Loading...


Φίλες και φίλοι μου έχουμε ξαναπεί ότι δεν έχουμε πολιτικούς αλλά το πράγμα  χειροτερεύει! Γενικά δεν πάει καλά σ’ αυτόν τον τόπο τίποτα, ωστόσο το βάρος της ευθύνης το ‘χει ο λαός μας γιατί είναι αυτός που επιλέγει τις κυβερνήσεις του!

     Και τα λάθη μας δυστυχώς όπως αποδεικνύεται δεν σταματούν. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τη συμπεριφορά των φίλων της ιστοσελίδας μας, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρομακτικές μεταπτώσεις στην επισκεψιμότητα τους που κατ’ εμάς τουλάχιστον είναι αδικαιολόγητες και μη λογικές! 
     Και τι εννοούμε: Δεν μπορεί όταν αναφερόμαστε στα όποια λάθη και επιλογές του Σύριζα τα άρθρα μας να έχουν απήχηση σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες φτάνοντας έως και σε 110.000 αναγνώστες και στο επόμενο άρθρο μας όταν στηλιτεύουμε κάποιες συμπεριφορές και λάθη των κομμάτων της αντ/τευσης και δη της Α\Α, η ανταπόκριση να πέφτει στις 2-3.000 άτομα, είναι αδιανόητο! 
     Ωστόσο είναι προφανές τι συμβαίνει, αλλά αυτό δεν μας βρίσκει σύμφωνους καθώς αναδεικνύει το πρόβλημα του λαού μας, να θέλει να κρίνει, να σκέπτεται και να ενεργεί πάντα κομματικά κι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος το οποίο πληρώσαμε και θα πληρώνουμε εις το διηνεκές αν δεν αλλάξουμε μυαλά!!!

     Πατριώτες, μέσα από αυτές τις συμπεριφορές δεν πάμε πουθενά! 
     Πείτε, ότι αύριο το πρωί γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας σφαγής τεσσάρων εκπροσώπων  κομμάτων της ελληνικής βουλής που μπήκαν σε κάποιο χώρο  κι άρχισαν να σφάζουν αδιακρίτως άντρες, γυναίκες και παιδιά. Τι πρέπει να κάνουμε, να κλείσουμε τα μάτια και να καταγγείλουμε ως σφαγέα μόνο τον Συριζαίο;
     Η ερώτηση φυσικά δεν απευθύνεται προς όλους τους φίλους μας αλλά προς αυτούς που αντιμετωπίζουν με κομματικά κριτήρια τα εθνικά και οικονομικά θέματα της χώρας και δεν κατανοούν το χρέος που έχουμε όλοι ως πολίτες απέναντι στους συμπατριώτες μας αλλά και προς τη πολιτεία!
   

     Πατριώτες και πατριώτισσες, πιστεύω και σημαία μας ήταν πάντα το ‘’Πέρα και πάνω από κόμματα, μόνο για τον λαό και την πατρίδα μας’’ και εκεί θα μείνουμε!!!   
     Αν είναι να απεμπολήσουμε αρχές, αξίες και ιδεώδη, θα προτιμήσω προσωπικά να κλείσω εδώ την παρουσία μου και την όλη προσπάθεια μου να θέσω και εγώ ως Έλληνας και γονιός το δικό μου λιθαράκι για μια καλύτερη πατρίδα!
     Και η απάντηση προς κάποιους πραγματικούς fan και φίλους που ενίοτε επανέρχονται ζητώντας μου να ασχοληθώ με την πολιτική, λυπάμαι αν και τους ευχαριστώ πολύ όλους, η θέση μου εξακολουθεί να είναι αρνητική!
     Είναι σαφές πλέον ότι αν δεν είσαι οσφυοκάμπτης και έτοιμος να προσκυνήσεις, άτομο δίχως αρχές και αξίες και δη πρόθυμος να προδώσεις πατρίδα και λαό, δεν έχεις θέση στη πολιτική και δυστυχώς για τη πατρίδα μας και τα παιδιά μας, όλοι αυτοί που μας κυβερνούν είναι ακριβώς αυτά που περιγράφω! Για αυτό  φίλοι μου αφήστε να ‘μαι απ’ έξω όσο μπορώ να αρθρώνω τον Ελεύθερο λόγο μου, γιατί έτσι πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα! Ωστόσο και πάλι σας ευχαριστώ όλους!

