Loading...


Αδέρφια ξυπνήστε, η Πατρίδα χάνεται κι αυτή τη φορά δεν είναι σχήμα λόγου! Ο χρόνος τέλειωσε κι αν δεν θέλουμε να δούμε τους Τούρκους να ατενίζουν το Αιγαίο απ’ τον Λ. Πύργο και τη Μεσόγειο από το Σούνιο με τη μισή Ελλάδα άστεγους στα παγκάκια και στις στοές, βγείτε στους δρόμους να διώξουμε τα ανθελληνικά μιάσματα, να κυβερνήσουν και πάλι τη χώρα μας Έλληνες και πατριώτες, κάποιοι θα βρεθούν!!! Τέρμα με τους δοσίλογους, ως εδώ!!!!!!                     
     Για ποια ρήξη και μονομερή ψήφιση Ν\Σ μιλούσατε βρε άθλιοι τόσο καιρό πουλώντας μούρη στο λαό; Ντροπή σας!!!

     Πατριώτες, μιλάμε για διαπιστευμένους πλέον προδότες! Μετά το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, των τραπεζών και τη σημερινή κατάπτυστη ψήφιση του νέου Ν\Σ για την αρπαγή των σπιτιών μας και των περιουσιών των παιδιών μας, μετά και από την ουσιαστική παράδοση μας στα χέρια των δανειστών για τα επόμενα 100 χρόνια και τη μετάλλαξη μας σε Φέουδο των ισχυρών με πολίτες παρίες και άστεγους και μετά από την πρόσφατη Εθνική μειοδοσία τους στο ‘’Μακεδονικό’’, πλησιάζει  η αποφράδα μέρα για τη πατρίδα μας, αυτή που θα μας οδηγήσει πλέον σε νέες εθνικές τραγωδίες!
     Πραγματικά ζούμε απίστευτες στιγμές για το έθνος μας και τον Ελληνισμό! Δεν είναι δυνατόν αυτά τα έμβια μιάσματα να ‘ναι παιδιά Ελληνίδων μανάδων, δεν μπορεί να ‘ναι Έλληνες! Μ’ αυτά που λένε και κάνουν οι άθλιοι, στιγμές που ο λαός μας θα ΄πρεπε ήδη να τους έχει στήσει όλους στο Γουδί, μετά μάλιστα κι απ’ αυτή την απίστευτη συμπαιγνία και τροπή που παίρνει αυτές τις ημέρες η ληστεία του αιώνα σε βάρος των περιουσιών του λαού μας, οι εθνικές εξελίξεις παίρνουν πλέον καταιγιστική τροπή καθώς ρίχνουν στον λαό μας τη νέα τους καραμέλα, αυτή της τοξικής λάσπης (αντίστοιχη των ‘’στρατηγικών κακοπληρωτών’’) ποντάροντας στη "λέσχη των μονίμως προθύμων" και κάποιων άλλων ανόητων κι ανθελληνικών στοιχείων έως και ΜΜΕ που συμφωνούν μαζί τους, ότι χαρακτηρισμοί και αποδοκιμασίες όπως δοσίλογοι και προδότες εναντίον των κυβερνώντων, προέρχονται τάχα από φασίστες και Χρυσαυγίτες μη αντιλαμβανόμενοι ότι γι αυτούς τους προδότες αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους!

