Loading...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ & ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΛΑΟ ΜΑΣ;
Κλίκ για μεγέθυνση


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΕΣΕΙΣ κ. κ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΕΦΟΔΟΥ, ΑΛΩΣΗΣ  & ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΣΤΕΓΟΣ & ΠΑΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ & ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ;                   

     Τι νομίζετε ότι κάνετε κύριοι, πέραν του να συναινείτε σ’ ένα απεχθές εθνικό έγκλημα  διαπράττοντας το σε βάρος των συνανθρώπων σας, εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών σας; Χρεοκοπήσατε τη χώρα μαζί με κάθε επιχειρηματία και κάθε πολίτη, πώς θα πληρώσουν τα δάνεια τους όταν δεν μπορούν καν να ζήσουν στη καθημερινότητα τους ως απλοί άνθρωποι;
     Ντροπή, βάλτε επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτή την κοροϊδία, σ’ αυτό το μαρτύριο που τους έχετε επιβάλλει και δώστε τους με τους ίδιους όρους που δίνετε τα δάνεια τους
στα funds, μήπως κάποιοι προλάβουν να σώσουν τις μικροπεριουσίες τους και τα σπίτια τους!
     Θυμηθείτε, είστε Έλληνες ορέ κι αυτά είναι αδέρφια σας και αδέρφια μας, ΝΤΡΟΠΗ!!!

     Κύριοι, τις επόμενες ήμερες θα επικαιροποιηθεί η συνεργασία της Πειραιώς με την "Intrum", ένα Σουηδικό fund ‘’εξειδικευμένο’’ στην είσπραξη των ‘’κόκκινων’’ και άλλων δανείων, ‘’αγοράζοντας’’ αξίας 26,4 δις δάνεια προφανώς σε εξευτελιστικές τιμές, όπως άλλωστε έκανε και με την Eurobank στις 6-10-17 για 220.000 καταναλωτικά δάνεια άνευ εξασφαλίσεων, πληρώνοντας ως τίμημα το 3% της αξίας τους με discount 97%!!!  Καταλαβαίνετε τι θα συμβεί στη χώρα αν ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία;    
                
     Καταρχάς ευχόμαστε στους εργαζόμενους της Πειραιώς την επιτυχή κατάληξη των όποιων κινητοποιήσεων τους! Ωστόσο, αυτή η απόφαση της τράπεζας για απόσχιση της μονάδας διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων της (RBU), έχει να κάνει κατά όπως η ιδία δήλωσε με τα ‘’ανεπαρκή’’ αποτελέσματα της εισπραξιμότητας αυτών των δανείων  αναφερόμενη σε ‘’κακή’ διαχείριση. Και ναι μεν η τράπεζα φαίνεται να υπαναχωρεί στις αρχικές της θέσεις, ωστόσο αυτό γίνεται σε αντάλλαγμα ‘’καλύτερων’’ αποτελεσμάτων είσπραξης των δανείων της, προσφέροντας τους και ένα δεύτερο κίνητρο, ένα μπόνους χρηματικό όπως ανακοίνωσε, μετερχόμενη πλέον μια δοκιμασμένη όσο και κλασική μέθοδο που μόνο ως προσφορά εξαγοράς συνειδήσεων θα μπορούσε να εκθλιφθεί, μεταλλάσσοντας τους υπαλλήλους της σε ‘’κυνηγούς θηραμάτων’’!                                     
     Μετά από αυτό φυσικά, είναι εύκολο πλέον να αντιληφθεί ο λαός μας και κυρίως η κυβέρνηση και κάθε πολιτικός της χώρας, τι θα πάθουν οι δανειολήπτες για να περισώσουν τις θέσεις τους οι 1200 της μονάδας RBU αλλά και της ‘’ειδικής’’ μεταχείρισης  και του
bulling που θα τύχουν από τα στελέχη της τράπεζας, όπου σε κάθε ‘’επιτυχία τους’’ θα εδραιώνουν τη θέση τους γεμίζοντας και τις τσέπες τους! Λυπάμαι, αλλά σύντομα θα μιλάμε πλέον για μια νέα επέλαση ενός τραπεζικού Αρμαγεδδώνα!!!

     Πατριώτες, τόσο απροκάλυπτη επίθεση στους δανειολήπτες της χώρας από τα funds, τους δανειστές, τις τράπεζες και τους όποιους άλλους μέντορες των πολιτικών μας που τους επιτρέπουν να λεηλατούν τη πατρίδα μας γκρεμίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες παίρνοντας τα σπίτια τους, τις περιουσίες έως και τις ζωές τους, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι θα δει και θα βιώσει σ’ αυτόν τον τόπο!     

      ΚΥΡΙΟΙ, ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΩΣ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η Ε.Ε ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ!
    
ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ & ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΑΤΕ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!
     Ε
πιτέλους κάντε το, μπείτε στη Βουλή και ψηφίστε το Ν\Σ, σεβόμενοι τον λαό και τη  πατρίδα σας επιτελώντας το καθήκον σας! Είστε οι εκπρόσωποι του λαού μας, το ξεχάσατε; 151 ψήφοι χρειάζονται τι κάνετε, ένας στους δυο είναι; Ντροπή, ντροπή και όνειδος!

    
     ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ & ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ, ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!
 
     Μήπως θα ‘πρεπε τουλάχιστον οι μισοί από εσάς να ανησυχείτε; Μετά τις 7 Ιούλη τι θα πείτε στον λαό  και στους Δικαστές κατά την απολογία σας, όταν σας καθίσουν όλους και όλες στο εδώλιο; Θυμηθείτε,  ο λαός μας δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά που κάνατε, γιατί πραγματικά κλέψατε τις περιουσίες του και τη ζωή του κι αυτό δεν ξεχνιέται!!!

     Και ένα τελευταίο σχόλιο προς τους φίλους και αναγνώστες μας: Πατριώτες, είναι τόσο βαθιά χωμένοι στη διαπλοκή αυτοί που μας κυβερνούν, που ενώ ξέρουν ότι μόνο μια κίνηση μπορεί να τους διατηρήσει στην εξουσία, να ψηφίσουν το Ν\Σ των δανειοληπτών, κάτι που θα μπορούσε να τους σώσει, δεν θα το κάνουν γιατί θα τους ‘’κρεμάσουν’’ στα μανταλάκια οι μέντορες τους, αυτοί που τους κρατούν και μπορούν να αποδείξουν ανά πάσα στιγμή τη προδοσία τους και τις όποιες συμφωνίες τους κάτω απ’ το τραπέζι!!!
     Κυρίες μου και κύριοι, ο χρόνος σας τέλειωσε, “the game is over”…!!!


Β. Αναγνώστου                                   
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

ΥΓ. Για όσους θα ‘θελαν να μάθουν περισσότερα… παρακαλούμε διαβάστε  το σημερινό άρθρο του CAPITAL : << Νέο τοπίο για "κόκκινα" δάνεια άνω των 50 δισ. ευρώ στην προσεχή διετία!>>

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!