Loading...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Ξεκινήσατε με ζήλο και σας ευχηθήκαμε τα καλύτερα, ωστόσο τι κάνετε; Δυο είναι τα κύρια προβλήματα της χώρας η Τουρκία και τα "κόκκινα’’ δάνεια και πάτε για το απόλυτο μηδέν στα δυο, κάτι που θα στοιχίσει ζωές Ελλήνων!!!


     Στο μεν πρώτο με τους χειρισμούς σας δείχνετε να μην έχετε αντιληφθεί ότι η χώρα οδηγείται σε σύρραξη με τη Τουρκία αγνοώντας την πρόταση μας, η οποία είναι και η μόνη διέξοδος για να αποφευχθεί!     
     Στο δεύτερο ακολουθείτε με τον πλέον υποτακτικό τρόπο τις μεθοδεύσεις και τις εντολές όλων αυτών των βαμπίρ και ισχυρών που έθεσαν υπό κατοχή και ομηρία τη πατρίδα μας, παίρνοντας από τους προκατόχους σας ως τρόπαιο τις τράπεζες μας και μαζί ως "δώρο’’ όλα τα δάνεια του λαού σε αντιπαροχή, για να τους εξασφαλίσουν τον Θώκο της εξουσίας, επιβάλλοντας τους ταυτόχρονα να δεχτούν όλες τις απαιτήσεις τους και μεταξύ αυτών, να αφήσουν τις τράπεζες να λεηλατούν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού! ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ!!!

     Κύριε Μητσοτάκη, ως Α\Α φέρετε και εσείς προσωπικά τεράστια ευθύνη για τα ως άνω, γιατί μπορούσατε να ψηφίσετε το επίμαχο Ν\Σ των δανειοληπτών και δεν το κάνατε! Ωστόσο, τώρα ως κυβέρνηση μπορείτε να διορθώσετε το λάθος σας, να σώσετε ζωές, περιουσίες και την οικονομία της χώρας, καθώς αν προβείτε σ' αυτό θα αλλάξουν τα πάντα!!!               
     Τις επόμενες ημέρες θα καθίσετε με τους τραπεζίτες να διαπραγματευτείτε τις ζωές Ελλήνων πολιτών, των δανειοληπτών και των εγγυητών τους, εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, συναποφασίζοντας μαζί τους ως υπέρτατοι άρχοντες και Θεοί ποιούς θα οδηγήσετε στον θάνατο, ποιούς στις πλατείες και στις στοές και ποιοί θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στην απόλυτη ένδεια και δυστυχία!!!
     Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ευθύνης σας; Τι πάτε να κάνετε; Είναι το απόλυτο λάθος!
     Είναι δυνατόν οι τραπεζίτες να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη χάραξη της οικονομικής πολιτικής του τόπου και δη επί των "κόκκινων’’ δανείων που άπτονται της ύπαρξης εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και  εκατομμυρίων Ελλήνων;
     Ποιός κυβερνά τελικά αυτή τη χώρα εσείς ή αυτοί;
     Ουαί κι αλίμονο αν περάσουν τις θέσεις τους, είναι σαν να "βάζετε τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα’’! Εκτός αν δεχτούμε την άποψη αυτών που βρίσκονται απέναντι σας ότι το κάνετε συνειδητά, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα και συμφέροντα τρίτων!
     Είναι κάτι που δεν θέλουμε να το δεχτούμε, ωστόσο πρέπει να το αποδείξετε!!!

     Κύριοι, το όραμα και η κουλτούρα του λαού μας πάντα ήταν να φτιάξει κάτι για τα γεράματα του και τα παιδιά του, να ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής του με αξιοπρέπεια και όχι ως επαίτης βουτηγμένος στη ντροπή ζώντας με μια σύνταξη πείνας!         
     Ποιο είναι το έγκλημα που διέπραξαν οι συμπατριώτες μας δανειολήπτες και οι εγγυητές τους για να χάσουν όλο τους το βιος από τις τράπεζες, όταν εσείς ως πολιτικοί γκρεμίσατε και πτωχεύσατε τη χώρα; Πώς τολμάτε να οδηγείτε τον λαό σας ως πρόβατα προς σφαγή παίρνοντας τις περιουσίες του δίνοντας τες στις τράπεζες και στα funds;      
     Μιλάμε για ανθρώπους της διπλανής σας πόρτας, για Έλληνες, ΝΤΡΟΠΗ!!!  
     Έδωσαν το αίμα τους πληρώνοντας φόρους, στηρίζοντας την οικονομία και τη πατρίδα τους, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να  κλέψει τη ζωή τους κι αυτό κάνουν σήμερα οι τράπεζες υπό τη σκέπη σας, οδηγώντας τους στην απαξία και στον θάνατο!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΕΝΕΧΕΙ!!!
     Γι αυτό, αποστασιοποιηθείτε της βαρύτερης των κατηγοριών, αυτή που θα σας συνοδεύει για πάντα! Αργά ή γρήγορα κάποιοι θα καθίσουν στο σκαμνί πληρώνοντας το τίμημα που τους αξίζει, ας μην είστε και εσείς μέσα σ’ αυτούς! Μιλάμε για εθνικό έγκλημα, για απώλειες ανθρώπων και για κατά συρροή πράξεις Εθνικής προδοσίας!  

     Και επιτέλους, ας σταματήσει αυτή η επαίσχυντη και κατάπτυστη κοροϊδία που μόνο προς διανοητικούς αναπήρους μπορεί κάποιος να την απευθύνει!
     Κύριοι, πάψτε να επικαλείστε την γελοιότερη δικαιολογία όλων για δήθεν στρατιές κακοπληρωτών, για να αποκτήσουν οι τραπεζίτες και τα αφεντικά τους το κίνητρο να λεηλατήσουν τον λαό και τη χώρα, δεν υπάρχουν πια Ιθαγενείς σ’ αυτόν τον τόπο!!!    
         

Τέλος Α Μέρους, στο επόμενο η συνέχεια!


Β. Αναγνώστου      
                             
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr                       

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!