Loading...

Είναι αναπόφευκτο να συμβεί καθώς εκεί οδηγούν τον λαό! ΝΑΙ, την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα, να μας δουν όλα αυτά τα γλοιώδη μιάσματα, οι Δοσίλογοι και οι δευτεροπροδότες, όλοι αυτοί που αλλάζουν κόμματα σαν πουκάμισα για τη καρέκλα και τη τσέπη τους ξεπουλώντας τις συνειδήσεις τους τη Πατρίδα και τον Λαό τους, για να δουν τι τους περιμένει!  


     Ωστόσο, ποιος και πότε θα εξηγήσει στον λαό μας το βρώμικο παιχνίδι που του παίζουν και ότι είναι αυτό ακριβώς που τους κάνει να επιβιώνουν παραμένοντας έως  σήμερα στην εξουσία; Τι κάνουν τα ΜΜΕ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης;                     
     Ουδείς στοιχειωδώς οξυδερκής και ολίγον ραδιούργος; Να τους χαιρόμαστε όλους! Δεν είναι τυχαίο ότι βρισκόμαστε σε αποσύνθεση και σ’ αυτή τη κατάντια!

     Πατριώτες και πατριώτισσες, αν δεν έρθουν νέα μυαλά και νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου να αναλάβουν τα ηνία της χώρας, άσπιλα άτομα, άξιοι και ΕΛΛΗΝΕΣ στο πνεύμα και στη ψυχή με αξίες, ιδανικά και αρχές να αγαπούν πραγματικά τη πατρίδα τους και όχι τις καρέκλες, δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα και τον λαό μας κι αν αυτό δεν γίνει συνείδηση σύντομα θα μιλάμε για ένα ξεχασμένο Έθνος!


     Τέσσερα χρόνια τώρα ο Πινόκιο της χώρας, και μεγαλύτερο Νενέκι της σύγχρονης ιστορίας μας, ακολουθεί μονίμως την ίδια τακτική.
     Ρίχνει μαζί στο ίδιο καλάθι 4-5 σοβαρά θέματα οικονομικά και εθνικά, τα μοιράζει στους λαγούς του και δεύτερο-Νενέκια του υπουργούς, σε κάποιους αλητήριους επιπέδου Πολάκη και κάποιους άλλους γελοίους που όλη η κυβέρνηση βρίθει απ’ αυτούς  (ποιους να πρωτοαναφέρεις), κι αυτοί με τη σειρά τους βγαίνουν και τα αναδεικνύουν ταυτόχρονα σε πρώτα θέματα μέσω των ΜΜΕ δημιουργώντας εντάσεις  τεχνικές ή μη, αποπροσανατολίζοντος έτσι τον λαό και κυρίως υποβαθμίζοντας κι απαξιώνοντας τη σπουδαιότητα τους λόγο της ταυτόχρονης παρουσίας τους, περνώντας έτσι όλες τις πράξεις προδοσίας τους και τα όποια εθνικά τους εγκλήματα!!!        

    
     Είναι αυτό που κάνουν κι αυτή τη στιγμή. Δείτε πόσα εθνικά θέματα και μέτωπα έχουν ανοίξει μαζί ανεβάζοντας τους τόνους και τις εντάσεις ταυτόχρονα, αρχίζοντας με της Τουρκίας όλα τα μέτωπα, Αιγαίου νησιά και Θράκη, Μεσόγειο - εξορύξεις και ΑΟΖ Ελληνικές– Κυπριακές και Ιονίου, αναδεικνύοντας μαζί και τις άλλες διεκδικήσεις των Αλβανών της Β. Ηπείρου περί Τσαμουριάς, για να περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα, αποπροσανατολίζοντας τον λαό, να προλάβουν να περάσουν το Μακεδονικό και ταυτόχρονα να μην ασχολείται κανένας πια με το δεύτερο πρόβλημα της χώρας και κατά πολλούς το πρώτο στην ιεραρχία και σημαντικότητα, το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας τους έως και των σπιτιών τους, εκατομμυρίων ΄ΚΟΚΚΙΝΩΝ΄ δανειοληπτών και των δύστυχων ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΟΥΣ που οι ίδιοι οι κυβερνώντες τους οδήγησαν όλους στην οικονομική τους καταστροφή κι ανέχεια, στέλνοντας δεκάδες χιλιάδες από αυτούς έως και στον θάνατο, στιγμές που ακόμα τα μιάσματα αυτά τολμούν να κυβερνούν!!!      
     Επιτέλους, πόσο δύσκολο μπορεί να ‘ναι να βρεθούν έστω και λίγοι νοήμονες, άξιοι και τίμιοι πολιτικοί σ’ αυτή τη χώρα, τι κατάρα είναι αυτή;

