Loading...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Πρέπει να μιλήσετε στο Ευρωκοινοβούλιο και στο Κογκρέσο να πείσετε κάθε Ευρωβουλευτή και κάθε Γερουσιαστή, ότι η Τουρκία δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ελλάδος αλλά και των ιδίων! Μη περιμένετε οτιδήποτε από τον Τράμπ, ξεχάστε τον!   
     Ο Στόχος είναι να πειστεί το Κογκρέσο γιατί έχει το δικαίωμα εκ του νόμου να αποφασίζει την επιβολή κυρώσεων εναντίον οποιουδήποτε κράτους, εφαρμόζοντας αυτές δίχως ο πρόεδρος να μπορεί να επέμβει!!!

     Κύριοι κάντε το χθες, μπείτε στο αεροπλάνο δείτε τους συμμάχους μας και πείστε τους! Ο χρόνος κυλά σε βάρος μας αλλά και εις βάρος αυτών και είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν έγκαιρα, πριν είναι αργά για όλους, πρωτίστως για εμάς, αλλά και για την παγκόσμια κοινότητα!

     Κυριάκο μη περιμένεις στιγμή! Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ότι ο κίνδυνος ενός θερμού επεισοδίου θα είναι η απαρχή μιας σύρραξης και είναι θέμα χρόνου να συμβεί, κάτι που ήδη θα είχε γίνει αν είχαμε αντιδράσει στις τόσες προκλήσεις τους! Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα της Πατρίδας μας, όλα τα άλλα έπονται!

     Όπως έχουμε ξαναγράψει πρόσφατα απευθυνόμενοι στον προκάτοχο σου, αυτόν τον ‘’υπέρτατο Έλληνα και ηγέτη’’, αν θέλει η Ελλάδα να αποφύγει μια νέα Εθνική τραγωδία, είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιδράσουμε. Τώρα που η Τουρκία έχει ανοίξει μέτωπα με όλα τα γειτονικά της κράτη και όχι μόνο, αλλά και με άλλες χώρες όπως επίσης με την Ε.Ε. και τις USA, ποια άλλη καλύτερη στιγμή για μας μπορεί να υπάρξει;
     Αυτή είναι η χρονική στιγμή που πρέπει να προχωρήσουμε σε συμμαχίες και στρατιωτικές συμφωνίες, να ζητήσουμε να μας στείλουν και κάποιες δυνάμεις τους στη περιοχή, γιατί μόνο αυτό θα τους αποτρέψει  από τις όποιες ‘’διεκδικήσεις’’ τους!    
     Οι μεταξύ μας συγκρίσεις σήμερα είναι προφανές ότι δεν μας ευνοούν, χρειαζόμαστε τους συμμάχους μας και τους  εξοπλισμούς τους, τα F-35 και την άμεση στρατιωτική τους παρουσία στο Αιγαίο, στη Κύπρο και στη Μεσόγειο, καθώς είμαστε οι πρώτοι ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ!!!
 
     Μόνο δι' αυτής της κίνησης θα αποφύγουμε μια επερχόμενη σύρραξη με τη Τουρκία, καθώς ξεσάλωσαν τελείως βάζοντας τα με όλους, ακόμα και με την Ε.Ε. έως και τις USA! 

    
     Και γι΄αυτούς που θέλουν να μας κατηγορήσουν λογοκρίνοντας μας (κάτι που ήδη μας έχει συμβεί ), προσπαθώντας να μας αφαιρέσουν έως και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της γραφής και του λόγου μας, θεωρώντας ότι υβρίζουμε και κινδυνολογούμε, διαπράττουν τεράστιο λάθος και όχι μόνο απέναντι μας αλλά και έναντι του θεσμού της Δημοκρατίας και των αρχών που διέπουν αυτή!
     Πρέπει να καταλάβουν ότι οι αναφορές μας και αυτά που εκφράζουμε δεν είναι ανησυχίες μόνο δικές μας, εκπροσωπούν τις ανησυχίες όλων των Ελλήνων γιατί όλοι έχουμε οικογένειες και παιδιά, όπως και την ίδια πατρίδα και φυσικά έχουμε το Συνταγματικό δικαίωμα ως πολίτες να εκφράζουμε την άποψη μας και τις ανησυχίες μας όταν πρόκειται για Εθνικά θέματα και θέματα που άπτονται έως και της ύπαρξης της χώρας, των πολιτών και δη των δικών μας ανθρώπων!
    
