Loading...
Ανόητοι πολιτικάντηδες τα γκρεμίσατε όλα! Το μόνο που σας απέμεινε είναι να  μας οδηγήσετε πλέον σε μια νέα εθνική τραγωδία!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Τι κάνετε ορέ;  Οι Τούρκοι  τούρκεψαν Αιγαίο και Μεσόγειο αδειάζοντας τα κανόνια τους σε ελληνικά νησιά και εσείς  τσακώνεστε σαν τις κυράδες  στα μπαλκόνια απλώνοντας τις μπουγάδες σας να ξεπλύνετε τις βρωμιές σας!

     Τι κάνετε βρε ανόητοι, κινδυνεύουμε να χάσουμε τα εδάφη μας και τα παιδιά μας! Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε ότι με τους χειρισμούς σας οδηγείτε τη χώρα σε πόλεμο και ότι πρέπει να διεκδικήσετε άμεσα από τη Δύση και όλους τους συμμάχους μας εξοπλισμούς και στρατιωτικές ενισχύσεις; Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Τουρκαλάδες; Πότε θα ξυπνήσετε, όταν θα πάρουν το μισό Αιγαίο, την υπόλοιπη Κύπρο και τα πετρέλαια;
    
     Και εσύ Κυριάκο τι κάνεις; Έτσι που το πας θα μας φορτώσεις τον Τσίπρα και για την επόμενη 4ετία! Παράτα τα έγκαιρα δεν κάνεις για αρχηγός, έτσι κι αλλιώς θα σε αντικαταστήσουν μετά τις Ευρωεκλογές!     

  
     Πατριώτες δεν μας σώζει τίποτα, έχουμε ξαναπεί είναι άτυχη η γενιά μας, δεν υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί και Έλληνες πατριώτες να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα, δυστυχώς όλοι τους είναι για τον Καιάδα ή για απόσυρση!
     Ποιούς μπορεί να εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός, τους εθνικούς μειοδότες κι αυτούς που προχωρούν σε συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι ξεπουλώντας τη πατρίδα  τους για τα οφίτσια τους και την εξουσία; Μπορούν όλα αυτά τα έμβια να κυβερνούν την Ελλάδα;
     Ξεπούλησαν αρχές, αξίες και συνειδήσεις (αν τις είχαν ποτέ) μαζί με τη πατρίδα τους, την Ιστορία μας και τον πλούτο της χώρας, μαζί με τις τράπεζες και τα δάνεια του λαού φροντίζοντας να τον φτωχοποιήσουν για να του πάρουν τα πάντα, περιουσίες, επιχειρήσεις και σπίτια να τα δώσουν στους μέντορες τους και λεηλάτες μας!!!  
     Αδέρφια, τέτοια προδοσία δεν ξανάζησε ποτέ αυτή η χώρα όσα κι αν έχει περάσει!

     Αναρωτιέται κανείς που ζούμε και τι χώρα είναι αυτή, υπάρχει όντως κυβέρνηση; Μιλάμε πλέον  για κενό εξουσίας και απόλυτο πολιτειακό και πολιτικό χάος! Χάθηκε πλέον η μπάλα, δεν ξέρει κανείς πια που οδηγείται η χώρα!!!
     Όλοι γκρεμίζουν, πολιτικοί, αναρχικοί και συμμορίες, δεν υπάρχει τελειωμός! Μια χώρα ακυβέρνητη που οι πολιτικοί της την ξεπούλησαν μαζί με τον λαό της, με τους πολίτες άβουλους και αφημένους στη φτώχια τους, στην απελπισία και στη μαύρη μοίρα τους να παρακολουθούν ως θεατές τις εξελίξεις απευχόμενοι τα χειρότερα!

     Κι από την άλλη ανενόχλητοι τρομοκράτες, αποφυλακισμένοι εγκληματίες, αναρχικοί και συμμορίες να μπαίνουν στα σπίτια να σκοτώνουν και να καίνε την Αθήνα, πανεπιστήμια, μαγαζιά, αυτοκίνητα, μνημεία και ανθρώπους, καταστρέφοντας περιουσίες, επαγγελματίες και οικογένειες!
     Την ίδια στιγμή, για έναν εγκληματία τρομοκράτη που αφαίρεσε έντεκα ζωές, βγήκαν κάποιοι απ' αυτούς στους δρόμους να απαιτήσουν την ελευθερία του, μη  διστάζοντας να πάρουν κι άλλες ζωές διαπράττοντας ανενόχλητοι τις χειρότερες  κακουργηματικές πράξεις, με μια κυβέρνηση να αφαιρεί το δικαίωμα της αστυνομίας να τους συλλάβει και όταν το κάνουν κατά ομολογία των ιδίων με εντολές εξ άνωθεν, τους   απελευθερώνουν για να μπορούν την επομένη να ξανακάψουν την Αθήνα, τους πολίτες  της και μαζί την αστυνομία! Αν είναι δυνατόν να μιλάμε πλέον για έννομο κράτος!!!

     Ναι φίλοι μου, δυστυχώς σ’ αυτή τη χώρα ζούμε μαζί με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας! Να τους χαιρόμαστε λοιπόν όλους και να μη ξεχάσουμε να πάμε μεθαύριο να τους  ξαναψηφίσουμε. Αυτούς που εκτός όλων των άλλων εθνικών και οικονομικών εγκλημάτων που έχουν διαπράξει, τώρα μας οδηγούν στο απευκταίο ως πρόβατα προς σφαγή, μια κάστα επαίσχυντων, αμετανόητων και αδίστακτων πολιτικών, η χειρότερη όλων κατά τη σύγχρονη ιστορία μας!

     Πατριώτες και πατριώτισσες, είθε η μοίρα όλων μας και το μέλλον της πατρίδας  μας να ‘ναι καλύτερο από αυτό της αναφοράς μας! Ωστόσο, πολύ φοβάμαι ότι η χώρα μας με αυτό το πολιτικό προσωπικό θα οδηγηθεί μοιραίως στο χειρότερο σενάριο!
     Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος!!!

Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr                                                          

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!