     Μια επί πλέον απόδειξη της ως άνω τακτικής τους είναι, αυτές τις στιγμές που ο λαός είναι στα κάγκελα έτοιμος να μπει στη βουλή για το Μακεδονικό, σήμερα και τις επόμενες μέρες ο κυρ-Αλέκος έχοντας εξασφαλίσει τα δικά του ‘’ταμεία και έργα’’ πίσω από τις πλάτες μας, διαπραγματεύεται τα σπίτια μας αν πρέπει να τα κρατήσουμε ή να βρεθούμε στους δρόμους και στις στοές μαζί με τα παιδιά μας, γιατί φτιάξαμε έναν παραπάνω όροφο να τα κρατήσουμε κοντά μας, βοηθώντας τα στη ζωή τους!
     Πώς τολμάτε κλεφτοαλήτες, μαζί τα φτιάξαμε ή μας τα δώσατε εσείς; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

     Τι θα συζητήσετε σήμερα κ. υπουργέ Επικρατείας με τους τραπεζίτες; Τη μοιρασιά σας και τους τρόπους να μη αναφερθούν τα ονόματα σας στα όποια σχήματα δημιουργήσετε συμμετέχοντας και εσείς σ’ αυτή τη παγκόσμια συνομωσία και λεηλασία σε βάρος των συμπατριωτών σας;      
     Φτάσατε άθλιοι να διαπραγματεύεστε ζωές κι αν πρέπει να πάρετε τα σπίτια του λαού σας αξιολογώντας τα πάνω ή κάτω από 100.000€ ή 150.000€, αντί να μπείτε στη βουλή να ψηφίσετε Νόμο να δώσουν στους δανειολήπτες τα δάνεια τους στις ίδιες αξίες που τα προσφέρουν στα Funds οι φίλοι σας τραπεζίτες, μιας και είπατε τόσα ψέματα για Σεισάχθεια και άλλα!
     ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!      
     Αλλά πώς θα συμβεί αυτό όταν συμμετέχετε όλοι σας στο μεγάλο φαγοπότι; Κύριοι μια συμβουλή, κάντε το σωστά για να 'χετε κάτι να πείτε κατά την απολογία σας ως τελευταία σας φράση!

     Τέλος, κ. υπουργέ, έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχουν μόνο τα Στεγαστικά δάνεια και ο νόμος Κατσέλη; Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια ή με τα δάνεια του Ελ. Δημοσίου και όλα τα άλλα δάνεια τι θα κάνουν; Εσείς τους πτωχεύσατε, θα χάσουν τα σπίτια τους ή θα τους ρίξετε στα σκυλιά & στα μπουντρούμια; Είναι δυνατόν να αναφέρεστε μόνο σ’ αυτά;   
     Έλεος, επιτέλους ξυπνήστε, η χώρα χάνεται μαζί και ο λαός μας, όλα τα κάνετε στραβά, σκόπιμα ή μη, τίποτα δεν κάνετε σωστά!
    
    Ωστόσο αυτό που μένει πάντα είναι το αποτέλεσμα κι αυτό είναι τραγικό για εκατομμύρια Έλληνες και ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ & ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ;;;

     Κύριε Φλαμπουράρη, ανεβείτε τέσσερις παραγράφους και πράξτε ως Έλληνας το καθήκον σας, αυτό που αναφέρεται στην συγκεκριμένη παράγραφο! Αν δεν το κάνετε προ της ολοκλήρωσης των συζητήσεων σας με τους τραπεζίτες για να προλάβετε τους θεσμούς και τους δανειστές, δεν είστε Έλληνας και όχι μόνο, είστε κάτι άλλο, αυτό που δεν θέλετε να ακούσετε!!!            


     ΩΣΤΟΣΟ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!


Β. Αναγνώστου 
                                 
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!