Loading...
ΠΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ…..
Κλίκ για μεγέθυνση

Δεκάδες- εκατοντάδες χιλιάδες θύματα ακραίας εξαπάτησης, Έλληνες πολίτες της τρίτης ηλικίας αυτή τη φορά από μια κυβέρνηση ανάλγητων, που δεν σταματούν στιγμή να προσβάλλουν την υπόσταση αλλά και την νοημοσύνη κάθε πολίτη αυτού τόπου! Τέτοια πολιτική αλητεία δεν ξανάζησε ποτέ αυτή η χώρα!!!

     Υποσχέθηκαν 13η σύνταξη και εξακολουθούν τα ψευτρόνια να την πλασάρουν έτσι λες και έχουν απέναντι τους ΑΜΕΑ.  Την ίδια στιγμή, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας και ντροπής οι ανάλγητοι, βγαίνουν στα κανάλια και στις πλατείες να πουλήσουν τα φτωχοεπιδόματα τους για συντάξεις τάχα ότι τήρησαν την υπόσχεση τους, μα σε ποιους απευθύνονται;
     Στιγμές που σε έναν συνταξιούχο των 1000€ του δίνουν 258€ χαρακτηρίζοντας τα ως 13η σύνταξη -λες και απευθύνονται σε κάποιον τρίτον και όχι σ’ αυτόν- την ίδια στιγμή βγαίνουν προκλητικά στα κανάλια ζητώντας του τη ψήφο. Και ρωτώ, είναι καλά οι άνθρωποι;
     Γιατί μόνο αν είναι μονίμως φτιαγμένοι ή μεθυσμένοι δικαιολογούνται οι πράξεις τους! Πραγματικά ξέφυγαν, δεν ξέρουν πια τι λένε και τι κάνουν ξεπερνώντας κάθε όριο, δείχνοντας να ζουν στον δικό τους κόσμο! 

     Πατριώτες, τέτοια αλαζονεία και εμπαιγμός, τέτοια επαίσχυντη συμπεριφορά κυβέρνησης προς τον λαό της, δεν είναι κάτι που συναντάται εύκολα έστω και στις μέρες μας σε μια ευρωπαϊκή χώρα! Αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μας ξεπερνούν όλα τα όρια της ανοχής ενός λαού κι αυτό πρέπει να σταματήσει!  
          
     Τα περιθώρια τέλειωσαν, αν θέλουμε να μη συμβούν τα χειρότερα για τη πατρίδα μας, η πρώτη κίνηση είναι αυτά τα έμβια να πάψουν να κυβερνούν τη χώρα κι αυτό πρέπει να ξεκινήσει με τον καταποντισμό τους την 26 του Μάη!
     Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ενστάσεις ως προς το αν είναι ικανοί οι της Ν.Δ. να κυβερνήσουν τη χώρα και δεν θα είμαι αυτός που θα σας παραπέμψω εκεί, δική σας η απόφαση! Ωστόσο, το ιδανικό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι να αναδειχθούν και να μπουν στην ευρωβουλή και 2-3 μικρά κόμματα βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για την επανεκλογή τους στις βουλευτικές εκλογές.
     Έτσι θα οδηγηθούμε σε μια πολυκομματική κυβέρνηση που θα  μπορούν τα κόμματα αυτά να βάλουν φρένο στις όποιες αυθαιρεσίες και αντεθνικές ενέργειες μιας πιθανής αυτόνομης κυβέρνησης που θα μπορούσε αύριο να προδώσει και αυτή τον λαό και τη χώρα!
    
     Ωστόσο αυτά φίλες και φίλοι μου, θα έχουμε τον χρόνο να τα πούμε μετά τη Κυριακή, καθώς υπάρχει κι άλλη λύση!  Αυτό που προέχει τώρα είναι να καταποντισθεί το Σύριζα για να οδηγηθούμε άμεσα το δυνατόν σε εθνικές εκλογές!

    Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, δείτε τη συμβαίνει στη χώρα κι αναρωτηθείτε αν αυτή κυβερνάται! Αν θέλουμε να διαφυλάξουμε τη πατρίδα μας από τους Εθνικούς κινδύνους οδηγώντας τη χώρα στο ξέφωτο και σε καλύτερες μέρες, ρίχτε μαύρο στο Σύριζα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος διαφυγής και σωτηρίας για το Έθνος μας!!!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος    

www.manifesto.com.gr  

                                                                                                                      

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!