Loading...


ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!!!

     Έχουμε αναφερθεί σ’ αυτό το θέμα σε πρόσφατα άρθρα μας, αν θέλετε για περισσότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ ωστόσο, αν έχετε πρόβλημα χρόνου, το όλο θέμα συνοψίζεται στις επόμενες  παραγράφους!                                                              
     Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα-χθες, για να πάψει ο λαός μας να τελεί υπό ομηρία και για να σωθεί η χώρα μας από την οριστική και μη αναστρέψιμη καταστροφή της είναι ένα! Οι ‘’πάλαι ποτέ’’ δικές μας τράπεζες μετά το στημένο, δυσώδες και απεχθέστερο των εγκλημάτων που διεπράχθη σε βάρος της χώρας και των πολιτών της να δοθούν στους λεηλάτες και δανειστές μας αντί πινακίου φακής – μαζί με όλα τα δάνεια του λαού μας - πρέπει να επιστρέψουν πάραυτα στη δικαιοδοσία του κράτους!
     Αποτελεί πλέον εθνική αναγκαιότητα οι νέοι ιδιοκτήτες τους να αφεθούν στη τύχη τους να χρεοκοπήσουν κι αυτό βεβαίως μπορεί να το μεθοδεύσει μόνο η κυβέρνηση δια της πολιτικής της μη δεχόμενη τα αιτήματα τους αφήνοντας τες έκθετες, να αναγκαστούν να έλθουν σε συμβιβασμό με το κράτος, παραδίδοντας τες μαζί με τα δάνεια του λαού στις ίδιες και κατώτερες αξίες απ’ αυτές που τους δόθηκαν, να φύγουν επιτέλους απ’ αυτόν τον τόπο, να σωθεί η οικονομία και ο λαός μας!!!   


     ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ  ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! 
      Αν το πρώτο σενάριο συναντήσει προβλήματα, η επόμενη κίνηση της χώρας μας πρέπει να είναι άμεση και δραστική! Να υπάρξει η ίδρυση μιας νέας κρατικής τράπεζας και ταυτόχρονα να προχωρήσει στη διάθεση νέων αδειών για ίδρυση ιδιωτικών τραπεζών, των επονομαζομένων Challenger Banks, αυτής της νέας τάσης της παγκόσμιας τραπεζικής που αναπτύσσεται ραγδαίως τα τελευταία χρόνια ενώ μια εξ’ αυτών ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί στη χώρα μας από 1-1-2019 με την επωνυμία Praxia Bank!

     Ας καταλάβουν επιτέλους αυτοί που διοικούν τη χώρα μας σήμερα ή όποιοι άλλοι έρθουν την επόμενη μέρα, ότι κανέναν Έλληνα δεν ενδιαφέρει πλέον αν θα σωθούν οι τράπεζες!!!
    Αν θέλουν οι νέοι τους ιδιοκτήτες να τις ανακεφαλαιοποιήσουν, να το κάνουν με τα δικά τους κεφάλαια και όχι των Ελλήνων, ας μπει επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτή τη φαρσοκωμωδία & προδοσία του λαού ΩΣ ΕΔΩ!!!
 
    ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

     
     ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ!  Για να υπαχθεί κάποιος σ’ αυτή την κατάπτυστη πλέον νέα ρύθμιση πέραν όλων των άλλων όρων, θα πρέπει το δάνειο του να είναι κάτω των 130.000€. Δηλαδή δανειολήπτες και εγγυητές που έχουν δάνεια άνω των 130.000€ γι' αυτούς είναι "στρατηγικοί κακοπληρωτές", πρέπει να εξαιρεθούν, να χάσουν τη πρώτη κατοικία τους και τη 2η ή 3η των παιδιών τους αν έχουν, για να βρεθούν τελικά όλοι μαζί από νοικοκυραίοι στις στοές και στα παγκάκια!!!
     Είναι δυνατόν βρε ανθελληνικά μιάσματα να είστε εχθροί της μεσαίας τάξης; Ποιοί έκτισαν τη Ελλάδα; Ποιοί θα στηρίξουν αύριο την οικονομία της χώρας μας αν όχι οι πολίτες της μεσαίας τάξης που πραγματικά εξοντώσατε;
     Τι κάνετε ανόητοι, ποιος σας είπε ότι το όραμα του λαού μας είναι να ζήσει σε ένα αναξιοπρεπές κοινωνικό σύστημα παροχών και επιδομάτων ντροπής και πείνας;  
    
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ & ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;

Β. Αναγνώστου
                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!