Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ;
Κλίκ για μεγέθυνση


Αν δεν αντιδράσετε άμεσα θα κλείσουν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν στον δρόμο. Είναι κάτι που μοιραίως θα συμβεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία μας, τα ασφαλιστικά ταμεία και τα έσοδα του κράτους!  
    

     Κύριοι, αν δεν επιβάλετε στις τράπεζες να προχωρήσουν άμεσα σε διαγραφές και κουρέματα κάνοντας αρχή από τα επιχειρηματικά δάνεια, δυο πράγματα θα συμβούν: 
     α) Θα υπάρξει κοινωνικό και οικονομικό χάος στη χώρα με όλους τους δείκτες να γυρίζουν σε αρνητικά πρόσημα και β) Οι περιουσίες των Ελλήνων θα περάσουν μέσω των τραπεζών και των funds στα χέρια των Δανειστών και λεηλατών μας!!!
     Τι περιμένετε να συμβεί με δηλώσεις των θεσμών όπως, «Πλήττεται η κουλτούρα των πληρωμών» Πάρτε τους τις περιουσίες!!!    
   

     Ντροπή, τέτοιο απροκάλυπτο θράσος και αναλγησία από τους ‘’συμμάχους’’ μας πραγματικά ξεπερνά τα όρια της φαντασίας οδηγώντας μας πλέον στο έσχατο ερώτημα, τι κάνουμε μαζί τους και προς τι ο θεσμός της Ε.Ε.!

     Είναι αυτό, το απίστευτο και κατάπτυστο όσο και προφανές πλέον σχέδιο των ‘’Θεσμών’’ και όλων αυτών που βρίσκονται πίσω τους, που αποδεικνύουν καθημερινά από τις σκιώδεις πιέσεις τους σε όλα τα επίπεδα, στα διεθνή FORUM και στα Μ.Μ.Ε. μη χάνοντας στιγμή  να συνδυάσουν άρρητα την τάχα σωτήρια της χώρας μας με την ταυτόχρονη απάλειψη των ‘’κόκκινων’’ δανείων, πιέζοντας την κυβέρνηση να προχωρήσει σε Ν\Σ που θα αίρουν κάθε καθυστέρηση και όποιο εμπόδιο θα μπορούσε να αποτελέσει φραγμό γι αυτούς και ένα σκαλοπάτι άμυνας για τους ανήμπορους πλέον να αντιδράσουν ‘’κόκκινους’’ Δανειολήπτες και τους δύσμοιρους Εγγυητές!!!


     Κύριοι, τους δώσατε τις τράπεζες  μαζί με τα δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής να σαρώσουν απ’ άκρη σ’ άκρη στη χώρα μας τα πάντα, μετατρέποντας την σε παροικία και Φέουδο τους, μεταλλάσσοντας μας όλους σε παρίες και σκλάβους μέσα στην ίδια τη πατρίδα μας!  Και εσείς αδέρφια μας με τα ‘’πράσινα’’ δάνεια που αδιαφορείτε σήμερα, ακόμα και εσείς που δεν έχετε δάνεια αλλά χρωστάτε, θυμηθείτε, το σχέδιο είναι να μην υπάρξει ιδιοκτησία Έλληνα! Καταλάβετε το έγκαιρα για να σταθείτε σε κάθε επίπεδο αντίδρασης των ‘’κόκκινων’’ αδελφών σας στο πλευρό τους, γιατί μόνο έτσι θα σώσετε τις οικογένειες σας και τις περιουσίες σας και μη ολιγωρείτε! 

    
     Δείτε τι έγινε στο roadshow στο Λονδίνο, και διαβάστε τύπο και πρωτοσέλιδα: <Συνωστισμός επενδυτών για τα 30.000 στοκ ακίνητα των τραπεζών> - <ένα νέο bull story στις αγορές για την Ελλάδα> - <Τα δάνεια των τραπεζών στο ’’μικροσκόπιο’’ των  funds >- <Τα NPLs εξελίσσονται στο πλέον εξαγώγιμο προϊόν της χώρας>…!!!               
     Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν, έχουν αναγάγει πλέον την κλοπή του αιώνα σε επιστήμη και στην μεγαλύτερη ‘’μπίζνα’’ της Ευρώπης, επενδύοντας στα σπίτια μας, στις περιουσίες των παιδιών μας και στα άψυχα πλέον κουφάρια μας καθώς δεν αντιδρά πλέον κανείς, λαός και κυβέρνηση παραδομένοι και έρμαιοι στα  αδηφάγα σχέδια τους!                                                         
                                                             

     ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ & ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ  ΕΞΑΡΤΗΣΗ & ΟΜΗΡΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!

     Τέλος, Κυριάκο και εσείς κ. κ. του οικονομικού επιτελείου της πατρίδας μας, αλλάξτε ρότα πριν είναι αργά! Σηκώστε το ανάστημα σας και κυβερνήστε τη χώρα!!!!!!


Β. Αναγνώστου 
                                 
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!