Loading...
ΚΥΡΙΑΚΟ ΦΥΓΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΗΠΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Πρέπει να μιλήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Κογκρέσο να πείσεις κάθε Ευρωβουλευτή και κάθε Γερουσιαστή, ότι η Τουρκία δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδος αλλά και των ιδίων! Μη περιμένεις τίποτα από τον Τράμπ!
                   
     Ο Στόχος είναι να πειστεί το Κογκρέσο γιατί έχει εκ του νόμου τη δυνατότητα να αποφασίζει την επιβολή κυρώσεων παίρνοντας και εφαρμόζοντας αποφάσεις, χωρίς ο πρόεδρος να μπορεί να τις σταματήσει!!!    


     Κύριοι κάντε το χθες, μπείτε στο αεροπλάνο και φύγετε, ο χρόνος κυλά σε βάρος μας αλλά και εις βάρος των ιδίων και είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν άμεσα  οι ‘’σύμμαχοι’’ μας πριν είναι αργά για όλους, πρωτίστως για μας, αλλά  και για την  παγκόσμια κοινότητα!

      Κυριάκο τι περιμένεις; Να φτάσουμε πρώτα στην εμπλοκή που είναι θέμα ολίγων εβδομάδων αν όχι ημερών, κάτι που ήδη θα είχε συμβεί αν δεν είχαμε βάλει την ουρά σαν τα σκυλιά κάτω από τα σκέλια μας, τότε θα ‘ναι αργά!!!                            
     Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα της Πατρίδας μας όλα τα αλλά έπονται!

     Όπως έχουμε ξαναγράψει πρόσφατα απευθυνόμενοι στον προκάτοχο σου, αυτόν τον ‘’υπέρτατο Έλληνα και ηγέτη’’, αν θέλει η Ελλάδα να αποφύγει μια νέα Εθνική τραγωδία, έχει την ευκαιρία να χτυπήσει τώρα τη Τουρκία συμπράττοντας με άλλες δυνάμεις που βρίσκονται στα σύνορα της και με δυνάμεις που αυτή την περίοδο βρίσκονται απέναντι της, όπως η Ε.Ε. και οι USA! 
     Θέλουμε και απαιτούμε άμεσα από τους ’’συμμάχους’’ μας εξοπλισμό, τα F-35 και την άμεση στρατιωτική τους παρουσία στο Αιγαίο, στη Κύπρο και στη Μεσόγειο, ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ!

     Και γι αυτούς που θα θελήσουν να το παίξουν ‘’ειρηνοποιοί’’, ας καταλάβουν ότι είναι η τελευταία μας ελπίδα για να αποφύγουμε τη σύρραξη. Φυσικά κανείς δεν θέλει πόλεμο και ειδικά εμείς ως Έλληνες,  ωστόσο, αυτός μπορεί να αποφευχθεί μόνο αν πάρουν οι γείτονες έγκαιρα το μήνυμα τους, γιατί αν δεν συμβεί αυτό τώρα, με τους ρυθμούς που γιγαντώνονται και εξοπλίζονται, σύντομα δεν θα αντιμετωπίζονται!               
     Κύριε Μητσοτάκη, αν θέλετε να ηγείστε της χώρας, πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να προβλέπετε τις εξελίξεις  και τις επόμενες κινήσεις των εχθρών μας έως και των ‘’συμμάχων’’ μας κι αυτές αυτή τη φορά είναι τόσο ορατές που πρέπει να κινηθείτε άμεσα γιατί ο χρόνος  λειτουργεί εις βάρος της Ελλάδος!
     Ας μη χάσουμε το τραίνο και αυτή τη φορά, η κατάσταση πλέον για  μας εξελίσσεται σε μη διαχειρίσημη!       
     Έτσι που πάμε, είτε θα οδηγηθούμε σε συμβιβασμούς και χαμένες πατρίδες είτε σε πόλεμο με τους γείτονες! Υπάρχει νοήμων Έλληνας σ’ αυτόν τον τόπο αλλά και εκτός συνόρων που να πιστεύει ότι θα βγούμε νικητές από μια αναμέτρηση με τους Τούρκους;

     Ανεξέλεγκτοι πλέον ως νεοθωμανιστές έχοντας ως στόχο όλη την Ευρώπη και τις Οθωμανικές κατακτήσεις τους, μιλώντας για τα  ‘’σύνορα της καρδιάς τους’’ και ‘’γαλάζιες πατρίδες’’, είναι τόσο ορατός ο κίνδυνος μιας επέλασης τους στα εδάφη μας και στη Κύπρο  όσο δεν ήταν ποτέ!!!               
     Κύριοι, είναι δυνατόν να μη το βλέπετε; Καταλαβαίνετε το βάρος της ευθύνης
σας και που οδηγείται η χώρα; Σηκώστε τα τηλέφωνα, ολοκληρώστε τα διαδικαστικά χωρίς χάσιμο χρόνου και φύγετε να δώσετε τις μάχες σας!!!           

     Και συ Κυριάκο, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις αν είσαι ηγέτης!!!


 Β. Αναγνώστου
                                         
 Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                    

www.manifesto.com.gr                                  

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!