Loading...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ;
Κλίκ για μεγέθυνση
ΔΙΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑ FUNDS  13 ΔΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ  ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ 12% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ & ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ‘’ΕΛΛΗΝΕΣ’’!!!

     Κύριε Πρωθυπουργέ, οι τραπεζίτες κατά την τελευταία σας συνάντηση για άλλη μια φορά σας ‘’έγραψαν’’ με τον πλέον προκλητικό τρόπο εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους ακόμα και  για το πιο απλό αίτημα σας, απορρίπτοντας τις όποιες προτάσεις σας δίνοντας αναβολή, ακυρώνοντας σας ως άτομο και πρωθυπουργό κάνοντας επίδειξη δύναμης και εσείς ‘’ποιήσατε τη πάπια’’, ΝΤΡΟΠΗ! Τελικά μας δικαιώσατε, δεν κυβερνάτε εσείς αλλά οι τραπεζίτες!!!
    
     Αδέρφια, δεν υπάρχουν πλέον άλλοι χαρακτηρισμοί για τους πολιτικούς μας, αυτούς που δυστυχώς ορίζουν τις τύχες μας, τις ζωές των παιδιών μας και το μέλλον της χώρας μας. Αυτοί δεν είναι Έλληνες, δεν μπορούν να εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό, δεν έχουν θέση σ’ αυτή τη Πατρίδα! 
     Είναι μια κάστα επονείδιστων πολιτικών και ασυνείδητων τραπεζιτών που δυστυχώς για τη πατρίδα μας λίγοι απ’ αυτούς βρίσκονται στις φυλακές, στιγμές που χιλιάδες άλλοι θα ‘πρεπε να μετράνε κι αυτοί τις μέρες τους μέσα στα μπουντρούμια εφ’ όρου ζωής, πληρώνοντας τις προδοσίες τους και τα ανομήματα τους!
     Ωστόσο ποιος ξέρει, ποτέ δεν είναι αργά, οι μέρες αυτές μπορεί να πλησιάζουν, γιατί αυτό που διαπράττεται έχει τον ορισμό του, μιλάμε για πράξη Εσχάτης προδοσίας!!!

     Μιλάμε για ανθέλληνες και υπανθρώπους! Ο ένας μας παραδίδει στον άλλον κι αυτός με τη σειρά του για να βρεθεί στην εξουσία και να παραμείνει σ’ αυτή φτιάχνοντας καριέρα, τους δικούς του και κάθε άλλον ημέτερο προσκυνημένο και ρουφιάνο, προδίδει κάθε τι που πίστευε και μαζί τη πατρίδα του και τον λαό του!              
     Πατριώτες, μια πρέπει να είναι η τύχη τους! Να αναδειχτούν οι πράξεις τους και να παραπεμφθούν για Εσχάτη προδοσία πληρώνοντας το τίμημα που τους αξίζει!!! 
     Επιτέλους, πότε θα δούμε σ΄αυτόν τον δόλιο τόπο να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι;

     Και αντί αυτού, έρχεται ο νέος πρωθυπουργός της χώρας ως ένας άλλος Καίσαρας υπεράνω των νόμων και του κράτους Δικαίου, αυτός που ο Ελληνικός λαός ψήφισε για να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, να προσφέρει ασυλία στον εαυτό του και στον προκάτοχο του, λέγοντας ότι ‘’οι πρωθυπουργοί δικάζονται από τον λαό στις κάλπες’’  και όχι στο εδώλιο, απαλλάσσοντας και κάθε άλλο πρωθυπουργό από πράξεις Εθνικής μειοδοσίας και όποιες άλλες πράξεις Εσχάτης προδοσίας!!! 
     Δηλαδή, ένας πρωθυπουργός μπορεί να προδίδει τη πατρίδα του και να μη δικάζεται αλλά οποιοσδήποτε άλλος πολίτης για το ίδιο αδίκημα να κάθεται στο εδώλιο!   
     Τι είναι αυτά που λέτε και κάνετε κύριε πρωθυπουργέ; Ντροπή και όνειδος!!! 

     Αδέρφια, κουραστήκαμε πια να λέμε και να διεκδικούμε για τον λαό μας τα αυτονόητα, ως που θα πάει αυτή η εγκληματική αναλγησία των εκάστοτε κυβερνώντων;      
     Δείτε ΕΔΩ μια από τις τελευταίες μας προσπάθειες που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες, εκατομμύρια  μαζί με τους εγγυητές και τις οικογένειες τους!

     Μετά από αυτό , όσοι τουλάχιστον από εσάς έχετε παιδιά και εγγόνια, αναλογιστείτε πλέον σε τι χώρα θα ζήσουν και που μας οδηγούν!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας - αρθρογράφος                      
                            

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!