Loading...
Τελικά, έχει καταλάβει κανείς σ’ αυτή τη χώρα τι συμβαίνει; Τέτοια κατάπτυστη και συντονισμένη προσπάθεια εξαπάτησης, Κυβέρνησης-Τραπεζών και Θεσμών, δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά τουλάχιστον εντός των συνόρων της Ε.Ε!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριοι, αν σας αξίζουν συγχαρητήρια είναι για έναν και μόνο λόγο, ο τρόπος που βρήκατε  να αναγάγετε σε υπέρτατη επιστήμη  την εξαπάτηση της κοινής γνώμης!

     Μάριο Ντράγκι: Ψήφο εμπιστοσύνης και συγχαρητήρια από τον απελθόντα Κ.Τ. της Ε.Ε., το πρώτο βαμπίρ-κοράκι και εκτελεστικό όργανο των λεηλατών της Ε.Ε. προς τον πρωθυπουργό ‘’μας’’ και το Οικ. Επιτελείο του για το σχέδιο "Ηρακλής",  αυτό  το κατάπτυστο και στημένο τερατούργημα των NPLs,  από το ‘τρίο του διαβόλου’! 
    
Τι αλαζονεία κι απίστευτο θράσος, τι ντροπή για όλους αυτούς τους ‘’κυρίους’’, να φτάσουν να αλληλοσυγχαίρονται οι ανάλγητοι πάνω από τα κουφάρια εκατομμυρίων συνανθρώπων τους για τα εγκλήματα τους ως Ναζί, επικαλούμενοι τη διάσωση τάχα της ‘’κουλτούρας πληρωμών’’ και τους ‘’στρατηγικούς κακοπληρωτές’’, όταν οι ίδιοι κατήργησαν κάθε έννοια Δικαίου και τους ισχύοντες νόμους και άμυνες τους για να τους πάρουν τα πάντα με συνοπτικές διαδικασίες, αντιμετωπίζοντας τους ως ανυπόληπτους, περιθωριακούς κι ανέντιμους πολίτες. Τι ντροπή για κάθε Έλληνα απ’ αυτούς και κάθε ιθύνοντα της Ε.Ε.!

     Κύριοι, αυτή δεν είναι η Ευρώπη των οραματιστών της και δυστυχώς για τους λαούς της το τέλος της δεν είναι μακριά!!!

     Ωστόσο, σε σχέση με σας κύριε πρωθυπουργέ: Έχοντας τις καλύτερες προθέσεις επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας, σας ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία και σας δηλώσαμε ότι θα είμαστε αρωγοί στο πλευρό σας όσο θα υπηρετείτε τον λαό και τη πατρίδας σας. Όμως εσείς, εκτός από κάποιες παρεμβάσεις σας σε δευτερεύοντα θέματα, στα σοβαρά Εθνικά και οικονομικά θέματα της χώρας μας, συνεχίζετε δυστυχώς τη πολιτική του προσκυνημένου προκατόχου σας και πολλά άλλα… Α. Τσίπρα.
     Ο λαός δεν σας επέλεξε για να επικυρώσετε και να συνεχίσετε τις κατάπτυστες πολιτικές του, αυτές που ρήμαξαν τη χώρα και την παρέδωσαν στα χέρια των λεηλατών της, μεταλλάσαντας την σε Φέουδο και δουλοπαροικία κι αυτό δυστυχώς κάνετε!!!!!!

     Στο ‘’Μακεδονικό’’ δεν διστάσατε να πείτε, ότι θα σεβαστείτε την κατάπτυστη  ‘’συμφωνία’’ των Πρεσπών, δηλαδή την προδοσία του Έθνους και την απεμπόληση των χρυσών σελίδων της Ιστορίας μας και δια στόματος Βαρβιτσιώτη, μας ομολογήσατε ότι θα τους παραχωρήσετε Ελληνικό έδαφος και μέρος του λιμανιού της Θεσσαλονίκης!           
     Στις ΗΠΑ πήγατε και τα κάνατε μπάχαλο ή ακόμα χειρότερα δεν κάνατε τίποτα χάνοντας την πρώτη σας μάχη με τον Ερντογάν για να τον βλέπουμε αυτή τη στιγμή που γ
ράφουμε το άρθρο να παραβιάζει κάθε εναέριο και θαλάσσιο σύνορο της χώρας μας και της Κύπρου, αποφασισμένος να πάρει αυτά που θέλει ή να ξεκνήσει έναν πόλεμο!!!