     Και προς επίρρωση των λόγων μου: Όταν αναφέρθηκα στην ως άνω σφαγή το εννοούσα, ωστόσο η περιγραφή υπολείπεται της πραγματικότητας. Μιλάμε πλέον για ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα και σ’ αυτό δυστυχώς συμμετέχει και η Ν.Δ., η παράταξη που θέλει να κυβερνήσει αύριο τον τόπο. Kαι ρωτώ κάθε Έλληνα:
     Επί 4 χρόνια κατηγορούμε το Σύριζα για την ανθελληνική στάση του, για εθνική μειοδοσία και προδοσία εκατομμυρίων Ελλήνων δανειοληπτών που δεν ψήφισε ένα Ν\Σ να τους σώσει επιβάλλοντας στις τράπεζες να προηγούνται οι δαν\πτες της εξαγοράς των δανείων τους! Είναι αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι προδότες κι έρχονται σήμερα να ακυρώσουν έστω κι αυτόν τον ελλιπή νόμο Κατσέλη να τον αντικαταστήσουν με έναν άλλο κατάπτυστο και κατά 90% υπολειπόμενο σε ρυθμιστικό  αποτέλεσμα νόμο, στιγμές που αυτός ο ψεύτης και πολιτικός αλήτης που μας κυβερνά πήρε την εξουσία με το ‘’κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’’ κι άλλα τέτοια πολλά!
     Αδέρφια, πραγματικά  ζούμε τραγικές στιγμές εθνικής μειοδοσίας!!!

     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ν.Δ. αυτή που κατηγορούσε το Σύριζα έως χθες συμπονούσα τάχα τους δανειολήπτες, μπήκε μαζί του ξαφνικά στη βουλή ψηφίζοντας κι  αυτή υπέρ της σφαγής και γενοκτονίας των δανειοληπτών της χώρας μας, αφήνοντας πραγματικά άναυδο κάθε Έλληνα ακόμα και τους νεοδημοκράτες!!! 
    
Επί πλέον θα υπενθυμίσουμε σε όλους, ότι τα τελευταία χρόνια μέσω των άρθρων μας και με προσωπικές επιστολές προς τον πρόεδρο της Ν\Δ και προς τους αντ\δρους της, είχαμε ζητήσει επιμόνως να καταθέσουν το επιμαχο Ν\Σ των δανειοληπτών προς ψήφιση στη βουλή λέγοντας τους ότι θα ψηφιστεί από όλα τα κόμματα της αντ\τευσης όπως κι από τους ΑΝΕΛ καθώς αυτοί ήδη το είχαν καταθέσει προς ψήφιση και πως αυτό θα έριχνε την κυβέρνηση  την επόμενη μέρα εκθέτοντας την ανεπανόρθωτα, κάτι που θα οδηγούσε πλέον τη Ν.Δ. στην εξουσία!  
     Ωστόσο η τριανδρία κώφευσε έχοντας κάνει προφανώς κι αυτή τις δυσώδεις  συμφωνίες της  κάτω από το τραπέζι  με τους λεηλάτες της πατρίδας μας -όπως έκανε και το Σύριζα- για να είναι οι επόμενοι που θα βρεθούν στην εξουσία, γι αυτό και δεν το έκανε ποτέ!
     Κάτι που δυστυχώς αποδεικνύεται σήμερα μ' αυτή τη κατάπτυστη ενέργεια της να συνταχτεί στο πλευρό του Σύριζα, των δανειστών και των τραπεζών, υπερψηφίζοντας ένα Ν\Σ  ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!!!
                      

     Κύριοι τώρα έπεσαν οι μάσκες όλων σας, ο λαός μας γνωρίζει πλέον τι έχει συμβεί κι αυτός θα ‘ναι ο κριτής και Δικαστής σας! 
     Το τοπίο για μας είναι ξεκάθαρο, ας αποφασίσει πλέον ο λαός για σας, η δική μας δουλειά σταματά εδώ!
     Ωστόσο να ξέρετε και να θυμάστε πάντα, ότι σ’ αυτό το μετερίζι θα διαβάζετε με ακομμάτιστα κριτήρια μόνο αλήθειες, έστω κι αν αυτές δεν σας ικανοποιούν!
     Και για να ξεκαθαρίσουμε μια κι έξω τα πράγματα ως προς τη θέση μας. Το Σύριζα θα ‘πρεπε όχι μόνο να έχει ήδη εκδιωχτεί από την εξουσία αλλά ποτέ να μην έχει φτάσει σ’ αυτή! Ωστόσο, εσείς κύριοι της Ν.Δ. τι κάνατε γι αυτό;
                                                                                                                                                   
     Δυστυχώς για τον λαό και τη χώρα μας οι επιλογές στέρεψαν, αποδείξατε και εσείς πλέον ότι υπηρετείτε τα ίδια οικονομικά κέντρα και συμφέροντα! Μακάρι να κάναμε λάθος, ωστόσο δεν κάνουμε, καθώς τα γεγονότα ποτέ δεν διαψεύδουν και το μέλλον δυστυχώς θα μας δικαιώσει!!!
     Μετά όλα τα ως άνω και ενώ βρισκόμαστε με τα μυαλά στα κάγκελα, ως νοήμονες πολίτες μη έχοντας πλέον επιλογές αναρωτιόμαστε τελικά, ποιος και ποιοι θα κυβερνήσουν αυτή τη  δόλια πατρίδα;


Β. Αναγνώστου  
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος                   

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!