Loading...


Διαβάστε τι γίνεται με τα Μ.Μ.Ε και τους δημοσιογράφους της χώρας, είναι να σου μουδιάζει το μυαλό, να ντρέπεσαι πραγματικά να λες ότι είσαι Έλληνας!   

    
    
Από τη μια ντροπή στην άλλη και τελειωμός δεν υπάρχει, παγκόσμιοι πρωταθλητές στον διασυρμό, στο ξεπούλημα και τη προδοσία! Κατά όπως μας πάνε, μοιραίως θα ψάχνουμε να βρούμε εθνικότητα και χώρα ν’ αλλάξουμε πατρίδα!  

     Μόλις προ ολίγων ημερών αναρτήθηκε στον τύπο το αποτέλεσμα έρευνας της πλέον αρμόδιας και έγκριτης υπηρεσίας που ερευνά, καταγράφει και ανακοινώνει τα αποτελέσματα που άπτονται της αξιοπιστίας και εντιμότητας των δημοσιογράφων, αλλά και των ΜΜΕ, κάτι για το οποίο επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί στα άρθρα μας!            
     Δυστυχώς τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν και επισήμως καθώς δεν τιμούν τους προαναφερθέντες!  Αντιθέτως τα ποσοστά καταδεικνύουν την τραγικότητα της δημοσιογραφίας και την αναξιοπιστία των προσώπων και των "Fake news" που καθημερινά περνούν στον λαό εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους και τρίτων άλλα ιδιοτελή και δυσώδη συμφέροντα, παραποιώντας έως και παραβλέποντας ειδήσεις και γεγονότα, περνώντας τα μηνύματα των μέντορων τους διαστρεβλώνοντας τα πάντα!    

     Και δείτε μόλις προχθές το βράδυ τι ελέχθη στο ‘’εκρηκτικό δελτίο’’ των 10 του Α. Μυλωνάκη από τον συνεργάτη του Σ. Σταθάκη, έναν πολύξερο συμβουλάτορα οικονομολόγο και κριτή των πάντων, ‘’ανιδιοτελή’’ κατά τα άλλα τύπο, που μας άφησε άφωνους ξαφνικά όλους,  απευθυνόμενος ο άθλιος ή ηλίθιος –επιλέξτε εσείς τελικά τι είναι βάσει αυτών που είπε- ως φερέφωνο των τραπεζών και δη της Eurobank προς στους δανειολήπτες της χώρας, με εκείνο το βαρύγδουπο όσο και γελοίο ύφος του!
     "Κύριοι, λυπάμαι γι αυτό που θα πω, αλλά τι περιμένετε και δεν σπεύδετε να ρυθμίσετε το δάνειο σας στη Eurobank όταν σας προτείνει κούρεμα 80%; Τι περιμένετε τη Σεισάχθεια που σας υποσχέθηκε ο Τσίπρας’’; Κάτι τέτοια είπε και μεταξύ άλλων ότι, η τράπεζα απευθύνθηκε σε 80.000 δανειολήπτες και ενδιαφέρθηκαν μόνο 5.500.
     Ωστόσο, ο κύριος αυτός ‘’παρέλειψε’’ να πει το βασικότερο και την αλήθεια! Ότι σ’ αυτά τα συγκεκριμένα δάνεια των έως 6.000€ η τράπεζα δεν έχει καμία πιθανότητα να τα εισπράξει, είναι χαμένα λεφτά γιατί πρόκειται περί καταναλωτικών δανείων ανεξασφάλιστων, προφανώς από κάρτες κι από πελάτες που δεν έχουν τίποτα!

    
     Να ρωτήσει λοιπόν το παπαγαλάκι ξανά στη τράπεζα και να βγει την επόμενη μέρα πάλι στο γυαλί να πει σ’ αυτούς που παρακολουθούν την εκπομπή αν δεν την έχουν ήδη ‘’φτύσει’’, για ενυπόθηκα δάνεια επιχειρηματικά, τι κουρέματα κάνουν;
     Γιατί το μοναδικό πλέον εναπομείναν στη χώρα site που ασχολείται με τα προβλήματα των δανειοληπτών δεχόμενο καθημερινά αναφορές και καταγγελίες που άπτονται της συμπεριφοράς των τραπεζών είμαστε εμείς, γι αυτό ας μας επιτραπεί να πούμε ότι, η Eurobank όπως και οι άλλες συστημικές τράπεζες της χώρας, δυστυχώς όπου υπάρχουν ενυπόθηκα δάνεια, είτε καλυπτόμενα από τους οφειλέτες είτε από τους δύσμοιρους εγγυητές τους, δεν κάνουν τίποτα ή σχεδόν τίποτα, παίρνουν κεφάλια και σκάλπς διαλύοντας οικογένειες, ζωές και επιχειρήσεις!!! 
    
Ταυτόχρονα να ρωτήσει γι αυτά τα ίδια δάνεια γιατί τα πουλάνε στα funds με 3-5 έως και με 7% τα ενυπόθηκα και δεν τα προσφέρουν στους ίδιους τους δανειολήπτες με τους ίδιους όρους να σώσουν αυτούς και τις οικογένειες τους και κυρίως τις επιχειρήσεις τους και την οικονομία του κράτους, που είναι και ο μοναδικός τρόπος να ανακάμψει η χώρα από την οικονομική της καταστροφή!  
    
Είναι αυτό που ήδη θα ‘πρεπε να έχετε κάνει και να τονίζετε κάθε μέρα στην εκπομπή σας κ. Σταθάκη με τους συνεργάτες σας, αν θέλατε να επιτελέσετε το καθήκον σας απέναντι στους δανειολήπτες και συμπατριώτες σας!  

      Τέλος, αν θέλετε όντως να πείτε αλήθειες, διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα μας και τα επόμενα, διαφορετικά πάψτε να αναφέρεστε σ’ αυτό το θέμα, μη προκαλείτε! Αλλάξτε ρότα, σταθείτε στο πλευρό των δανειοληπτών κι απέναντι στις τράπεζες, αυτό επιβάλει το καθήκον σας, διαφορετικά παραιτηθείτε και βρείτε κάτι άλλο να κάνετε, γιατί αυτό που κάνετε το λιγότερο που μπορώ να σας πω είναι, ότι δεν σας τιμά!

 

Β. Αναγνώστου   
                                                        
Συγγραφέας - αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr              

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!