Loading...


Είναι η κατάρα της χώρας και το όνειδος της ντροπής μας! Αποκλείστε τον από οποιαδήποτε παρουσία και εκπροσώπηση της χώρας, κρύψτε τον και εξαφανίστε τον, κάντε τον αόρατο να μη ξανανοίξει ποτέ το στόμα του ο προδότης, αν θέλουμε πραγματικά να διαφυλάξουμε τη πατρίδα μας ή ότι έχει απομείνει απ’ αυτή έως να τον στείλουμε εκεί που ήταν η θέση του στο 4% κι από κει στο σκαμνί να δικαστεί για τα εγκλήματα του και τις πολλαπλές πράξεις προδοσίας του!!!

    
     Τι  μας λέει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του  ο κατάπτυστος προδότης; Κατ’ αυτόν το 80-90 % των Ελλήνων είμαστε φασίστες ακροδεξιοί και μη σκεπτόμενα άτομα,  γιατί προασπιζόμαστε την ελληνικότητα της αιματοβαμμένης Μακεδονίας μας και τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, θέλοντας ως Έλληνες να σταματήσουμε την προδοσία και το εθνικό έγκλημα που διέπραξε σε βάρος του Έθνους μας, κτίζοντας τους ο άθλιος τα θεμέλια να διεκδικήσουν στο μέλλον έως και τα εδάφη μας βγαίνοντας στο Αιγαίο!   
     Και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο για κάθε νοήμονα πολίτη  πριν στεγνώσουν καν οι υπογραφές τους, οι ‘’καλοπροαίρετοι’’ γείτονες  μας Σλάβοι, πέταξαν το προσωπείο τους δικαιώνοντας μας!!!

     Κάθε μέρα παρακολουθούμε αυτό το γλοιώδες μίασμα τον Ζάεφ μαζί με όλο το ρεμπέτ-ασκέρι του, τους Τούρκο-Βούλγαρο-Αλβανόφωνους γύφτους και Σλάβους ποτισμένους εχθρούς της χώρας μας, να βγαίνουν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ανακηρύσσοντας τον εαυτό τους ‘’Μακεδόνες’’ και το κρατίδιο τους ‘’Μακεδονία’’ διεκδικώντας κάθε τι Ελληνικό-Μακεδονικό, είτε είναι προϊόν όπως έκαναν πρόσφατα στην έκθεση τροφίμων της Νέας Υόρκης και τελευταίως στη Γερμανία!                 
     Μιλάμε πλέον για μια μισελληνική ετεροβαρή συμφωνία, για μια απίστευτη εθνική προδοσία από τον πρωθυπουργό της χώρας μας και άλλα 152 κατάπτυστα μιάσματα, πιόνια των κατακτητών της πατρίδας μας, προσκυνημένα όλα ανήκοντα στη ‘’λέσχη των προθύμων’’, έτοιμα πάντα να προδώσουν για τα 7.000+... αργύρια και τις όποιες άλλες συμφωνίες τους κάτω απ’ το τραπέζι!
     Τι να πρωτοαναφέρουμε, τις μύριες τόσες αποτυχημένες διεκδικήσεις μας και όλες τις χαμένες μάχες της χώρας που τον διαπίστευσαν παγκοσμίως ως τον χειρότερο διαπραγματευτή της γης ή να στοχεύσουμε στην άλλη εθνική τραγωδία, σ’ αυτή που έδωσαν οι άθλιοι στους μέντορες τους ως δώρο όλες τις τράπεζες μαζί με τα δάνεια του λαού, κλέβοντας τις περιουσίες και τα σπίτια του εις εξόφληση του "χρέους" τους για να βρεθούν στον θώκο της εξουσίας;  

      Πατριώτες, ζούμε απίστευτες στιγμές! Ο μεγαλύτερος προδότης της Υφηλίου θα προταθεί για βραβείο Νόμπελ μετά κι από τη πρόσφατη  βράβευση του στο Μόναχο  από τους Γερμαναράδες σφαγείς μας, τους αέναους εχθρούς εισβολείς και λεηλάτες της πατρίδας μας, ένα βραβείο που μόνο ως βραβείο εσχάτης προδοσίας θα μπορούσε να ονομαστεί, καθώς τον βραβεύουν γιατί ξεπούλησε και πρόδωσε ο άθλιος τη πατρίδα του υπηρετώντας τους κατάπτυστους και μισελληνικούς σκοπούς τους!!!
      Πολλά έχουμε ζήσει και πιο πολλά έχουμε διαβάσει, ωστόσο, αυτό το δράμα δεν έχει ξαναπαιχθεί ποτέ! Εν καιρό ειρήνης να παραδίδει μια χώρα την επικυριαρχία της,  την ιστορία της και την πολιτιστική της κληρονομιά, τον Εθνικό της πλούτο και  τις περιουσίες του λαού έως και τα σπίτια του, μεταλλάσσοντας τους πολίτες της σε άστεγους και παρίες, τόσο απροκάλυπτες πράξεις προδοσίας δεν ξανάγιναν ποτέ!!!!!! 

ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! 

     Έλληνες και Ελληνίδες, τούτο το ποταπό, πανούργο κι ανώριμο προσκυνημένο παιδί (γιατί περί αυτού πρόκειται και μη πιστέψει κανείς ότι πρόκειται περί έξυπνου ανθρώπου και δη πολιτικού γιατί προσβάλει τη νοημοσύνη του) δεν θα ‘πρεπε ποτέ να βρεθεί απέναντι στον Ερντογάν, σ’ έναν πραγματικό ηγέτη που ανεξάρτητα αν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας μας δεν παύει να είναι σήμερα ο ένας εκ των δυο μεγαλύτερων πολιτικών στην παγκόσμια σκακιέρα!            
     Αν υπήρχε ίχνος στοιχειώδους αντίληψης και εθνικής υπερηφάνειας μ’ αυτά που μας κάνουν στο Αιγαίο, η όποια πρόταση τους θα ‘πρεπε να έχει απορριφτεί άμεσα και με τον πλέον απωθητικό τρόπο, απαιτώντας τους να υπογράψουν έστω και μιας μικρής διάρκειας ένα μορατόριουμ για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και πάντα παρουσία μιας πολυμελούς αντιπροσωπείας για να μπορούμε να σταθούμε απέναντι τους! 
     Και επειδή όπως  λέει ο λαός μας, <<ο λύκος δεν αλλάζει την προβιά του>> ποια είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας και που είναι οι πολιτικοί μας τώρα που η Τουρκία έχει τουλάχιστον τρία ανοιχτά μέτωπα και βρίσκεται απέναντι όλων; 
     Γιατί δεν ‘’ενεργούμε’’ μαζί με τους Κούρδους και τις άλλες εχθρικές ως προς αυτούς δυνάμεις που βρίσκονται στα νώτα τους έχοντας στο πλευρό μας την Ευρώπη  και τώρα τις
USA να τους φτάσουμε στα βάθη της Ασίας όσο υπάρχει ακόμα καιρός και μπορούμε να το κάνουμε; Ποιος θα δει ότι τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή και που είναι η ηγεσία της χώρας μας;  
     Πατριώτες αν αυτό δεν γίνει τώρα ο Θεός να λυπηθεί τη πατρίδα μας, μας περιμένουν άσχημες εξελίξεις σε Ελλάδα και Κύπρο κι αυτό το λέμε πολύ καιρό!!!  

     Και ενώ συμβαίνουν τα τόσα άλλα μύρια σε βάρος της χώρας, ο άθλιος και προσκυνημένος τόλμησε να συνδέσει πρόσφατα τη συμφωνία των Πρεσπών με το Κυπριακό! ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ; Κύπριοι και Έλληνες, αρχίστε να τρέμετε ψάχνοντας ποια θα είναι η επόμενη προδοσία και εθνική τραγωδία του Τσίπρα και των υμετέρων του!    
     Συγχωρήστε με αν σε προηγούμενο άρθρο μου έχω πει ‘’καλύτερα να πέσει το αεροπλάνο από το να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση’’, ελπίζω οι εξελίξεις να μη με δικαιώσουν! Ωστόσο, και ο ηλιθιότερος των ηλιθίων καταλαβαίνει ότι οι Τούρκοι δεν διαπραγματεύονται τίποτα δικό τους, διεκδικούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! 

                                                                    
     Προς τι λοιπόν η εκεί παρουσία αυτού του ανεπαρκή και προσκυνημένου ανεγκέφαλου τάχα ηγέτη μας, μόνο κακό μπορεί να κάνει!!!  Θεέ μου, ένας ηγέτης δεν θα βρεθεί ποτέ γι' αυτή τη δόλια πατρίδα μας;

Β. Αναγνώστου  
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!