Loading...


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ & FUNDS, ΒΑΜΠΙΡ, ΓΥΠΑΕΤΟΙ & ΚΟΡΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ‘’ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ’’!!!

     Όλα τα τρωκτικά της γης εδώ να ξεσκίσουν τις σάρκες μας, ότι απέμεινε απ’ τα εξαθλιωμένα κουφάρια μας, πριν μας πετάξουν όλους στον δρόμο και στις στοές!                       
     Δείτε καθημερινά άρθρα, ανακοινώσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ τραπεζικών ομίλων, funds και εταιρικών εγχώριων σχημάτων και κυρίως των διεθνών ομίλων των γνωστών βαμπίρ της παγκόσμιας οικονομίας!                                                                          
     Δείτε το ξεσάλωμα και την αθλιότητα τους, τις δυσώδεις εγκληματικές και απάνθρωπες συμφωνίες τους, την απροκάλυπτη επιθετικότητα τους και αναλγησία τους, να έχουν φτάσει πλέον στο ανώτατο επίπεδο της θρασύτητα τους, βομβαρδίζοντας καθημερινά μέσω των τοπικών και παγκόσμιων ΜΜΕ με τα μηνύματα τους τον λαό μας και τη διεθνή κοινότητα, ότι πρέπει να σωθούν τάχα οι ελληνικές τράπεζες  από τους έλληνες κλέφτες και στρατηγικούς κακοπληρωτές, ‘’υπεύθυνους’’ της οικονομικής κατάντιας των τραπεζών και της καταστροφής της χώρας, γι αυτό και πρέπει να πάρουν τα σπίτια του λαού και τις όποιες μικροπεριουσίες των παιδιών τους κι αν αυτές δεν επαρκούν να πάρουν και των εγγυητών τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ & ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!


     Και όλα αυτά όχι μόνο υπό την ανοχή της κυβέρνησης και δυστυχώς και της Α\Α αλλά με την απόλυτη συναίνεση και συνέργεια των αρχηγών τους και των επιτελείων τους!!! Μιλάμε πλέον για Εσχάτη Προδοσία!!!!!!          
     Και ο λαός μας περιμένει την επόμενη μέρα να σωθεί η πατρίδα! Από ποιούς; Αυτοί δεν είναι καν Έλληνες, είναι η ντροπή της Ελλάδος!!! 

      
     Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, η πατρίδα δεν θα σωθεί γιατί την ξεπούλησαν μαζί με τις συνειδήσεις τους! Αν δεν κάνουμε τουλάχιστον αυτό που έκαναν οι Γάλλοι φορώντας τα μπλε γιλέκα στο χρώμα της πατρίδας μας, να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας, τίποτα δεν θ’ αλλάξει, τα χειρότερα είναι μπροστά μας! 
     Η χώρα δυστυχώς δεν κυβερνάται, υπολείπεται ενός ηγέτη και υγιών πολιτικών δυνάμεων και το τίμημα που θα πληρώσουμε ως λαός για τις λάθος επιλογές μας, κατά όπως δείχνουν τα πράγματα και οι εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα θα ‘ναι πολύ βαρύ!!! 


     Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι για το ρεσάλτο, η Μακεδονία χάνεται, οι Αλβανοί αδημονούν… η Ευρώπη περί άλλων τιτιβίζει με τους Γερμανούς να εξοπλίζουν τους εχθρούς μας με άρματα υποβρύχια  και άλλα όπλα, αδιαφορώντας τι θα μας συμβεί και ο γελοιότερος όλων ο ασταθής και ημίτρελος Τράμπ, η μεγαλύτερη απειλή του πλανήτη και πιθανός φορέας του επόμενου παγκόσμιου ολοκαυτώματος μας δουλεύει μονίμως, αντιμετωπίζοντας μας ως μια ασήμαντη οντότητα και μικρούς πελάτες, εξοπλίζοντας τους μεγάλους πελάτες του για να μας βουλιάξουν στο Αιγαίο, παριστάνοντας τάχα τον σύμμαχο μας, για να επέμβει εκ των υστέρων να μοιραστεί μαζί τους τα πετρέλαια!          
     Φίλοι μου ξέρω έρχονται άγιες μέρες, ωστόσο, εγώ δεν είμαι πολιτικός και δεν λειαίνω γωνίες, αυτό που κάνω είναι να εξασκώ κριτική προς όλους αυτούς που μας κυβερνούν παίζοντας με τις ζωές μας και τη πατρίδα μας, γι αυτό ψέματα δεν θα σας πω, αυτά τα αφήνω για τους πολιτικούς, ωστόσο οι διαμορφωθείσες συνθήκες είναι άκρως επικίνδυνες κι αυτό ας το γνωρίζουμε!

    
     Τέτοιες στιγμές ίσως θα ‘ πρεπε να ανταλλάσσουμε ευχές και όχι να περιμένουμε να ηχήσουν τα τύμπανα του πολέμου ή να βλέπουμε τους δικ. επιμελητές να επιδίδουν στους πολίτες κλήσεις για εξώσεις και παράδοση των σπιτιών τους!
     Ντροπή, μεγάλη ντροπή, γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας όντως δεν θα προλάβουν να κάνουν Χριστούγεννα στα σπίτια τους και γι αυτό φέρουμε ευθύνη όλοι!!!

    
     Τέλος ας έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί οι κρετίνοι ότι το 2019 θα είναι η χρονιά που θα πληρώσουν τα λάθη τους! 

    
     Αδέρφια, ήρθε η στιγμή να αντιδράσουμε, δεν πάει άλλο, ως εδώ!!!

              

Β. Αναγνώστου  
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!