     Επίσης, διαπράξατε ένα σοβαρό ατόπημα, που καταδεικνύει σαφώς τις μύχιες σκέψεις σας, τον χαρακτήρα και τις προθέσεις σας! Δηλώσατε ότι θα προσφέρετε ασυλία στον προκάτοχο σας και ότι ‘’οι πρωθυπουργοί δικάζονται από τον λαό στις κάλπες’’!

     Λυπάμαι, αλλά ακόμα και ο δεύτερος εαυτός σας θα αμφισβητούσε τις προθέσεις σας! Προς τι η προσφερόμενη αυτή ασυλία; Ποιον θέλετε να διαφυλάξετε τον Τσίπρα ή τον εαυτόν σας; 
     Δηλαδή ένας πρωθυπουργός που προδίδει τη πατρίδα του κατά οποιονδήποτε τρόπο, όπως συνέβη με το ‘’Μακεδονικό’’ και ο επόμενος που θα ‘’δώσει’’ την Ήπειρο, τη Θράκη ή το Αιγαίο θα βρεθεί υπό ασυλία και στο απυρόβλητο;                            
     ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ & ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΚΟΜΑ & ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε.; 
                             
     Οι ηγέτες ενός κράτους, είναι οι πρώτοι που πρέπει να ελέγχονται και να δικάζονται για τις πράξεις τους, ουαί κι αλίμονο αν τυγχάνουν ασυλίας!  Παρακαλώ μη προσβάλετε τη νοημοσύνη μας, δεν απευθύνεστε σε διανοητικά αναπήρους ούτε σε σκλάβους! Υπεράνω των νόμων, της ισονομίες και της Δημοκρατίας δεν είναι κανείς, κι αν διαφωνείτε, τότε θέστε τη χώρα σε Στρατιωτικό καθεστώς γυρίζοντας τη στο 1967!
     Δυστυχώς για σας διαπράξατε ένα τεράστιο λάθος, είτε από δειλία είτε εκ προθέσεως έχοντας ενδόμυχα στο μυαλό σας πράγματα που προφανώς δεν σας τιμούν! 
     Ωστόσο, οτι κι αν πείτε ότι κι αν κάνετε, η Δικαιοσύνη και ο λαός είναι εδώ! 
     Είτε επί πρωθυπουργία σας είτε μετά από σας, οι προδότες όποιοι κι αν είναι αυτοί έως και πρωθυπουργοί, θα πληρώσουν το τίμημα των πράξεων τους!!!!!!  
        

     Τέλος, μη πιστέψετε στιγμή ότι οι υπεύθυνοι των μνημονίων, του ξεπουλήματος της χώρας και των τραπεζών, αυτοί που έδωσαν τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής στα Funds για να πάρουν από τους Έλληνες τις περιουσίες τους, οδηγώντας πολλούς από αυτούς έως και στον θάνατο, στιγμές που μπορούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους και αυτούς ψηφίζοντας ένα ΑΠΛΟ Ν/Σ και δεν το έκαναν για ιδιοτελείς και προσωπικούς λόγους, ότι αυτή η πράξη τους δεν αποτελεί Εθνική μειοδοσία και έγκλημα, μια πράξη Εσχάτης προδοσίας κι ότι δεν θα κληθούν να πληρώσουν τελικά το τίμημα που τους αξίζει! 
    

Β. Αναγνώστου   
                               
Συγγραφέας- αρθρογράφος      

www.manifesto.com.gr      

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!