Loading...


Ι. Δραγασάκης: Πρέπει να διαφυλάξουμε τις τράπεζες "μας"...! Α. Φλαμπουράρης: Να προστατευθεί η πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς...! Κύριοι, αποφασίστε τι θέλετε, να σώσετε τις ξένες τράπεζες ή τον λαό και τη χώρα;
     Θυμηθείτε, ανήκετε στην ίδια κυβέρνηση!  
                                     

     Μπάρμπα-Γιάννη τώρα και πίσω λαγός των δανειστών και σπεκουλαδόρος των τραπεζών; Κι εσύ κυρ-Αλέκο των Εξαρχείων τώρα θυμήθηκες να το παίξεις πατριώτης; Κύριοι, καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια, ήρθε η στιγμή να γράψετε Ιστορία!
     Είσαστε οι  τελευταίοι κρίκοι υποτίθεται των λιγοστών πατρώνων αριστερών που απέμειναν να  πολιτεύονται ακόμα, ποια θα ‘ναι η υστεροφημία σας και τι θα αφήσετε στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας πέραν της μιας μελανής σελίδας ντροπής που θα σας ακολουθεί για πάντα, για όλα αυτά που διέπραξε το κόμμα και η ηγεσία του; 
     Τι είναι αυτά που λέτε και κάνετε; Πώς μπορείτε να προδίδετε τους αγώνες των νεκρών συντρόφων σας, όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους στα βουνά και στα ξερονήσια! Πού είναι οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά που υποτίθεται πρέπει να πιστεύετε και να υπηρετείτε; Όλα στο βωμό του χρήματος και της εξουσίας; ΝΤΡΟΠΗ!  


     Τελικά πείτε στον λαό, ποια Αριστερά είναι αυτή που εκπροσωπείτε; Τι είναι όλες αυτές οι επαίσχυντες, δόλιες και δυσώδεις προσπάθειες σας να περάσετε στους πολίτες γι άλλη μια φορά επικαλούμενοι τη ‘’σωτηρία’’ των τραπεζών, τους τάχα στρατηγικούς κακοπληρωτές  και τις νέες ανακεφαλαιοποιήσεις τους  για να αποκτήσετε το ηθικό έρεισμα  να οδηγήσετε στη πενία, στα παγκάκια έως και στον θάνατο αθώους πολίτες;
     Αυτά τα κάνουν καθημερινά και στοχευμένα όλοι αυτοί που τους εκπροσωπούν, όπως και οι ίδιοι ως ιδιοκτήτες οίκων αξιολόγησης, τραπεζών και παγκόσμιων ΜΜΕ, για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη φτάνοντας στην ολοκλήρωση των στόχων τους!         
     Κύριοι δεν ντρέπεστε, ποιούς προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Έναν λαό που συνθλίψατε και καταστρέψατε ρίχνοντας τον στον Καιάδα; Ποιόν Έλληνα ενδιαφέρει σήμερα αν θα σωθούν οι λεηλατημένες πρώην τράπεζες μας; Είναι δικές τους πλέον, τι προσπαθείτε να πείτε σ’ αυτόν τον δύστυχο λαό στιγμές που του παίρνετε τα σπίτια, τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις, για να τα μοιραστείτε με τους μέντορες σας και κάθε άλλο λαμόγιο εντός και εκτός της χώρας; ΝΤΡΟΠΗ!    


     Κύριοι αλλάξτε ρότα, λαός και χώρα χάνονται και τα πάντα δείχνουν ότι οδηγούμεθα σε αδιέξοδο! Αποδείξτε στη πράξη έστω και για μια φορά, ότι δεν υπηρετείτε αυτά τα άθλια μιάσματα, τους λεηλάτες των λαών και ισχυρούς της γης σημερινούς κατόχους των τραπεζών μας, John Paulson - Prem Watsa  &  SOROS!!!                                                          
     Βγείτε μπροστά σαν άντρες και γνήσιοι Έλληνες, αποφασίζοντας και πράττοντας μονομερώς, όπως ήδη κάνατε για πρώτη φορά (και μπράβο σας γι αυτό) με την αύξηση του κατώτατου μισθού και την αύξηση των δόσεων των ταμείων που ήδη ετοιμάζετε (παρακαλούμε εντάξτε στα ίδια μέτρα και τα χρέη προς τις Εφορίες) και ολοκληρώστε τη κίνηση σας κατά όπως ανακοινώσατε χθες εκπλήσσοντας πραγματικά τους πάντες, όταν δηλώσατε ότι εξετάζετε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε  μονομερώς χωρίς συμφωνία με τις τράπεζες και τους Ευρωπαίους δανειστές σε νέα νομοθετική ρύθμιση των "κόκκινων" δανείων, επεκτείνοντας και τη προστασία της πρώτης κατοικίας σε όλα τα φυσικά πρόσωπα, εντάσσοντας και όσους έχουν εμπορική ιδιότητα, για όλους τους τύπους των δανείων, υποθέτοντας βεβαίως ότι θα συμπεριλάβετε και τα δάνεια με την εγγύηση του Ελ. Δημοσίου, καθώς και αυτά αφορούν επιχειρήσεις!

    
     Κύριοι, επιτέλους κάντε το πράξη, προχωρήστε και ο λαός θα βρεθεί σύσσωμος στο πλευρό σας, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ, ΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!   
     Μπείτε στη βουλή  και πράξτε το καθήκον σας απέναντι σ’ αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν ότι πολυτιμότερο είχαν, τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους, εναποθέτοντας πάνω σας όλες τους τις ελπίδες! Δικαιώστε τους!!!

     ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ Ν\Σ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ  Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ  ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & ΤΡΙΤΕΓΓΥΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ & ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ- ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘’ΚΟΚΚΙΝΑ’’ ΔΑΝΕΙΑ,  ΝΟΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ  ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS!!!  
     ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ  ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΟΧΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ & ΤΩΝ  ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου 
                                 
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!