Loading...
‘’Νέο πλαίσιο α΄ κατοικίας’’ : Ένα οργανωμένο έγκλημα, ένα στημένο και κατάπτυστο σχέδιο, η απόλυτη εξαπάτηση και προδοσία ενός ολόκληρου λαού!
Κλίκ για μεγέθυνση


Πατριώτες κι αδέλφια, δείτε για άλλη μια φορά την προδοσία όχι μόνο των 153 της κυβέρνησης αλλά και αυτών της αντιπολίτευσης, που αν το 'θελαν με + 4 επί πλέον ψήφους (πολλοί περισσότεροι θα το ψήφιζαν) θα έσπαγαν το ‘’εμπάργκο’’ της ξεπουλημένης ηγεσίας μας περνώντας το επίμαχο Ν\Σ της σωτηρίας εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων δανειοληπτών! Ωστόσο, μια από τα ίδια κι αυτοί, ούτε καν την πρόθεση δεν εξεδήλωσαν ποτέ, παρόλο που δεκάδες φορές έλαβαν μεμονωμένα ως άτομα αλλά και ως αρχηγοί κομμάτων τις προτροπές και προτάσεις μας!!!

    Ωστόσο, το σημαντικότερο όλων είναι, ότι ακόμα έως και σήμερα με τη χώρα εκτός μνημονίων, δίδεται άλλη μια  ευκαιρία στη  κυβέρνηση να προχωρήσει σ’ αυτό μόνη χωρίς τον φόβο άμεσων επιπτώσεων. Είναι καθαρά θέμα βούλησης να το πράξει, καθώς η χώρα δεν είναι πλέον σε μνημόνιο για να έχει άμεσες επιπτώσεις, ούτε οι δανειστές μπορούν ν’ αντιδράσουν παίρνοντας άμεσα μέτρα ακύρωσης!                        
    
Εάν κρίνουν ότι η Ελλάδα παραβαίνει τους ευρωπαϊκούς κανόνες, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κινήσουν  την προβλεπόμενη διαδικασία προειδοποίησης. Για να φτάσουμε σε επιβολή κυρώσεων θα χρειαστούν μήνες. Μέχρι τότε ο νόμος θα έχει πλέον εφαρμοσθεί, θα υπάρχουν τετελεσμένα, θα έχουν γίνει εκλογές και θα υπάρχει νέα κυβέρνηση. Βεβαίως, υπό την απειλή κυρώσεων ενδέχεται στη συνέχεια να υπάρξουν τροποποιήσεις, αλλά τα παραχθέντα αποτελέσματα  της προστασίας των δανειοληπτών δεν θα μπορούν πλέον να ανατραπούν και ο λαός θα έχει σώσει ήδη τις περιουσίες του και τα σπίτια του, μαζί και τις επιχειρήσεις του, σώζοντας και την οικονομία του κράτους!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

     Αυτή την τακτική ακολούθησαν κι άλλες χώρες στο παρελθόν και μεταξύ αυτών η Γερμανία και η Πορτογαλία. Πρόσφατα την εφάρμοσε και η Ιταλία, αρνούμενη να ανακαλέσει παροχές που αύξαναν το έλλειμμα της. Ψήφισε τον  προϋπολογισμός της με αυξημένο έλλειμμα κόντρα στις υποδείξεις της ΕΕ και εν συνεχεία υπήρξε συμβιβασμός Βρυξελλών – Ρώμης, όταν τους έθεσαν στην διαδικασία ελλείμματος.                      
     Ωστόσο, εκείνοι απέδειξαν ότι ήσαν πατριώτες κι άντρες, από σας ορέ άνδρας με ούμπαλα και πατριώτης υπάρχει κανείς;

     Πατριώτες, είναι προφανές ότι είναι το τελευταίο χαρτί του Α. Τσίπρα και της κυβέρνησης, καθώς δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο να τους σώσει! Το θέμα είναι αν θα το κάνουν ή θα αποδείξουν γι άλλη μια φορά άτι είναι όργανα των δανειστών και των μέντορων τους φτιάχνοντας καριέρες και περιουσίες σε βάρος των συμπατριωτών τους, προδίδοντας γι άλλη μια φορά τον λαό και τη πατρίδα τους!
     Ωστόσο, ας θυμηθούν έστω και τώρα με τι συνθήματα ξεγέλασαν τον λαό μας για να πάρουν την εξουσία υποσχόμενοι Σεισάχθεια και άλλα και ότι τώρα κλέβουν και στερούν τις περιουσίες και τα σπίτια του λαού πετώντας στους δρόμους εκατομμύρια πολίτες κάνοντας τους προκατόχους τους να φαντάζουν μπροστά τους "μωρές παρθένες"!           
     Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πέρα και πάνω από κόμματα, πως είναι δυνατόν να πιστεύουν αυτοί οι ‘’άνθρωποι’’ ότι όταν αρχίσουν οι τράπεζες να πετάνε έξω από τα σπίτια τους δανειολήπτες και Εγγυητές, ότι θα μπορούν να ζήσουν σ’ αυτή τη χώρα κι αυτό φυσικά αν δεν τους έχουν πετάξει ήδη στα μπουντρούμια ή κι ακόμα χειρότερα, δεν τους έχει ‘’δικάσει’’ ο λαός μας κατά όπως ο ίδιος θα κρίνει!!!
    
Είναι δυνατόν να ‘ναι τόσο αφελείς, μα τόσο ανόητοι και αλαζόνες που να μην αντιλαμβάνοντα ότι είναι αδύνατον  να γλυτώσουν απ την οργή του λαού;

     Κύριοι, σώστε τους εαυτούς σας, τον λαό και μαζί την οικονομία της χώρας! Δεν είναι δυνατόν να δεχτείτε τους όρους που σας προτείνουν οι τράπεζες! Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό τον δικό σας και της χώρας, τον ευτελισμό του πολιτεύματος της Δημοκρατίας και του κράτους Δικαίου! Ίσως και να προλαβαίνετε, ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!                       
     Πετάξτε από πάνω σας τη δυσωδία που σας ακολουθεί και μπείτε στη βουλή των Ελλήνων αποδεικνύοντας ότι είστε πρώτον Έλληνες και δεύτερον κυβέρνηση της Ελλάδος, απορρίπτοντας κάθε προτασή τους που συνοδεύεται από περιορισμούς και κόφτες που το μόνο που κάνουν είναι να σας γελοιοποιούν οδηγώντας το νέο αυτό τάχα πλαίσιο στη πλήρη αποτυχία του, όπως είχαν κάνει και με τον εξωδ\κό συμβιβασμό!   
     Μιλάμε για απόλυτη κοροϊδία και γελοιότητες, μη συμμετέχετε σ’ αυτό! Με αυτούς τους κόφτες και τα γελοία κριτήρια θα πάρουν τα πάντα από τον λαό μας, ακόμα  και από αυτούς που έως σήμερα εξυπηρετούν τα δάνεια τους! Όλα θα κοκκινίσουν καθώς κανείς πλέον ότι κι αν κόψει από την καθημερινότητα του δεν μπορεί να ζήσει εξυπηρετώντας τα δάνεια του, τους φόρους του και τις καθημερινές του ανάγκες και υποχρεώσεις!!!

     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΘΑΚΗ !!!!!!

 

Β. Αναγνώστου     

 Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!