Loading...


Πραγματικά σήμερα αξίζει να δει κανείς τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! Να δει τι είπαν ο Μίκης και άλλες σοβαρές προσωπικότητες και να ολοκληρώσει με τα κανάλια, βλέποντας την υποδοχή και τους διαλόγους της Μέρκελ με τον κατά τίτλο φερόμενο ως πρωθυπουργό της χώρας, έχοντας μάλιστα τώρα μαζέψει και όλες τις εξουσίες στα χέρια του, για να νοιώσει πραγματικά τι πάει να πει ντροπή να ‘σαι σήμερα Έλληνας!     


     Τέτοιο υποκείμενο, τόσο επικίνδυνος και προκλητικός προδότης δεν ξαναπέρασε ποτέ απ’ αυτόν τον τόπο! Η πατρίδα μας  γνώρισε προδότες ωστόσο σαν αυτόν ΠΟΤΕ!!! 
     Και όλα αυτά στιγμές που οι Τούρκοι ξεκινούν τη μεγαλύτερη όλων άσκηση τους στο Αιγαίο και Μεσόγειο στέλνοντας μας κυριολεκτικά ‘’τελεσίγραφο’’ πολέμου!


     Ωστόσο και πάλι, τέτοιο μίασμα πολιτικό, τέτοιο υποχείριο και τυφλό όργανο των δανειστών και θεσμών δεν φαντάζονταν ποτέ ούτε οι ίδιοι κατά όπως επανειλημμένα έχουν δηλώσει ότι θα βρουν στην Ελλάδα να περάσουν όλα αυτά που ήθελαν μέσω των μνημονίων, αλλά και να εξυπηρετήσουν τα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά τους σχέδια, μοιράζοντας όπως το πάνε στο άμεσο μέλλον τη χώρα μας στους γείτονες εχθρούς μας, αρχίζοντας με τη συμφωνία των Πρεσπών για να προχωρήσουν στην Ήπειρο και στη Θράκη για να καταλήξουν τελικά στο μοίρασμα του Αιγαίου και των νησιών μας!!! 
     Και  εμείς δεχτήκαμε με τιμές και αγκαλιές τον εκτελεστή μας, αυτή τη νεοναζί που έθεσε τη χώρα υπό νέα κατοχή και δουλεία, αυτή που δεν άρθρωσε κουβέντα για τα κατοχικά  εγκλήματα και αποζημιώσεις, όταν ο βρωμολαός της κατέσφαζε επί τέσσερα χρόνια παιδιά γυναίκες και γερόντια, καίγοντας εγκύους και παπάδες μέσα στις εκκλησίες, αφανίζοντας ολόκληρα χωριά, διαπράττοντας τα χειρότερα εγκλήματα της ανθρωπότητας, με αποκορύφωμα τον μαζικό θάνατο 600.000 ανθρώπων από ασιτία κατά την προσφιλή τους τακτική όπως έκαναν και με τους Εβραίους και όχι μόνο, οδηγώντας τους στον θάνατο, αφήνοντας τους να σβήνουν αποστεωμένους στα πεζοδρόμια, πετώντας τους μετά μαζικά σαν να ‘σαν σκυλιά στις γούρνες!!!           


     Ναι, αυτή είναι η σύμμαχος μας που δεχτήκαμε χθες με αγκαλιές και τιμές που ήρθε να μας ευχαριστήσει ως εκπρόσωπος των δανειστών, των θεσμών και ‘’συμμάχων’ μας που τους παραχωρήσαμε την Μακεδονία και την Ιστορία μας αλλά και  γιατί τους προσφέραμε τις τράπεζες μας ως δώρο & τα δάνεια του λαού μας μαζί με τις περιουσίες και τα σπίτια μας, για να μας πετάξουν τελικά στους δρόμους μεταλλάσσοντας μας σε ζητιάνους και άστεγους για άλλη μια φορά δια της αλάνθαστης μεθόδου του Χότζα!
     Ωστόσο μας  διαβεβαίωσαν ότι θα τύχουμε της συμπαράστασης τους, να μην ανησυχούμε αν και βεβαίως οι ίδιοι δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για όλα αυτά που συνέβησαν!!!!!!

     Να χαιρόμαστε λοιπόν αυτόν τον αρχιμάστορα της πολιτικής αλητείας και διαπιστευμένο πλέον προδότη, αυτόν που η κ. Μέρκελ και οι συνοδοιπόροι της θέλουν να τον προτείνουν και για το Νόμπελ ειρήνης!
     Ωστόσο κατά πληροφορίες μας οι απόψεις  διίστανται, καθώς κάποιοι άλλοι θέλουν να προταθεί για το βραβείο του Μέγιστου Προδότη επί της Γης και για το βραβείο της ανοιχτής παλάμης!!!
  
     Πατριώτες δεν πάει άλλο, μιλάμε πλέον για τον απόλυτο ορισμό της γελοιότητας!
     Μιλάμε για έναν αδίστακτο και δόλιο τύπο των Εξαρχείων που υποσχέθηκε τα πάντα και ξεγέλασε τους πάντες, ακόμα κι αυτόν τον μέντορα του Αλαβάνο, τον οποίον πρόδωσε κι αυτόν και που στο επόμενο στάδιο για να βρεθεί στην εξουσία δεν δίστασε στιγμή να φορέσει τον μανδύα της αριστεράς, για να κάνει ότι του πρόταξε η παγκόσμιος δεξιά, οι ρυθμιστές και επικυρίαρχοι του παγκόσμιου συστήματος, κάτοχοι και κλειδοκράτορες του παγκόσμιου πλούτου!  
     Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας μας!!!


     Λυπάμαι, αλλά ντροπή και όνειδος για όλους μας που θέλουμε να πιστεύουμε ακόμα ότι είμαστε Έλληνες! Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτόν τον τίτλο τιμής, πρέπει να φροντίσουμε άμεσα αυτοί οι δοσίλογοι κατ’ επάγγελμα και εθνικοί μειοδότες, να πάψουν να κυβερνούν τη χώρα και μια και οι Δικαστές μας δεν πράττουν το καθήκον τους παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας, πρέπει ν’ αναλάβει ο λαός μας να αποδώσει ‘’τα του Καίσαρος τω Καίσαρι’’ και τη Δικαιοσύνη!!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος      
                   

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!