Loading...


Πετάξτε τους τις τράπεζες στα μούτρα - έτσι κι αλλιώς με κέρματα τις πλήρωσαν - αν θέλουν να τις σώσουν, να το κάνουν αυτή τη φορά με δικά τους κεφάλαια και όχι με τα λεφτά τα δικά μας! Επιτέλους, σκεφτείτε ως Έλληνες!!!

     ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ & ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ 100% ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!        


     Αν αντιδράσουν, δώστε τους την εναλλακτική να επιστρέψουν τις τράπεζες μαζί με όλα τα δάνεια αντί του ιδίου ευτελούς τιμήματος που τις πήραν και αυτοί κι ακόμα πιο χαμηλά, κι αν αρνηθούν αφήστε τους να πνιγούν μέσα στις δικές τους βρωμιές και λύματα!
     Σταματήστε αυτό το προσχεδιασμένο ολοκαύτωμα, που με το επαίσχυντο πρόσχημα να σώσουν τάχα τις τράπεζες παίρνουν τις περιουσίες και τα σπίτια του δύσμοιρου λαού μας δημιουργώντας κάθε μέρα και νέους άστεγους, πένητες, σκλάβους και παρίες μέσα στη πατρίδα μας, μέσω των ιδίων τραπεζών μας – αν είναι δυνατόν - διαλύοντας οικογένειες και επιχειρήσεις, πτωχεύοντας και γκρεμίζοντας τα πάντα! 
     ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ! Πατριώτες ξέρω, το μυαλό όλων βρίσκεται στις δραματικές εξελίξεις του Μακεδονικού, αυτής της Εθνικής προδοσίας που συντελείται και που κατά όπως δείχνουν τα πράγματα με τους αποστάτες και προδότες να περισσεύουν, άλλη μια μάχη θα χαθεί όπως και τόσες άλλες, γιατί δεν υπάρχουν πια ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί ούτε καν στον χώρο της αντιπολίτευσης!
     Ακόμα κι αυτό ξεφεύγει κάθε συνειρμού, αγγίζοντας τα όρια του παραλόγου!

    
     Ωστόσο το κράτος πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, το οφείλουμε στη πατρίδα μας και στις επόμενες γενιές! Ήδη άρχισαν να αναπτύσσονται στη χώρα νέα τραπεζικά σχήματα όπως η νεοσυσταθείσα τράπεζα Praxia Bank και θα ‘ρθουν κι άλλες!  
     ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΧΩΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ & Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

     Έως χθες μας έπαιρναν τα σκάλπς, τώρα οι εντολές που λαμβάνουν και που δίνουν τα διεθνή αυτά μιάσματα και κοράκια είναι, πάρτε κεφάλια, περιουσίες και ζωές, ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! Η αναλγησία και η ποταπότητα των ισχυρών σε όλο της το μεγαλείο!

     ΚΥΡΙΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ & ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ & ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ  ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!                                                 
     Αν δεν δηλώσετε ότι θα προχωρήσετε αυτή τη φορά άμεσα σε μια από τις δυο ως άνω κινήσεις καθώς δεν έχετε ψηφίσει ήδη επί 4 χρόνια τώρα  το επίμαχο Ν\Σ που ζητούν οι δανειολήπτες της χώρας, δεν χρειάζεται καν ο λαός να σας καθίσει στο εδώλιο! Η άρνηση σας και μόνο θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά σας αξίζει!


     ΤΕΛΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ & ΕΣΕΙΣ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ, ΕΝΩ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑ & Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ‘’ΚΟΚΚΙΝΩΝ’’ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΟΣΟ & ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ & ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ!!!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΗ ΓΗ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ & ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ & ΔΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ!                          
     ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ!!! 

Β. Αναγνώστου
                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!