Loading...
Β' ΜΕΡΟΣ - ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριοι, σε συνέχεια του προχθεσινού μας άρθρου, προ ημερών το ΔΝΤ αποκάλυψε στη νέα του έκθεση – σοκ για το 2017, ότι η χώρα μας  κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ πληρώνοντας  για τις διασώσεις των τραπεζών της το 46,3% του ΑΕΠ , όταν και μόνο με το σύνολο των ανακεφαλοποιήσεων τους το κράτος θα είχε διαγράψει όλα τα δάνεια του λαού, σώζοντας περιουσίες, ζωές & την οικονομία της χώρας!
     Αυτό που καταφέρατε τελικά όλοι ως πολιτικοί και κυβερνήσεις είναι, να καταλήξουν αυτές στα χέρια των ‘’ δανειστών’’ μαζί με ΟΛΑ τα δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής και μέσω αυτών να πάρουν έως και τα σπίτια των παιδιών μας πετώντας μας στους δρόμους ως άστεγους και πένητες μέσα στην ίδια τη πατρίδα μας!!!

     Κύριοι, σε λίγες μέρες θα καθίσετε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς – Υπ. Οικονομίας, τράπεζες, επιμελητήρια, λογιστές και δικηγόροι - να επεξεργαστείτε για πολλοστή φορά ένα νέο σχέδιο νόμου για τον μονίμως αποτυχημένο εξωδικαστικό μηχανισμό, ψηφίζοντας μεταξύ άλλων και τη ασυλία των τραπεζών να προχωρούν σε διαγραφές και κουρέματα!
     Ωστόσο, ότι κι αν κάνετε οι τράπεζες δεν θα πάψουν να βολεύουν τους ‘’δικούς’’ τους καταληστεύοντας όλους τους άλλους δύσμοιρους δανειολήπτες! Είτε έχουν νομική κάλυψη είτε όχι, ‘’όταν πέφτουν τα τηλέφωνα’’ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βολέψουν τους ημετέρους τους! Το μόνο που θα πετύχετε είναι να τους απενεχοποιήσετε για να προχωρούν απερίσπαστα πλέον στα επόμενα
σκάνδαλα και οικονομικά εγκλήματα!!! 
     Τι προσπαθείτε να πείτε στον λαό; Ότι δεν προχωρούν σε διαγραφές και κουρέματα έως σήμερα γιατί δεν είναι καλυμμένοι και ότι θα το κάνουν αυτό  ενεργώντας ανιδιοτελώς όταν αποκτήσουν νομική κάλυψη; Λυπάμαι, αλλά όσοι πιστεύουν σ’ αυτό ή είναι αφελείς ή μας χλευάζουν!

     Πόσα άλλα τραπεζικά σκάνδαλα πρέπει να αποκαλυφθούν και πόσοι άλλοι τραπεζίτες πρέπει να μπουν φυλακή για να πάψουν να υπάρχουν ψευδαισθήσεις;  Κύριοι η αγορά βοά και ο λαός ξέρει τι γίνεται γιατί όλοι ζούμε στον ίδιο τόπο!!!
    
Κανείς μας δεν βγήκε από παρθενογένεση, όλοι έχουμε κάποιο τραπεζικό στέλεχος συγγενή ή φίλο, που είτε συνταξιοδοτήθηκε είτε ‘’απομακρύνθηκε’’ από τις τράπεζες.  Όλοι αυτοί σήμερα έχουν τις γλώσσες τους ‘’λυμένες’’ και στοιχεία  στα χέρια  τους ικανά να αποδείξουν τις  όποιες έκνομες των ανωτέρων τους πράξεις!!!
     Κι αν όντως θέλετε να μπουν όλα τα λαμόγια στις φυλακές, σκεφτείτε μήπως ήρθε η στιγμή να καταργήσετε την ποινικοποίηση των μαγνητοφωνήσεων!  
     Ας καταλάβουν πλέον όλοι οι συμμετέχοντες σ’ αυτό το πάρτι της ντροπής, ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά έστω και τώρα, γιατί είναι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που το έχουν βάλει στόχο ζωής οι υπεύθυνοι της καταστροφής τους να πληρώσουν το υψηλότερο τίμημα των όποιων έκνομων μεθοδεύσεων τους, καθώς οι μέρες τελειώνουν για όλους ακόμα και γι αυτούς, ενώ κάθε στιγμή που περνά χάνονται ζωές, σπίτια και περιουσίες συνανθρώπων μας κι αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται ποτέ!!!!!! 

     Δεν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση εκλεγμένη από τον λαό της να μιλά σήμερα για κράτος Δικαίου απευθυνόμενη στους πολίτες της και ταυτόχρονα να επιτρέπει στις τράπεζες να δίνουν τα δάνεια των συμπατριωτών τους στα funds στο 10-20% της αξίας τους, αρνούμενοι να νομοθετήσουν τουλάχιστον το ίδιο δικαίωμα για τους Έλληνες δανειολήπτες!!!!!! 
    

    
Είναι αδιανόητο! Είναι απίστευτο πραγματικά υπό τις σημερινές οικονομικές συνθήκες να αρνούνται ακόμα και να τους διαγράψουν τους τόκους μαζί με κάποιο ποσοστό του κεφαλαίου τους -έστω και μικρότερο των funds- βοηθώντας έτσι κάθε μικρομεσαία επιχείρηση να μειώσει το ύψος του δανείου της και ταυτόχρονα τις μηνιαίες δόσεις της για να μπορεί να τις εξυπηρετήσει συνεχίζοντας τη λειτουργία της, στηρίζοντας έτσι την οικονομία και τα έσοδα του κράτους, διατηρώντας και κάθε εργαζόμενο στην επιχείρηση της!
     Μιλάμε για το 95% των καταστημάτων της χώρας μας, είναι δυνατόν;
     Και όλα αυτά όταν τα τραπεζικά  σκάνδαλα δυστυχώς δεν σταματούν, κάτι που θα μας αναγκάσει να αναφερθούμε σ’ αυτά στο επόμενο άρθρο μας!

     Κύριοι, αν θέλετε να μπει ένα τέλος σ’ αυτό το καρκίνωμα που κατατρώει τη χώρα και τους πολίτες της, ψηφίστε άμεσα το ως άνω Ν\Σ δίχως εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, ξεχνώντας τις όποιες  άλλες δυσώδεις δεσμεύσεις σας και συμφωνίες!!!  
     Είναι πολλά αυτά που μπορείτε να κάνετε και κυρίως να αποδείξετε ότι έχετε το σθένος και τη βούληση να σώσετε τις περιουσίες των συμπατριωτών σας και δη της Μεσαίας και Λαϊκής τάξης, αυτών που αποτελούν τον πνεύμονα της οικονομίας μας!
     Σκεφτείτε και ότι άλλο θέλετε, πάρτε τους πίσω ακόμα και τις τράπεζες μαζί με τα δάνεια του λαού προχωρώντας σε Σεισάχθεια, έστω κι αν χρειαστεί να κάνετε μια τελευταία ανακεφαλοποίηση αρκεί αυτές να παραμείνουν στο κράτος!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΛΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ & ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ & ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΤΟΥ ΛΑΟΥ!  ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

     Κυριάκο, η χώρα χρειάζεται έναν πραγματικό ηγέτη και μια κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ, αν δεν μπορείτε να είστε αυτό, τότε κακώς βρίσκεστε στην εξουσία!  Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες, πάρτε τις αποφάσεις σας!!!

 

Β. Αναγνώστου 
                                 
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr             

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!