Loading...

Αγαπητοί μας φίλοι και εσείς πολίτες της Ε.Ε, το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι η Ελλάδα, ούτε βεβαίως τα κράτη του Νότου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ε.Ε είναι η ίδια η Γερμανία, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΝΑ PLAN B' ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε! Αυτός πρέπει να είναι ο ένας και μοναδικός στόχος όλων των κρατών-μελλών της Ευρώπης και το μεγάλο δώρο προς τους λαούς της!
   Πρέπει να αντιληφθεί έγκαιρα κάθε χώρα, ότι η μοναδική λύση και διέξοδος για την διατήρηση του οράματος της Ενωμένης Ευρώπης είναι μια,          Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!  Αν δεν συμβεί αυτό η Ε.Ε. θα διαλυθεί!!!

   Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολιτικός, σοφός ή οικονομολόγος, φτάνει να ζει εντός της Ε.Ε. παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Αν δεν θέλουμε να είμαστε απλοί θεατές αυτού του απευκταίου σεναρίου για κάθε Ευρωπαίο πολίτη, πρέπει να υπάρξει μια αλληλέγγυα Ευρώπη όπως άλλωστε επιβάλλεται να είναι ως οντότητα, με κανόνες και Δημοκρατικές αξίες και αρχές, ικανές να δρομολογήσουν και να χτίσουν πάνω σε μια νέα βάση μια ισόνομη μεταξύ τους σχέση και το μέλλον τους!
    Ως Έλληνες πολίτες θα θέλαμε αυτό να ξεκινήσει από την δική μας χώρα, ωστόσο αυτό είναι απατηλό όνειρο γιατί δεν υπάρχουν πλέον πολιτικοί άντρες ικανοί να σύρουν αυτό το βαρύ άρμα, γι' αυτό και θα πρέπει όλο αυτό να ξεκινήσει από τους ηγέτες των άλλων χωρών κι εμεις να ακολουθήσουμε ενωμένοι όλοι μαζί ως μια γροθιά, προκειμένου να γλυτώσουμε τους λαούς μας και τις χώρες μας από αυτή τη Γερμανική λαίλαπα που θα 'ρθει να γκρεμίσει τα πάντα!

   ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΛΑΩΝ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!

   Μη φανταστεί κανείς ούτε στιγμή ότι αυτό είναι κάτι δύσκολο να συμβεί αν πληγεί η οικονομία της. Το πρόβλημα θα μεταφερθεί σ' αυτούς πλέον καταστρέφοντας τους, ενώ θα είναι η τρίτη φορά στην σύγχρονη ιστορία τους που θα κληθούν να πληρώσουν το τίμημα που πραγματικά τους αξίζει, όταν έχουν σκορπίσει δυο φορές τον θάνατο σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους επιχειρώντας κάθε φορά να πραγματοποιήσουν τα καταστροφικά τους και επεκτατικά τους σχέδια σε βάρος των άλλων λαών της Ευρώπης και της παγκόσμιας κοινότητας!

   Είναι αυτό το sock που επιβάλλεται να πάθουν στην οικονομία τους εισπράττοντας αυτό που τους αξίζει τελικά όχι μόνο σαν κράτος, αλλά και ως έθνος κι αυτό μπορεί να συμβεί ΜΟΝΟ δια της αποπομπής τους από την Ε.Ε, με την ταυτόχρονη εφαρμογή ενός οργανωμένου  μποϊκοτάζ από όλους τους έως σήμερα εταίρους τους αλλά και από τον εμπορικό αποκλεισμό τους που πρέπει να υποστούν από όλες τις χώρες της γης, σε ότι παράγουν εντός και εκτός των συνόρων τους αλλά και κάτω από οποιαδήποτε άλλη διεθνοποιημένη κρυψίνοα εταιρική μορφή ανά τον πλανήτη, καθώς πολλά ακούγονται και δεν έχουν απαντηθεί έως σήμερα για ιδιοκτήτες πολυεθνικών εταιριών οικογενειών πρώην αρχηγών των Ναζί που απομυζούν καθημερινά τις οικονομίες των λαού μας έχοντας βάψει στο αίμα την πατρίδα μας και όλη την Ευρώπη, και όχι μόνο!!!!!! 
    
Μόνο όταν βρεθούν μόνοι αντιμετωπίζοντας το φάσμα της χρεοκοπίας ως χώρα, βλέποντας την οικονομία τους να καταρρέει, τότε μόνο θα πάψουν να είναι επικίνδυνοι για την Ευρώπη και την παγκόσμια κοινότητα. Όταν θα παροπλισθούν ως χώρα για κάποιες δεκαετίες παύοντας να είναι επικίνδυνοι για τους άλλους λαούς, κάτι που ίσως τους οδηγήσει να καταλάβουν ότι οι πολιτικές που ακολουθούν δεν είναι καταστροφικές μόνο για τις άλλες χώρες αλλά μπορούν να αποβούν μοιραίες και για τους ίδιους!

