Loading...


Όλα για την εξουσία άθλιοι κουφιοκεφαλάκηδες κι αδίστακτοι προδότες! Αναρχικομυθομανείς δοσίλογοι ‘’πολιτικοί’’ της γελοιότητας και θαμώνες των τεκέδων, λελέδες δόλιοι και προσκυνημένα στοιχειά των Εξαρχείων, κατάπτυστα και μουρλοφαντασμένα μιάσματα δίχως καρδιά και σθένος πεσμένα μονίμως στα τέσσερα, αυτό είσαστε πάντα!
     Φύγετε νύχτα σιχάματα να σωθεί η χώρα, να σώσετε και σεις το τομάρι σας!!! 

    
     Ο τούρκος τρελάθηκε και εσείς ανάλγητοι αναρχοσυμμορίτες στον κόσμο σας!          
     Όλα αυτά κι άλλα τόσα δεν φτάνουν  να σας περιγράψουν άθλιοι, είστε η ντροπή και η καταστροφή της πατρίδας μας! Δεν φτάνουν όλα αυτά που κάνατε στη χώρα και στον λαό παραδίδοντας την Ιστορία μας και κομμάτι της πατρίδας μας στους Σλάβους, δεν φτάνει που κλέβετε τις περιουσίες και τα σπίτια μας δίνοντας τα στους μέντορες σας και λεηλάτες  μας, κατορθώσατε πανηλίθιοι το απίστευτο και ακατόρθωτο!!!
     Τους παραδοσιακούς συμμάχους και ομοθρήσκους μας Ρώσους να τους κάνετε εχθρούς μας ρίχνοντας τους στην αγκαλιά των Τούρκων, όπως και τους Αμερικανούς επίσης συμμάχους μας να εξοπλίζουν προκλητικά ως αστακούς τους αέναους εχθρούς μας, κάνοντας έως και κοινές ασκήσεις μαζί τους στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο στις θάλασσες μας και στα εδάφη μας δίχως καν ν’ αντιδράτε, με την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να παρακολουθούν ως απλοί θεατές τα τεκταινόμενα σαν να μην είμαστε καν μέλη και σύμμαχοι τους!!!  
     ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ & ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ!!!


     Και εσύ προσκυνημένε αρχισυμμορίτη και αρχιπροδότη, ρώτησε τη Μέρκελ μετά τα φιλιά σας αύριο, πότε θα στείλει τα επόμενα τανκς και υποβρύχια στους Τούρκους, αυτά που θα πάρουν τις ζωές των παιδιών μας προασπίζοντας τα κοινά μας σύνορα, δηλαδή τον λαό της και όλους τους άλλους λαούς της Ε.Ε!
     Μετά απ’ αυτό φυσικά διαβεβαίωσε την ότι παραμένεις πιστός πάντα στο δόγμα ‘’όλα προς χάριν της εξουσίας’’ και ότι θα κάνεις τα πάντα για να παραδώσεις τη Μακεδονία  και τα σπίτια του λαού μας με τους νέους πλέον όρους που σου ζητούν!!!   
     Άθλιοι, είστε εσείς πολιτικοί να εκπροσωπήσετε τη χώρα; Πότε θα σταματήσετε επιτέλους αυτό το ξεπούλημα και την καταστροφή της πατρίδας σας; Δώσατε τα πάντα για να εισπράξετε μόνο απόρριψη και ντροπή! Πώς μπορείτε να μιλάτε ακόμα στον Ελληνικό λαό και πώς τολμάτε να βρίσκεστε έως σήμερα στην εξουσία; 
     Ούτε καν κι αυτή η εσχάτη των ποινών άθλιο-Νενέκια δεν φτάνει να σβήσει τη προδοσία σας!!!

     Και σ’ όλα αυτά δόλια, ανέντιμα και προσκυνημένα μιάσματα, πριν προλάβει ο λαός να σας στείλει σπίτια σας ή στα μπουντρούμια ή κι ακόμα χειρότερα, πριν σας δικάσει με συνοπτικές διαδικασίες όπως σας αξίζει να πάθετε προτού  φτάσετε καν στο εδώλιο, τρέχετε τις διαδικασίες να προλάβετε να επικυρώσετε την ‘’προσωπική σας συμφωνία’’  ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ!!!

     Ντροπή και όνειδος για σας και τις οικογένειες σας, είναι αυτό που θα αφήσετε πίσω σας προδότες! Τέτοια προδοσία δεν έχει ματαγίνει ποτέ σ’ αυτόν τον τόπο! Ένας Κολοκοτρώνης σας χρειάζεται αλλά δεν πειράζει, τον ρόλο του θα τον παίξει ο λαός μας!
     Και εσύ μικρό κι ανέντιμο ανθρωπάκι ‘’Stavros των έξωθεν’’, πολιτικέ της πλάκας γελοιότατε, θυμήσου αυτό που δήλωνες και ξέχασες, ότι αν θα πέσεις κάτω του 5% θ’ αποσυρθείς της πολιτικής. Αν τολμήσεις ανθελληνικό κι ανέντιμο μίασμα να στηρίξεις τον Τσίπρα στην προδοσία των Πρεσπών για να εξασφαλίσεις την πολιτική σου επιβίωση προδίδοντας τη πατρίδα σου, θα βαπτιστείς ως πρώτος τη τάξει προδότης και πρώτος θα κληθείς να πληρώσεις το τίμημα της προδοσίας σου!!!


     Τέλος, πανάθλια Νενέκια όλοι σας, δεν ξέρω αν θα προλάβετε να φτάσετε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας, ωστόσο να ‘στε σίγουροι ότι το τίμημα της πολλαπλής προδοσίας σας τελικά θα το πληρώσετε! Αυτές οι πληγές στο σώμα της Δημοκρατίας, στο πνεύμα και στη ψυχή ενός λαού δεν επουλώνονται ποτέ, παραμένουν ανοιχτές έως να ‘ρθει η στιγμή τη δικαίωσης ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ!!!


Β. Αναγνώστου
                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr

          

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!