     Συγγνώμη, αλλά πως αλλιώς θα πρέπει να τους χαρακτηρίσει το 80-90% του Ελληνικού λαού μετά το "Μακεδονικό" και όλα τα άλλα που κάνουν; Όταν υπάρχει αυτή η ακραία και κατάπτυστη ενδοτικότητα σε όλα τα Εθνικά μας θέματα, όταν μπορούν με ένα Ν\Σ να σώσουν εκατομμύρια πολίτες και δεν το κάνουν, μπορεί να υπάρξουν άλλοι χαρακτηρισμοί γι αυτούς τους προδότες; Και δείτε τι εννοούμε:             
     Γ. Κατρούγκαλος προς Ερντογάν: ‘’ΝΑΙ, η Τουρκία έχει δικαιώματα στις θάλασσες Μεσόγειο και Αιγαίο
’’εξακολουθώντας να χαρακτηρίζει ο άθλιος «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, αναφέροντας ότι στις 12 Απριλίου ξεκινούν οι μεταξύ τους συναντήσεις για το Κυπριακό και για όλα τα άλλα θέματα! Και ρωτάμε απλά, ποια είναι αυτά; Διαπραγματευόμαστε κάτι που ο λαός μας αγνοεί; Πατριώτες, ο  Θεός να φυλάει τη πατρίδα μας, τη Κύπρο και τους λαούς μας!!!
     Ν. Παππάς: ‘’Η Μακεδονία είναι ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων’’ και η αλήθεια πονάει... Τι ήταν αυτό που είπε πάλι αυτό το κατάπτυστο ανθελληνικό σίχαμα;
     Να πούμε για τις δηλώσεις Βαρεμένου -όνομα και πράμα- στη Μελβούρνη, που χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών ως τη "μεγαλύτερη διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας από το 1974" και για τις διεκδικήσεις των Τούρκων με τις δηλώσεις περί
Καστελόριζου αυτού του ηλιθίου κι ανεπαρκούς τέως υπουργού Τσιρώνη που αλλάζουν το status quo στο Αιγαίο, στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ βάζοντας και τους Τούρκους στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων και στη διεκδίκηση των νησιών μας ή να πούμε για τις δηλώσεις Κυρίτση, αυτού του εγωκεντρικού αναρχοηλίθιου κωλόγερου σκουλαρικοφόρου και την περίφημη φράση του για τους ομοίους του και προστατευόμενους του, ‘’δεν είδα ποτέ να σκοτωθεί κάποιος από μολότοφ, γιατί να διώκονται τα παιδιά;’’!
     Τι άλλο να πούμε πια; Ένα ολόκληρο βιβλίο δεν αρκεί να τους περιγράψουμε!
    
Ωστόσο, μη τολμήσει Έλληνας να σκεφτεί καν να πει ότι όλα αυτά δεν γίνονται κατ’ εντολή του πρωθυπουργού και επί σχεδίω και ότι όλοι αυτοί δεν ενεργούν ως λαγοί του, για να προετοιμάσουν το έδαφος της επόμενης προδοσίας του Ελληνικού Έθνους!!!

      Άθλιοι, το μόνο που δεν έχετε κάνει ακόμα σ’ αυτή τη δόλια χώρα και πατρίδα μας, είναι να στήσετε κρεμάλες και κρεματόρια, κάντε τα κι αυτά να τελειώνουμε!

     Τέλος, πιστεύετε πως είναι τυχαίο που η Παμακεδονική των ΗΠΑ, τα αδέλφια μας, σας αφόρισαν ως Έλληνες και εκπροσώπους μας απαγορεύοντας σας να παραστείτε στην επέτειο της 25ης Μαρτίου χαρακτηρίζοντας σας όλους προδότες και τους 300; Τυχαίο είναι ότι όπου πάτε εντός και εκτός της χώρας ακόμα και στην Αυστραλία σας προπηλακίζουν χρίζοντας σας ανεπιθύμητους και προδότες; 
     Δεν καταλαβαίνετε ότι πολύ σύντομα ούτε οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν θα μπορούν να σας σώσουν; Και πείτε μας, ποια Δημοκρατία είναι αυτή που οι πολιτικοί για να μιλήσουν στον λαό τους χρειάζονται την προστασία  χιλιάδων αστυνομικών;
     Αυτή είναι η κατάντια σας ορέ Νενέκια, να είστε η ντροπή του Έθνους μας!

     ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ & ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!