονται καθημερινά ζωές ανθρώπων, σπίτια και περιουσίες και οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν!!!

     Τέλος, ακούστε έναν απλό αλλά νοήμονα πολίτη. Δώστε ένα τέλος στο μαρτύριο των δανειοληπτών της πατρίδας μας, γιατί μετά από αυτό θα αλλάξουν τα πάντα στον τόπο και εσείς θα γράψετε Ιστορία!!!

 
Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!