Loading...
Αλέξη Τσίπρα, για άλλη μια φορά έβαψες τα χέρια σου στο αίμα! Δεν έχεις πλέον δικαίωμα  να κυβερνάς αυτόν τον τόπο, η θέση σου είναι στα μπουντρούμια!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Διάβασε ανάλγητο μίασμα, αυτό το σημείωμα που άφησε ο 56χρονος Κορίνθιος πατέρας στον γιο του πριν κρεμαστεί προχθές στην αυλή του όταν έλαβε το κατασχετήριο της έξωσης του, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του που δεν μπόρεσε ως γονιός να σώσει το σπίτι τους πριν τους πετάξουν στον δρόμο!!!
    Καταλαβαίνεις τι κάνεις και τι θα συμβεί από αύριο σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο; Αν δεν είσαι εσύ αυτός που τον έστειλε στον θάνατο ποιος άλλος είναι;

     Αν έχεις ίχνος ευθιξίας πάνω σου και είσαι όντως Έλληνας και όχι γιος μάνας Τουρκάλας, θα πρέπει αν όχι να παραιτηθείς –κάτι που δεν θα ‘κανες ποτέ- να επιστρέψεις αυτές τις κατάπτυστες φεουδαρχικές προτάσεις των τραπεζών και των ‘’θεσμών’’ και να μπεις τη Δευτέρα στη βουλή να ψηφίσεις ως Έλληνας Πρωθυπουργός ένα Ν/Σ δίχως κόφτες κι αστερίσκους, ικανό να σώσει κάθε Έλληνα δανειολήπτη, πλην αυτού του 1% των γνωστών και επωνύμων στρατηγικών κακοπληρωτών που εσείς και οι τραπεζίτες δημιουργήσατε και γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ποιοι είναι και που θα τους βρείτε!                             
     Πάψτε να ψάχνετε τάχα γι άλλους κακοπληρωτές δημιουργώντας πλασματική εικόνα, θυσιάζοντας στον βωμό των σκοπιμοτήτων σας αθώους κι ανήμπορους πολίτες, τέλειωσε πια κι αυτή η καραμέλα!
Αποκαλυφθήκατε πλέον όλοι, μαζί και τα σχέδια σας!

     Πόσους ακόμα θα στείλεις στον θάνατο βρε άθλιε; Πώς τολμάς ακόμα να ζεις σ’ αυτή τη χώρα και να απευθύνεσαι σ’ αυτόν τον λαό; Πώς μπορείς να κοιτάζεσαι ακόμα στον καθρέπτη, που βρίσκεις κι αντλείς τέτοιο θράσος και τι θαρρείς πως κάνεις;
     Τίποτα δεν θα σε σώσει σίχαμα κι άχρηστο Νενέκι από την οργή και τα χέρια του λαού μας, ετοιμάσου να πληρώσεις το τίμημα της προδοσίας σου!!!                            
     Αλέξη Τσίπρα, επί 4 συνεχή χρόνια σου ζητάμε νύχτα-μέρα να μπεις στη βουλή να επιτελέσεις το χρέος σου απέναντι στη πατρίδα σου! Να ψηφίσεις το Ν/Σ που θα σώσει τους δανειολήπτες και τις οικογένειες τους, αυτούς που κατακλέψατε και χρεοκοπήσατε όλοι μαζί και εσύ μονίμως περί άλλων τιτιβίζεις, κάνοντας ότι χρειάζεται για να τους στείλεις είτε στις στοές είτε στον θάνατο!
    
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΨΕΥΤΗ & ΠΡΟΔΟΤΗ! ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ & ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!

     Ακόμα και τώρα τελευταία στιγμή, προ της τελικής και ολοκληρωτικής σφαγής όλων των δανειοληπτών της χώρας, πριν οδηγήσεις δεκάδες χιλιάδες αθώους Έλληνες συμπατριώτες σου στον θάνατο και εκατοντάδες χιλιάδες στα παγκάκια, στιγμές που θα μπορούσες να σώσεις τις ζωές αυτών που σε πίστεψαν και πρόδωσες δεν το κάνεις! Κάθεσαι και διαπραγματεύεσαι τάχα τους όρους των τραπεζών και των ‘’θεσμών’’ κοροϊδεύοντας για άλλη μια φορά τον λαό υπηρετώντας τους μέντορες σου για να τους δώσεις τελικά τα πάντα, να πετάξουν στον δρόμο τον μισό πληθυσμό της πατρίδας σου!
     ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ & ΕΘΝΙΚΕ ΜΕΙΟΔΟΤΗ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ;

     Δες  βρε ανόητε την κατάντια του λαού και της οικονομίας μας, τα πραγματικά στοιχεία αυτά που αναδεικνύονται μέσα από τη καθημερινότητας μας, τη φτώχια και τη μιζέρια του λαού και όχι αυτά που θέλετε να παρουσιάζετε για να ‘χετε κάτι να λέτε!
    Ποιοι και πως θα πληρώσουν τα δάνεια τους, με τι; Πουλώντας τα σπίτια τους και τα σπίτια των παιδιών τους; Σε ποιους και σε ποιες αξίες και που θα μείνουν μετά, στις πλατείες; Και όλοι αυτοί μαζί με τους δύσμοιρους εγγυητές τους, άτομα της οικογενείας τους, είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές; Ποιους κοροϊδεύετε ανάλγητοι, επαίσχυντοι κι ασύστολοι ψεύτες; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ!!! 
     Δείτε τι συμβαίνει στα σπίτια και στις οικογένειες, την υποκατανάλωση και το δράμα που ζουν όλοι οι επαγγελματίες, δηλαδή το 95% του παραγωγικού ιστού της χώρας μας που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα να μη βάλουν λουκέτα και πάψτε να συνυπολογίζετε τους τζίρους των αλυσίδων και πολυεθνικών δημιουργώντας μια πλασματική εικόνα οικονομικής ανάπτυξης, όλοι πάνε για κλείσιμο!

     Τέλος Αλέξη Τσίπρα, ποτέ δεν θα  μπορέσεις να πείσεις τον λαό μας ότι δεν είσαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος αυτού του κοινωνικού ολοκαυτώματος, όπως κι αν το θέσεις, ότι κι αν κάνεις, γι αυτό και θα τον βρεις μπροστά σου!
     ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ & ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ Ν’ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!
    

     Τελευταία σου ευκαιρία οι επόμενες μέρες, αποφάσισε!!!!!!

        

Β. Αναγνώστου          
                       
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!