Loading...
ΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ! ΩΣΤΟΣΟ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ & ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ; ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Πόσες φορές ακούσαμε τα ίδια; Πόσες χιλιάδες ακίνητα έχουν κατασχεθεί από τότε και πόσους οδήγησαν στον θάνατο; Πόσοι από αυτούς έπεσαν απ’ τα μπαλκόνια κι άλλοι κρεμάστηκαν; Πόσους κατέστρεψαν μεταλλάσσοντας τους σε άστεγους και πένητες και πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα θα πάρουν σειρά, μαζί με τους δύστυχους εγγυητές τους, ανήμποροι όλοι να αντιδράσουν στις μεθοδεύσεις και στους εκβιασμούς τους;


     ΚΥΡΙΟΙ,
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΚΥΡΙΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ; Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!


     Στιγμές που συνάνθρωποι μας χάνουν τα πάντα και οδηγούνται στον θάνατο, στιγμές που μπορείτε ένα πρωινό με ένα απλό Ν\Σ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, αναφέρεστε γι άλλη μια φορά σε ‘Λίφτινγκ’’ του εξωδικαστικού μηχανισμού και σε κουρέματα δανείων με κριτήρια, τι εννοείτε; Από αυτά που βάζετε κάθε φορά και αποτυγχάνουν όλες οι ρυθμίσεις βουλιάζοντας την οικονομία και κάθε επιχείρηση;                      
     Ανακοινώσατε τις προθέσεις σας περί νομικής κάλυψης των τραπεζικών στελεχών για να υπογράφουν τελικά διαγραφές  δανείων υπό προϋποθέσεις και κριτήρια που θα καθοριστούν από τη κυβέρνηση με συγκεκριμένα όρια και ότι αυτό θα το κάνετε σε συνεργασία με τις τράπεζες. Συγγνώμη, αλλά αυτό μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί έστω κι αν έχετε καλές προθέσεις. Πόσες φορές το επιχειρήσατε αυτό; Ακόμα και όταν είσαστε κυβέρνηση τι καταφέρατε; Και οι προκάτοχοι σας τι πέτυχαν κι αυτοί;
     ΤΙΠΟΤΑ! ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ 40.000€. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!


     Κύριοι, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι μετά από τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις οι τράπεζες ανήκουν πλέον σ’ αυτόν, ούτε καν στο κράτος, πόσο μάλλον στους τραπεζίτες και στους σημερινούς ιδιοκτήτες τους που τους δόθηκαν αντί πινακίου φακής ως δώρο, κι αυτό παραμένει ως ένα από τα πλέον δυσώδη σκάνδαλα της χώρας για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν!              
     Ωστόσο σήμερα, όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι αυτό λειτούργησε ως ένας Δούρειος  ίππος για να φτάσουν εκεί που εξ αρχής στόχευαν, στο κορυφαίο σκάνδαλο όλων των εποχών, στη μεγαλύτερη εξαπάτηση που υπέστη ποτέ ο Ελληνικός λαός που παρόμοια της δεν έχει καταγραφεί από την επανασύσταση της ίδρυσης του Ελληνικού κράτους!            
     ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ & ΑΚΛΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΚΛΑΒΩΝ ΑΛΛΟΤΙΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!!!   
    

           
     Κυριάκο, μπορούσες ως Α\Α χρόνια πριν να είχες φέρει προς ψήφιση το Ν\Σ που ζητούν οι έχοντες τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια να προηγούνται των Funds της εξαγοράς των δανείων τους, όπως εκατοντάδες φορές το έχουμε ζητήσει από σένα και τους προκατόχους σου έχοντας καταντήσει γραφικοί πλέον, ωστόσο δεν το έκανες και εσύ!
      Τώρα είσαι κυβέρνηση, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μη το κάνεις! Είναι πολύ σημαντικό για τον λαό μας και προσωπικά για σένα, μη κάνεις το λάθος να εμπιστευτείς τις τράπεζες προδίδοντας και τις προσδοκίες του λαού!!!


     Σε κάθε περίπτωση, τον πρώτο και τελευταίο λόγο των αποφάσεων πρέπει να τον έχει η κυβέρνηση και όχι οι τράπεζες! Αυτό πρέπει να αποτελέσει και τη βάση των όποιων συζητήσεων σας! Τους όποιους όρους και κριτήρια πρέπει να τα καθορίσετε εσείς και όχι αυτοί!!!   Σ’ αυτά θα επανέλθουμε και εμείς στο επόμενο άρθρο μας!


Β. Αναγνώστου                                   

Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

ΥΣ. Το παρόν άρθρο εστάλη και προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, προς τον ΥΠΟΙΚ κ.Χρ. Σταικούρα, προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη,προς τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ.Φώτη Κουρμούση και προς όλα τα μέλη της κυβέρνησης.

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!