Loading...


Ήταν αναμενόμενο να συμβεί, όπως αναμενόμενα είναι να συμβούν και πολλά άλλα που ήδη έχουμε αναφερθεί! Για μας δεν αποτελεί είδηση αυτό το μπάχαλο της κυβέρνησης, είναι όλα αυτά που λέμε καθημερινά στα άρθρα μας κι αυτό που συνέβη χθες απλά μας δικαιώνει!  Λυπάμαι, αλλά δεν θα τιμήσουμε τις όποιες αθλιότητες τους, είναι κάτι που μας προσβάλει ως άτομα!  Γι αυτό θα αποσυρθούμε από αυτό το θέμα αφήνοντας το στα άλλα ΜΜΕ της χώρας!

    

     Για μας η είδηση είναι άλλη και σ’ αυτή θα επικεντρωθούμε, ωστόσο, πριν φτάσουμε εκεί μια μικρή εισαγωγή:
     Δυστυχώς ευρισκόμεθα στην τελική φάση της εφαρμογής αυτού του ανείπωτου, επαίσχυντου και εγκληματικού κατά του Έθνους μας σχεδίου που ακολούθησαν οι οραματιστές του, όταν αποφάσισαν  να κάνουν αποικία τους τη πατρίδα μας μεταλλάσσοντας την σε Φέουδο και τους πολίτες της σε σκλάβους!  Δεν χρειαζόταν να κάνουν πολλά, αρκούσαν γι αυτούς μόνο δυο κινήσεις:
     Πρώτον, να βρουν τους Νενέκους και Τσολάκογλου να τους υπηρετήσουν τυφλά και δεύτερον, να χτυπήσουν τη Μεσαία Τάξη τσακίζοντας τον κορμό στήριξης κι ανάπτυξης της χώρας! Έτσι θα γκρέμιζαν την οικονομία της μαζί και κάθε αντίσταση του λαού, κάτι που δυστυχώς πέτυχαν και στα δυο κατά 100%.

     Πρόκειται για ένα επιθετικό, δυσώδες και άρτια οργανωμένο διεθνές σχέδιο φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης, αυτής της κοινωνικής ομάδας που αποτελεί πάντα τον κορμό ανάπτυξης της οικονομίας κάθε χώρας!

    
     Και τι δεν έχουν κάνει οι άθλιοι για να φτάσουν στη σημερινή ολοκλήρωση των σχεδίων τους! Γκρέμισαν μισθούς και συντάξεις και διέλυσαν το Σύστημα Υγείας καταστρέφοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας, προκαλώντας το απόλυτο χάος!  
     Ανέβασαν το κόστος ζωής στα πάντα, τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα, ΔΕΗ και Φ.Π.Α, εκτινάσσοντας στα ύψη και τους φόρους, βάζοντας μας μέσω του ΕΝΦΙΑ να πληρώνουμε ενοίκιο ακόμα και για τα σπίτια μας! Κατάφεραν το 60% των εργαζομένων  να αμείβονται με 4ωρα και 300€ κοροϊδεύοντας τον λαό ότι τάχα μείωσαν την ανεργία, διώχνοντας από τη χώρα 600.000 νέους, το μέλλον της πατρίδας μας στη πλειονότητα τους επιστήμονες, αυτούς που θα στήριζαν την οικονομία και τα Ταμεία υπηρετώντας το Σύστημα Υγείας της χώρας τους, βοηθώντας ταυτόχρονα δια της φυσικής τους παρουσίας στην υπογεννητικότητα, στην κατανάλωση και στο εμπόριο  της χώρας, που καταρρέει κι αυτό με τραγικές συνέπειες για τα οικονομικά του Κράτους!        


     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με τα 2\3 του λαού φτωχοποιημένα να αδυνατούν πλέον να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες έως και τη σίτιση τους, στιγμές που χάνουν τις όποιες ρυθμίσεις τους στα Ταμεία και στις τράπεζες και με τα χρέη του κράτους να αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς μαζί με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς καθιστώντας τους ανήμπορους πλέον οικονομικά να αντιδράσουν, τώρα τους ετοιμάζουν και το τελειωτικό χτύπημα!!!

     Είναι μια επί πλέον ανομολόγητη πράξη,  μια δόλια στρατηγική κίνηση που θα πετάξει και τους τελευταίους Έλληνες στον δρόμο, την οποία έχουν βαπτίσει ‘’περιουσιολόγιο’’ ενώ πρόκειται περί ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ, ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΝΦΙΑ!!!!!!

    
     Πολύ σύντομα θα περάσουν στη βουλή το συγκεκριμένο Ν\Σ που θα φορολογεί τους πολίτες για κάθε κινητό περιουσιακό τους στοιχείο, ότι κι αν είναι αυτό, όπως, ΙΧ και όποια άλλα τροχοφόρα, βάρκες, καΐκια, σκαφάκια και άλλα επιπλέοντα ή ιπτάμενα αντικείμενα, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, όταν τους κατέστησαν πλέον ανήμπορους να τα διατηρούν για ‘’τεκμηριακούς’’ ή οικονομικούς λόγους, αδυνατώντας ακόμα και να τα πουλήσουν σε απαξιωμένες τιμές, καθώς η αγορά πλέον είναι "νεκρή"!                    
     Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτά που θα φορολογηθούν. Είναι και τα όποια άλλα χρυσαφικά, λίρες κι ασημικά, πίνακες και ότι άλλο έχει οποιαδήποτε αξία!!!

    
     Λοιπόν ‘’κύριοι’’, επειδή εδώ σταματά πλέον το μυαλό του ανθρώπου να λειτουργεί και το δίκιο τον πνίγει, γιατί ότι έχει δεν το ‘φτιαξε με κανένα αλήτη, κλέφτη και δοσίλογο από σας που κυβερνάτε τη χώρα αλλά μόνος του με στερήσεις και αίμα για να βρουν κάτι και τα παιδιά του, δυο πράγματα θα σας πω εκπροσωπώντας και  κάθε Έλληνα που συμφωνεί μαζί μας!

     Πρώτον: ο χρόνος σας τελειώνει και δεύτερον επιλέξτε μενού, τι προτιμάτε:         
     Ισόβια και μπουντρούμια, Γουδί ή στα ψιλότερα δένδρα για να ‘χετε και θέα;  Αρχίστε να το σκέπτεστε για να ‘στε έτοιμοι μη σας έρθει ξαφνικό, αν κι αυτά δεν προγραμματίζονται, ιδιαίτερα όταν από τη μια μεριά έχουμε έναν προδομένο, οργισμένο και απρόβλεπτο λαό κι από την άλλη Δοσίλογους, Προδότες και Εθνικούς Μειοδότες!!!

     Εν πάσει περιπτώσει ότι σας κάτσει πρώτο, απλά αρχίστε να το συνειδητοποιείτε!!!!!!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!