Loading...


‘’ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ’’-‘’ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ’’-‘’ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΘΛΙΟΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ’’….. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΕΞΗ, ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ;
     ΑΘΛΙΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!

     Τι είναι αυτό το κατάπτυστο τάχα νέο σχέδιο διάσωσης της α΄κατοικίας; Αυτά είχες υποσχεθεί στον λαό ότι θα κάνεις παίρνοντας την εξουσία; Ντροπή σου ανθελληνικό σίχαμα ξεπουλημένε, που τολμάς να πατάς ακόμα αυτά τα ιερά χώματα! Τους έκλεψες τα πάντα μαζί και τη ζωή τους, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σώσεις το τομάρι σου;

      Άθλιοι, είστε η κυβέρνηση των μοναδικών διαπιστευμένων και δη βραβευμένων προδοτών της Ευρώπης, η μοναδική στις 5 Ηπείρους! Ποτέ και πουθενά δεν ξανάγινε να βραβευτεί ο πρωθυπουργός μιας χώρας γιατί παραχώρησε τα Εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας του, παραδίδοντας τον λαό του μαζί με τον πλούτο της χώρας οδηγώντας τελικά τους πολίτες του στη φτώχια και στη καταστροφή!                 
     Πώς τολμάς βρε άθλιε να αντικρίζεις τον λαό μας μιλώντας για αξίες, ιδεώδη και αρχές, σε ποιους απευθύνεσαι πιστεύεις, σε ηλιθίους; Πώς τολμάς να μας κοιτάς στα μάτια; Τέτοιο θράσος από πού το αντλείς; Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα σε σώσουν οι μέντορες σου; Όλοι θα σε πουλήσουν ανόητε τελευταία στιγμή, όπως γίνεται πάντα με όλους τους προδότες!

     Φίλοι μου πατριώτες και πατριώτισσες, όταν ένας πρωθυπουργός μιας χώρας διακόπτει την πτήση του για να επισκεφτεί εκτάκτως κατ’ ιδίαν και εν κρυπτό το γραφείο ενός εκ των ισχυρότερων ανδρών του πλανήτη και ιδιοκτήτη μιας εξαγορασθείσας πλέον τράπεζας της χώρας του ως να ‘ναι υποτακτικός του και δη με τίμημα που παραπέμπει ευθέως σε συνδιαλλαγή και διαπλοκή, αυτό το κατάπτυστο και έμβιο ον, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

     Όταν ένας πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα και το καθήκον απέναντι στον λαό του να ψηφίσει ένα απλό Ν\Σ να σώσει τις μικροπεριουσίες και τα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του, δανειοληπτών και των εγγυητών τους - πατεράδων και παππούδων τους - και δεν το κάνει στέλνοντας τους όλους μαζί στα παγκάκια και στις στοές και χιλιάδες από αυτούς έως και στον θάνατο, δίνοντας όλα τα υπάρχοντα τους στους τραπεζίτες και λεηλάτες της πατρίδας του, αυτό το έμβιο ον και διαπιστευμένος πλέον προδότης, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!!!

     ‘’Κύριοι’’ πάψατε να είστε η κυβέρνηση των Ελλήνων, είστε μια σκιώδης κυβέρνηση όλων των "άλλων" εκτός των Ελλήνων! Προδώσατε τη πατρίδα σας και τον λαό συνωμοτώντας με τους τραπεζίτες και τους μέντορες σας, ξεπουλώντας τις συνειδήσεις σας στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας!
     Οφείλατε να διαφυλάξετε τον λαό μας, τις περιουσίες και τα σπίτια του και δεν το κάνατε επιλέγοντας τη δική σας διαδρομή, δικαίωμα σας, δική σας και η απόφαση!                                  
     Ωστόσο μάθετε, ότι δεν είναι αυτό που θα πάθετε μόνο στις εκλογές, είναι αυτό που θα σας κάνει ο λαός μας παίρνοντας τον νόμο στα χέρια του αποδίδοντας Δικαιοσύνη, πριν προλάβετε καν να καθίσετε στο εδώλιο! Αυτό ως πρόβλεψη και κρατήστε το!!!


     Και κλείνοντας, εσύ Αλέξη Τσίπρα κατάπτυστε αρχιπροδότη, ρίχνε και καμιά ματιά στους γείτονες μας και στον Ράμα να δεις τι σε περιμένει, γιατί έτσι κι αλλιώς πρέπει να προετοιμάζεσαι για τα χειρότερα! " Έσο έτοιμος" λοιπόν και έμπα στον προθάλαμο της αναμονής γιατί αντικειμενικά κρίνοντας θα 'σαι και ο πρώτος στη λίστα!!!!!!!!!!!!


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!