   Και φυσικά δεν είναι μόνο τα κράτη του Νότου που αντιμετωπίζουν σήμερα αξεπέραστα προβλήματα, γιατί σ’ αυτά πλέον προστέθηκαν και κράτη του Βορρά. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου οι Γερμανοί να πληρώσουν τις επιλογές τους, καθώς όλη η Ευρώπη βγήκε στους δρόμους, αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας και στους κατακτητικούς και δυσώδεις απροκάλυπτους πλέον σκοπούς τους!!!
   Δείτε τι συμβαίνει τον τελευταίο μήνα σε όλη την Ευρώπη από τον Νότο έως τον Βορρά, με εκατομμύρια πλέον πολίτες στους δρόμους να απαιτούν άμεσα αλλαγή της οικονομικής πολιτικής του Βερολίνου και των Βρυξελών, ενώ μεγάλα κράτη και πανίσχυρα έως χθες, στυλοβάτες της Ε.Ε. όπως η Γαλλία και η Ιταλία, κινδυνεύουν να καταρρεύσουν!
   Ο Paul Krugman, οικονομολόγος σε πρόσφατο άρθρο του στους Νew York Times, υποστηρίζει πως η Γερμανία είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα της Ευρώπης και την παθογένεια της ελληνικής κατάστασης και αυτό οφείλεται, στην αλαζονεία της και στις λανθασμένες πολιτικοοικονομικές της επιλογές. Επίσης εκατοντάδες άλλοι οικονομολόγοι και πολιτικοί από όλο τον κόσμο δεν παύουν να τους θεωρούν υπεύθυνους για την κατάντια όλης της Ευρώπης. Ακόμα και δικοί τους άνθρωποι πρώην και νυν πολιτικοί όπως ο  υπουργός της Οικονομίας τους αντικαγκελάριος Sigmar Gabriel κρίνοντας εκ των έσω, καταλήγει και αυτός στο ίδιο συμπέρασμα!

   Φίλοι λαοί της Ευρώπης, δυστυχώς για τους λαούς μας ξαφνικά βρεθήκαμε όλοι να είμαστε πολίτες ενός απολυταρχικού καθεστώτος, υποχρεωμένοι να ζούμε υπό καθεστώς ομηρίας και υπό την μπότα των Γερμανών! Αυτός ήταν ο στόχος των οραματιστών της Ε.Ε;
     Αν αυτό για τους λαούς της δεν αποτελεί έσχατη ντροπή, τι άλλο μπορεί να είναι; Και τι κάνουμε ως Ευρωπαίοι πολίτες γι' αυτό;

   Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι οι λαοί της γης όπως και οι ηγέτες τους, ότι αυτός ο λαός πρέπει να βρίσκεται πάντα υπό ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να απεμπολήσει τα δόγματα του, αλλάζοντας στόχους και κουλτούρα. Οδήγησε την Ευρώπη και την παγκόσμια κοινότητα σε δυο παγκόσμιους πολέμους και αυτή την φορά ξεκινά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, διαθέτοντας το ισχυρότερο όπλο όλων, το χρήμα, ελέγχοντας ως αρχή τις οικονομίες των λαών της Ευρώπης, ακολουθώντας τακτικές χειρότερες των Ταλιμπάν και των Τζιχαντιστών, καταγράφοντας ήδη στα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα της Ε.Ε νούμερα θυμάτων πολλαπλάσια της Διεθνούς τρομοκρατίας!!!
   Μετά όλα τα ως άνω εύλογο είναι φυσικά να αναρωτιέται κανείς, πως είναι δυνατόν λαοί που θρήνησαν δεκάδες εκατομμύρια θυμάτων στους Π.Π, να μη αντιδρούν στα σχέδια τους. Τι παιχνίδια παίζονται και έως πιο σημείο έχει φτάσει η σήψη και η διαφθορά των ηγετών της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου για να μη αντιδρούν!
   Ωστόσο οι απαντήσεις υπάρχουν κι ας μη πιστεύουν αυτοί που κινούν τα νήματα ότι δεν θα έρθει η ώρα να πληρώσουν το βαρύτερο των τιμημάτων. Ας δουν πιο ήταν το τέλος κάποιων άλλων ηγετών σε άλλες χώρες της γης, Ίσως έτσι καταλάβουν έγκαιρα οι όποιοι ανόητοι και αμετροεπείς ηγετίσκοι τι θα μπορούσαν να πάθουν και αυτοί!

     Τέλος, πρέπει να καταλάβει κάθε Ευρωπαίος πολίτης ότι, το πρόβλημα της Ε.Ε. είναι τεράστιο έως και υπαρξιακό, όπως επίσης επιβάλλεται να δημοσιοποιηθεί άμεσα απ' άκρη σ' άκρη της γης ότι ο αποκλεισμός και η συρρίκνωση της Γερμανίας αποτελεί αναγκαιότητα για την Παγκόσμια Κοινότητα!
     Αυτοί που πιστεύουν στην δύναμη και στην εξουσία των λαών, ας ενεργοποιηθούν άμεσα ως άτομα και φορείς, να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους
να βρεθεί η Γερμανία την επόμενη ημέρα εκτός Ε.Ε!!!

     ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ,
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ Π.Π ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Βασίλης  Αναγνώστου  (Greece) - Συγγραφέας - Αρθρογράφος
 
www.manifesto.com.gr


Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδόσεων Λιβάνη, Ιανουάριος 2014

Το παρόν άρθρο μεταφράσθηκε και εστάλη επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλη προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!  Ανάρτηση άρθρου 31/12/2014


READ THE
ARTICLE IN ENGLISH!
    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!