Και εδώ κλείνω αυτό το θέμα, μη θέλοντας αυτή τη στιγμή να επεκταθώ άλλο, καθώς είναι ένα τεράστιο θέμα που σύντομα θα αναφερθούμε σ’ αυτό, πιστέψτε δε, ότι αυτά που θα διαβάσετε θα ‘ναι δύσκολο να τα δεχτείτε ως πραγματικά γεγονότα!!!

     Φίλες και φίλοι μου, φυσικά κανείς σ’ αυτόν τον τόπο δεν θέλει να σκέπτεται καν το ενδεχόμενο ενός πολέμου, ωστόσο, για να αποφευχθεί αυτός, πρέπει να συμβούν όλα τα ως άνω για να πάρουν έγκαιρα το μήνυμα οι Τούρκοι, γιατί αν δεν συμβεί αυτό τώρα, με τους ρυθμούς που γιγαντώνονται και εξοπλίζονται σύντομα πλέον δεν θα αντιμετωπίζονται!                        
     Αυτή είναι η δική μας άποψη και αυτή καταγράφουμε, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε πάντα. Σεβόμαστε την άποψη του καθενός, ας σεβαστούν κάποιοι και τη δική μας δίχως να μας στοχεύουν! Ας μη ξεχνάμε ότι ζούμε στην κοιτίδα του πολιτισμού, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας!!!

     Κύριε πρωθυπουργέ, ως ηγέτης πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να προβλέπετε τις εξελίξεις  και τις επόμενες κινήσεις των εχθρών μας έως και των ‘’συμμάχων’’ μας κι αυτές αυτή τη φορά είναι τόσο ορατές που πρέπει να κινηθείτε άμεσα γιατί ο χρόνος  λειτουργεί εις βάρος της Ελλάδος! Η κατάσταση χειροτερεύει, έτσι που πάμε, είτε θα οδηγηθούμε σε συμβιβασμούς και χαμένες πατρίδες είτε σε σύρραξη με τους γείτονες!
     Υπάρχει έστω και ένας νοήμων Έλληνας σ’ αυτόν τον τόπο που να πιστεύει ότι θα κερδίσουμε κάτι από αυτό, όταν δεν διεκδικούμε τίποτα, σε αντίθεση με αυτούς που διεκδικούν τη μισή Ελλάδα; Γι αυτό και τα ως άνω αποτελούν μονόδρομο για τη χώρα!
 

     Μπείτε στο αεροπλάνο και γυρίστε πίσω μόνο όταν πετύχετε τους στόχους σας, η χώρα και τα παιδιά μας κινδυνεύουν όσο ποτέ άλλοτε!
    
Οι άνθρωποι ξέφυγαν, σκέπτονται και ενεργούν ανεξέλεγκτα ως παράφρονες και νεοθωμανιστές έχοντας ως στόχο τους όλη την Ευρώπη και στο μυαλό τους τις πάλαι ποτέ κατακτήσεις τους, μιλώντας για τα  ‘’σύνορα της καρδιάς τους’’ και ‘’γαλάζιες πατρίδες’’, είναι τόσο ορατός ο κίνδυνος μιας επέλασης τους στα εδάφη μας και στη Κύπρο όσο δεν ήταν ποτέ! Ποιος μπορεί να μη το βλέπει;           
     Κύριοι, καταλαβαίνετε το βάρος της ευθύνης σας και που οδηγείται η χώρα;
Μιλάμε για τις πιο κρίσιμες στιγμές του έθνους μας!!!

     Και συ Κυριάκο έχεις μια ευκαιρία, να αποδείξεις ότι είσαι ηγέτης!

 
Β. Αναγνώστου
                                         
Συγγραφέας- αρθρογράφος                            

www.manifesto.com.gr                                

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!