Loading...
Ποιος θα πει επιτέλους την αλήθεια σ’ αυτόν τον δόλιο λαό;
Κλίκ για μεγέθυνση


Φίλες και φίλοι, απ’ αυτό εδώ το μετερίζι έχουμε επισημάνει καιρό τώρα ότι με αυτή τη κυβέρνηση δεν θα αποφύγουμε τελικά μια σύρραξη με τη Τουρκία και η ώρα αυτή δυστυχώς για τη χώρα μας πλησιάζει!      

     Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να αναφερθώ σ’ αυτό και φυσικά εύχομαι μέσα  από τη καρδιά μου να διαψευστώ, καθώς θα ‘ναι το τραγικότερο όλων που  μπορεί να συμβεί στη πατρίδα μας και στον λαό μας!                                                        
     Πατριώτες, τρόπος να αποτραπεί αυτός ο πόλεμος υπάρχει, ηγέτης δεν υπάρχει να πάρει τα ηνία στα χέρια του να σώσει τη χώρα! Είναι η πρόταση που αναπτύξαμε στο προηγούμενο άρθρο μας
"Αλέξη Τσίπρα απέτυχες στα πάντα, μια μόνο κίνηση σου απέμεινε…". Ωστόσο δεν πρόκειται αυτός ο ανάλγητος πολιτικάντης και Εθνικός Μειοδότης να κάνει οτιδήποτε κι αν κάποιοι περιμένουν να σώσει αυτός τη χώρα, είναι αλλού νυχτωμένοι!
     Όταν ανοίξουν τα μάτια τους θα ναι αργά πια και για μας και για τα παιδια μας που θα ταξιδεύουν για το μέτωπο!!!

     Φίλοι μου, φοβάμαι ότι ήρθε η στιγμή ως λαός να πληρώσουμε τα λάθη μας! Και μπορεί μετά την περίοδο της διακυβέρνησης του Ανδρέα, του τελευταίου μεγάλου ηγέτη της Ελλάδος να υπάρχει όντως κατάρα που κατατρέχει τη πατρίδα μας να βιώνουμε ως λαός την απόλυτη λειψανδρία πολιτικών προσώπων, ωστόσο, δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών γιατί εμείς επιλέγουμε τους ηγέτες μας!   
     Και μπορεί τη πρώτη φορά να κάναμε λάθος γιατί μας ξεγέλασαν όλους με ένα χείμαρρο ψευδών υποσχέσεων, ωστόσο η  επανεκλογή τους είναι αυτή που ξετίναξε τη μπάνκα, διαλύοντας την οικονομία ξεπουλώντας μαζί και τη χώρα!!!      
     Και επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά πάνω σ’ αυτό
που δεν μπορώ να αποφύγω: Tι ντροπή και τι γελοιότητα  να βλέπουμε έναν ανύπαρκτο ηγετίσκο να μιμείται έναν γίγαντα της πολιτικής, αυτόν που έφτασε με το ‘’βυθίστε το Χώρα’’ να αποτρέψει έναν πόλεμο με την Τουρκία κάνοντας την να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια της, στιγμές που είμαστε μόνοι και γυμνοί απέναντι τους, να προσπαθεί σήμερα αυτός ο πολιτικός απατεώνας που έως και Χριστιανός μας βγήκε χθες, να τολμά να μιμείται το στυλ, τη φωνή έως και τα συνθήματα του όπως έκανε προχθές με το κατά ‘’Τσοβόλα δώσ’ τα όλα’’, ‘’Ευκλείδη, δώσ’ τα όλα’’ ΝΤΡΟΠΗ!

     Ωστόσο, όπως ήρθε από το πουθενά έτσι θα  χαθεί ως ένας ‘’πολιτικός’’ απατεώνας και σύντομα θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα της προδοσίας του!                  
     Το τραγικό όμως για τη  χώρα είναι, ότι τέτοιες στιγμές βρισκόμαστε πραγματικά δίχως ηγεσία και συμμάχους να βάλουν πλάτη σε μια πολεμική σύρραξη με τους γείτονες μας προασπίζοντας και αυτοί τα σύνορα της Ε. Ε., όπως θα ‘πρεπε να κάνουν και όχι να αρκούνται στα λόγια δίνοντας μας ευχές και χτυπηματάκια στη πλάτη γιατί καταφέραμε ως λαός να έχουν απέναντι τους έναν ανίκανο πολιτικάντη, λαϊκιστή και προσκυνημένο εξουσιομανή ψεύτη, που κανείς δεν τον σέβεται πλέον, έναν δοσίλογο που δεν δίστασε να παραδώσει κάθε τι της πατρίδας μας στους λειλάτες μας!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ & ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

     Και ο τελευταίος τους άθλος! Πενταπλό ΟΧΙ από τις Βρυξέλλες για υπαρξιακά θέματα που άπτονται της επιβίωσης του λαού μας καταδικάζοντας τη χώρα για πολλοστή φορά! Κατά τα άλλα έχουμε βγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία κι αυτό το ανθρωποειδές μίασμα κατεβαίνει να επαναδιεκδικήσει την εξουσία, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!! 
     Ωστόσο άλλο ένα πολλαπλό χτύπημα από τους ευρωπαίους ‘’συμμάχους’’ μας κάτω από τη ζώνη με άρνηση όλων των αιτημάτων μας όπως, της κατάργησης της περικοπής του αφορολογήτου, της μείωσης των υψηλών πλεονασμάτων και του αιτήματος μας να αποχωρήσουμε από το ΔΝΤ, απορρίπτοντας μας ταυτόχρονα κατ’ ουσίαν με τους κόφτες που μας βάζουν και τα δυο αιτήματα μας, αυτά των 120 δόσεων των Ταμείων και της Εφορίας, κοροϊδεύοντας οι άθλιοι δια της στρατηγικής τους για άλλη μια φορά εκατομμύρια πολίτες, έναν ολόκληρο λαό οδηγώντας τον σε αδιέξοδα και σ’ ένα αέναο δράμα, όπως έκαναν και με τη τάχα ‘’ρύθμιση’’ των ‘’κόκκινων’’ δανείων!!!

    
     Έλληνες και Ελληνίδες, δεν ξέρω αν προλάβουμε να φτάσουμε στις εκλογές πριν μας βρει το κακό της εμπλοκής μας με τη Τουρκία! Ωστόσο, δεν μπορεί πια η χώρα να κυβερνάται απ’ αυτή τη συμμορία, όλους αυτούς τους άχρηστους κι αδίστακτους δοσίλογους εξουσιομανείς ψεύτες και Εθνικούς Μειοδότες!!!!!!
     Θα ξαναπώ για χιλιοστή φορά, πρέπει να φύγουν χθες κι ας κυβερνήσει ο ‘’Κανένας’’, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!

    
     Τέλος, βρίθουν καθημερινά τα δημοσιεύματα ότι με τις περικοπές της κυβέρνησης των κρατικών επενδύσεων και της ύπαρξης των ‘’κόκκινων’’ δανείων, η χώρα και η οικονομία δεν πάει πουθενά! Το ίδιο λένε και οι διεθνείς οίκοι ωστόσο, κανείς δεν ακούει για να προχωρήσουν άμεσα σε μεγάλα κουρέματα να ελευθερώσουν την οικονομία, να υπάρξει ανάπτυξη ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ & Ο ΛΑΟΣ!!!
     ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΘΕΣ!!!!!!
   ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Β. Αναγνώστου  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!