Loading...


Άκης και τώρα Γιάννος, δεν είναι άσχημα για αρχή! Ωστόσο, μαζί με τους επόμενους Σημίτη, Γιωργάκη, Βενιζέλο και όλους τους άλλους ομοίους σας, προσθέστε στη λίστα και τα δικά σας ονόματα, ήρθε η ώρα και για σας!!! 

    
     Αδέλφια, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι δεν υπάρχει μέλλον, σωτηρία και ελπίδα για τη χώρα, αν όλοι οι καταχραστές και οι προδότες που πέρασαν από τον τόπο μαζί με αυτούς που μας κυβερνούν δεν καθίσουν στο σκαμνί!  ΟΛΟΙ πρέπει να λογοδοτήσουν, δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητοι, είναι οι φορείς της γάγγραινας και της καταστροφής της πατρίδας μας!!!
     Αποτελεί Εθνικό καθήκον πλέον για κάθε έναν από μας και κυρίως για τους εκπροσώπους της δεύτερης, τρίτης και "τέταρτης" Εξουσίας, αυτούς που έχουν τη δύναμη στα χέρια τους να ακυρώσουν αυτόν τον κατάπτυστο νόμο του Βενιζέλου ‘’περί –ΜΗ- ευθύνης υπουργών’’, αντικαθιστώντας τον με ένα Ν\Σ ισχυρό κι απαραβίαστο δίχως αστερίσκους διαφυγής και με δικλείδες ασφάλειας, ικανό να στέλνει κάθε φορά με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο τα όποια πολιτικά μιάσματα, καταχραστές και προδότες της χώρας, όλους αυτούς που κατέστρεψαν τη πατρίδα τους!

    
     Είναι αυτό που θα αναγκάσει κάθε επίδοξο κι ανάλγητο μίασμα, κάθε κυνηγό της εξουσίας να σκεφτεί αν πρέπει να μπει στον στίβο της πολιτικής, όταν ξέρει ποιο θα ‘ναι το τέλος του αν κλέψει και προδώσει τη πατρίδα του!
     Είναι αυτό που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και αυτό πρέπει να γίνει χθές! Ωστόσο, θα αναρωτηθούν κάποιοι, από ποιούς; Απ’ αυτούς που είναι πρώτοι στον κατάλογο να δικαστούν ως Δοσίλογοι, Προδότες και Εθνικοί Μειοδότες;

    
     Και εδώ αρχίζουν όντως τα δύσκολα! Ωστόσο, σκεπτόμενα άτομα είμαστε και μεγάλα παιδιά, ας πάρουμε τις αποφάσεις μας. Λύση υπάρχει, βούληση δεν υπάρχει, όταν τη βρούμε θα λυθούν και τα προβλήματα μας. Έως τότε θα πληρώνουμε το τίμημα "του ωχ βρω αδελφέ, άσε τους άλλους να βρουν την άκρη, εγώ θα σώσω την Ελλάδα’’;            
     Ναι νεοέλληνα, εσύ και εγώ θα σώσουμε την Ελλάδα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, αν όχι, μαζί μ’ αυτή θα χαθούμε και εμείς!!!                                                 
     Αν δεν μπορούμε να δούμε τη καταστροφή που έχουν προκαλέσει σ’ αυτή τη χώρα και που κάθε στιγμή συνεχίζουν να προκαλούν όλοι αυτοί οι ανάξιοι και προδότες που μας κυβερνούν, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας!
     Κι αν κανείς σ’ αυτή τη χώρα δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα κήρυξης ενός πολέμου με τη Τουρκία, ζει πραγματικά σε μια άλλη διάσταση και όχι σ’ αυτόν τον τόπο! 


     Πατριώτες και πατριώτισσες, η πατρίδα χάνεται, είμαστε ένα βήμα προ μιας τραγικής για το Έθνος μας εξέλιξης! Μετά από την οικονομική μας καταστροφή, μας οδηγούν και σε Εθνική τραγωδία!!!                                           
     Ωστόσο, δεν φταίει ο Τσίπρας και η συμμορία του, φταίμε όλοι εμείς που τους επιτρέπουμε ακόμα να κυβερνούν τη χώρα! Ας μη πληρώσουμε ως λαός το τίμημα της δικής τους προδοσίας, το οφείλουμε στη πατρίδα μας, σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή  τους για να ‘μαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι - μόλις χθες τιμήσαμε τη μνήμη τους - το χρεωστάμε σ’ αυτούς, στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές!!!                                         
     Αρκετά, τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να αντιδράσουμε ως λαός;

    
     Τέλος, αν θέλουμε να σώσουμε τη πατρίδα μας μια είναι η λύση!!!
    
Πρέπει χθες να ρίξουμε την κυβέρνηση και να σύρουμε στο εδώλιο κάθε δοσίλογο και προδότη ρίχνοντας τους όλους στα μπουντρούμια! Να αναλάβουν τη χώρα νέοι και αμόλυντοι πολίτες, σοβαρά και νοήμονα άτομα, επιστήμονες και επαγγελματίες καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, με εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων έως κι αυτής των συνταξιούχων, να ανατάξουν όλοι μαζί τη χώρα οδηγώντας την σε καλύτερες μέρες και στη σωτηρία της!
     Αδέλφια, αν αυτό δεν συμβεί θα οδηγηθούμε σε ανείπωτες στιγμές Εθνικής τραγωδίας που θα χαράξουν για πάντα το μέλλον του Έθνους και του λαού μας!!!

     Γι αυτό, όσοι από εσάς πιστεύετε ότι αυτή η κυβέρνηση των Δοσίλογων που κατέστρεψε την πατρίδα μας και τον λαό μας πρέπει να πάψει να κυβερνά τη χώρα, στείλτε αυτό το άρθρο απ' άκρη σ' άκρη της γης, σε κάθε  Έλληνα όπου κι αν βρίσκετε, βάζοντας και εσείς το δικό σας λιθαράκι να προλάβουμε να σώσουμε την Πατρίδα μας!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου 
                                                          
Συγγραφέας- αρθρογράφος    
                 

www.manifesto.com.gr                                  Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!