Loading...


ΝΑΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΔΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΗΣ Α\Α!!! Πατριώτες, δεν ξέρουμε πότε θα πέσει η πρώτη ντουφεκιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι εκεί που οδηγούν τον λαό μας δεν θα αργήσει να συμβεί! Είναι αδίστακτοι, τίποτα δεν τους σταματά, ούτε καν η δυστυχία και ο θάνατος που προκαλούν στους συμπατριώτες τους!
     Τέτοια πάστα πολιτικών δεν ξανάδε ποτέ αυτός ο τόπος!!!


     Και ενώ οδηγούν τη χώρα σε μονοπάτια αδιέξοδα και είναι θέμα χρόνου πλέον τα πάντα να συμβούν, τραπεζίτες, κυβέρνηση και Μ.Μ.Ε. όλοι όργανα της διαπλοκής και άτομα της ντροπής, εκπρόσωποι και εκτελεστικά όργανα των δανειστών και των θεσμών, όλοι «προθαλαμιστές» και προσκυνημένοι μπροστά στους ισχυρούς αφέντες τους, δεν σταματούν οι άθλιοι να ενεργούν γι αυτούς ως να ‘ναι Φεουδάρχες τους  εξασφαλίζοντας τη ζωή τους, σώζοντας τις επιχειρήσεις τους και το τομάρι τους υπηρετώντας τους τυφλά, δημιουργώντας το περιβάλλον και τις συνθήκες για να πάρουν τελικά τις περιουσίες του λαού, τη γη και τα σπίτια του (φυσικά κι αυτών των αφελών κι ανόητων που πιστεύουν σήμερα ότι δεν θα τα χάσουν), μεταλλάσσοντας πλέον τη πατρίδα μας σε Φέουδο και τον λαό μας σε πένητες, άστεγους, υπηρέτες και σκλάβους!


     Πατριώτες, φίλοι κι αδέρφια, αν δείτε κάθε παράγραφο μία προς μία τις νέες ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων, δανειολήπτες και εγγυητές δεν έχουν πλέον επιλογή!!!         
     Ή πρέπει να τινάξουν οι άνθρωποι τα μυαλά τους στον αέρα ή πρέπει να γυρίσουν και να αδειάσουν τα όπλα τους πάνω σ’ αυτούς που αποφάσισαν για τη δική τους ζωή και τη ζωή των παιδιών τους! Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα σωτηρίας για κανέναν απ’ αυτούς κι αυτό, γιατί  πιστεύουν τα μιάσματα ότι κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει!                  
     Μιλάμε για ένα κατάπτυστο σχέδιο Εθνικής μειοδοσίας και ακραίας προδοσίας, για μια πραξικοπηματική πράξη και σφαγή, για μια εθνική τραγωδία!!! 
 

     Δείτε ένα παράδειγμα που ακολουθεί και θα καταλάβετε σε τι αναφερόμαστε:        
     Υπόλοιπο δανείου 100.000€. Σημερινή αξία ακινήτου 80.000 €. Μείον 4.000€ από προτεινόμενο ποσοστό κουρέματος της τράπεζας, υπόλοιπο προς ρύθμιση 96.000€ + τόκους 3% για 15-20 χρόνια, σύνολο δανείου προς ρύθμιση 140-150.000€!
Όταν το δάνειο αυτό θα το πουλήσουν στα Funds από 7 έως 10.000€!!!
     Δηλαδή, διαφορά ποσού πληρωμής προς τις τράπεζες από τους οφειλέτες ή τους  εγγυητές τους (τους παππούδες ή γονείς τους), 130.000€!!!!!!  Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!  


     Πλέον όλων των ως άνω & ‘’ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ’’ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!                                              
     Αποφασίζουν για τα πάντα, δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να τους περιορίζει  θέτοντας τους κάποια όρια, καταργούν τη Δικαστική εξουσία να προσφεύγουν οι πολίτες στο Συνταγματικό τους δικαίωμα, θα αξιολογούν πλέον οι ίδιες τις εμπορικές άξιες των όποιων ακινήτων και περιουσιών των δανειοληπτών και των εγγυητών τους κατά το δοκούν, για να τους παίρνουν με συνοπτικές διαδικασίες ότι θέλουν και σε όποια αξία θέλουν!


     ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, καθώς για να υπαχθεί κάποιος σ’ αυτή την κατάπτυστη ρύθμιση, θα πρέπει το δάνειο του να είναι κάτω των 130.000€ ή να βάλει πρώτα προσημείωση το σπίτι του για να έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε κάποια αμφιβόλου αποτελέσματος προσφυγή πληρώνοντας το 30% της αξίας του δανείου του, όταν δεν έχει καν τα προς το ζην κι άλλα πολλά εμπόδια που θέτουν έχοντας φυσικά μόνο ένα στόχο, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!           
     Τώρα, αποφασίστε εσείς τι θα κάνατε όντως ανήμποροι στη δική τους θέση!!!

     Κλείνοντας φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω: Πόσα ήσαν αυτά τα μιάσματα και οι γυρολόγοι, αυτοί οι προδότες που προσδέθηκαν στο Σύριζα ψηφίζοντας το ΝΑΙ για τη Μακεδονία μας και όλα τα άλλα Ν/Σ που θα υπογράψουν μαζί και με τα κόκκινα δάνεια; Νομίζω ήσαν 6 κι αν θυμάμαι καλά τόσοι ήσαν και οι άλλοι προδότες που τους στήσαν στο Γουδί!
     Λέτε να ‘ναι σύμπτωση ή καλός οιωνός;

Β. Αναγνώστου     
                             
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!